1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 15 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesi Derinden Sarsacak! Dikkat…
15 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesi Derinden Sarsacak! Dikkat…

15 Nisan 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesi Derinden Sarsacak! Dikkat…

15 Nisan 2021burç yorumları ile herkesin hayatı bir anda derinden sarsacak. Bu zorlu anlarda herkesin dikkat etmesi gerekiyor. Ben evrene verdiğim pozitif enerji ile beraber sizler için tüm burçların yorumlarına odaklanmak istiyorum.

A+A-

15 Nisan 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumuinsanlar ile olan ilişkilerde bu kadar başarılıyken aşk hayatında neden bu kadar başarısızım diye sorguluyorsunuz. Bu noktada kendinizi suçlamak yerine biraz mantıklı kararlar alın. İstediğiniz her durumu işaret eder. Aklınızda ve kalbinizde ne gibi dilekler geçtiyse bu ara her birinin kabul olacağını gösterir. Bir yandan da geçmiş zamanda kalan kişilerin artık sadece orada kalmayacaklarına ve kapınızda yer alacaklarına da işarettir. İstediğiniz her şey bu kadar özel olacağı için sabır ile hayata daha çok tutunanlardan olun.

15 Nisan 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğaburcu günlük yorumuakıllarda ve kalplerde yer alan durumların sizleri ne kadar derinlerden etkilemiş olmasına ve bazı anlarda pes etmek dahi istemenize işaret eder. Akıllarda oluşacak her an aslında sizlerin bir nebze geçmiş zamanlarda kalmanıza neden olacaktır. Bu süreçlerden kurtulmak için her anlamı ile emek vermeniz ve ardından daha rahat etmeniz uygun olacaktır. Şu süreçlerde her ne kadar çok güçlü bir isim olsanız bile çöken isim olmanıza neden olduğunu gösterir.

15 Nisan 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizlerburcu günlük yorumubazı anlarda nefes alamadığınız bazı anlarda da kaçıp gitmek istediğiniz durumlar olmuş. Fakat her ne olur ise olsun bu ara buna uygun fırsatları bulamamış ve en son kabullenmek zorunda kalmış gibi hissettiğiniz anlardasınız. Bu daha çok şu an sizlerin ne kadar yorgun ve bitkin olduğunuzu gösterir. Aslında ayağa kalkarak hayata tutunmayı tercih etseniz bu noktada daha rahat yol kat edeceksiniz.  Hayatın bir anda tam tersine dönmesine işaret eder.

15 Nisan 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeçburcu günlük yorumubu ara mucize dolu bir hayat yaşayacak olduğunuza işaret eder. Her ne kadar farklı süreçlerden geçmiş olsanız bile en özel olan anların tek tadına varanlar olacaksınız. Bu süreçlerde özel birinin yeniden hayatınızda yer aldığını görecek ve ne kadar mutlu olacağınızı göreceksiniz. İstediğiniz kadar rahat bir hayatın sizden yana olması için sadece gelecek odaklı yaşamayı tercih etmelisiniz. Hayatınıza çok severek aldığınız isim ile artık yan yana dahi gelemiyor olmanın sizlere çok ağır geldiğine işaret eder.

15 Nisan 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslanburcu günlük yorumuşimdiki zaman üzerinde etkilerini gösteren olaylar oluyor.  İçinizde yer alan kırgınlıklardan dolayı bazen öfke ile kalkıp zararla oturduğunuz ama her ne olursa olsun hayatınızdaki kişiden ayrı yaşamanın verdiği acıları gösterir. Bu noktada sadece geçmişe takılı kalmak yerine daha çok gelecek için harekete geçme gerekliliği ve ardından bunlar için gelen uygun zaman dilimlerine işaret eder. Artık hayatınızda öyle bir etki olacak ki ne ara geçmişi unuttuğunuz ve ne ara hayatınıza birinin girmesine izin verdiğinizi fark edemeyeceksiniz.

15 Nisan 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başakburcu günlük yorumuinsanlar ile mutlu zaman dilimlerinde yer alacaksınız. Bu ara yeni insanlar ile tanışacak ve aslında onlar sayesinde merak ettiğiniz birçok duygunun ne kadar özel olduğunu göreceksiniz. Hem kalbin hem de mantığın tam anlamı ile uyuştuğu zaman dilimlerinde olacaksınız. Yaşadığınız sorunların aslında size ne kadar ağır geldiğini gösterir. Bazen neden ya da nasıl oldu diye merak etseniz bile biten şeylerin bazen bitmesi gerektiğine işaret eder.

15 Nisan 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Teraziburcu günlük yorumumonoton hale giren bir ilişkiye sahip olduğunuzu ve artık biri birinizi daha çok kırmamak adına bittiğini dile getirebilirim. Bu noktaları geride bırakmalısınız. Yaşananları en iyi ifade eden olaylar da bu noktada artık bir şeyleri geride bırakamadığınıza işaret eder. Her şeyi bu kadar derinlemesine hissetmek yerine bazen gelecek için odaklanmalı ve ardından buna uygun bir şekilde hareket etmelisiniz. İlk olarak giden insanların gittiğine ve bazı şeylerin her ne kadar bitmesini istemeseniz bile bittiğini kabul etmelisiniz.

15 Nisan 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrepburcu günlük yorumugelecek için karşımda yer alan olaylar biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu ifade ediyor. Bu ara ayağa kalkmayı ve her şeyi ile başarı dolu bir şekilde yaşamayı tercih etmelisiniz. Eğer akıllarda yer alan yüklerden kurtulmayı başarırsanız bir kere dünya hayatından daha çok keyif alacaksınız. Aşk hayatınızın yoluna girmesi için birkaç aya daha ihtiyacınız olduğuna da işaret eder. Bu zamanlarda sizlerin daha çok aile hayatı sağlık ve kariyer ile ilgilenmesi ardından her şeyin düzene gireceği belirtilir.

15 Nisan 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yayburcu günlük yorumusizler bu aşk hayatında oluşan durumların sizleri yıpratmasına izin vermiş ve en son yorgunluklar ile karşı karşıya gelmişsiniz. Bazı anlarda kaçmak ve kurtulmak istemiş olsanız bile hala ayağa kalkmak kendinizi toparlamak konusunda zorluk çektiğinizi hissediyorum. Daha çok aşk hayatınızda yaşanan kırgınlıkların son bulacağı ve ayrılık acısının yerini huzur dolu anlara bırakacağına işaret eder. Kalbinizde oluşacak yeni heyecanlar ve istediğiniz kadar rahatlık dolu durumlar bu noktada sizler için yer alacak.

15 Nisan 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlakburcu günlük yorumuher ne kadar bazı şeylere çok güzel bir şekilde başlamış olsanız bile sonucunun adeta hayal kırıklığı ile devam etmesine neden olan durumları gösterir. Ayrıldığınız kişi ile aranızda olan kırgınlıklar her zaman daha farklı boyutlarda hissetmenize neden olmuş. Bazı anlarda her ne kadar kaçmak isteseniz bile bir türlü bunu başaramadığınız ve en son hayal kırıklıkları ile devam ettiğinizi gösterir. Aslında yapısal olarak çok güçlü biri olduğunuzu temsil eder.

15 Nisan 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kovaburcu günlük yorumuistediğiniz her ne varsa artık elleriniz arasında olacak ve güzel günlerin tek sahibi olacak şekilde hayatınıza devam edeceksiniz. Hem kalbin hem de mantığın harekete geçtiği zamanlarda olacağınızı gösteren en önemli zaman dilimidir. Aşk hayatınızda geçmişte yaşanan sorunları gösteren anlar oluyor. Artık bıktığınız ve tat vermeyen bir ilişki yaşamaya başlamışsınız. Tabi ki bu durumun ardından gelen monotonluklar en son bir şeylerin bitmesine neden oluyor.

15 Nisan 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balıkburcu günlük yorumukah güldüğünüz kah ağladığınız bu ilişkinin bitmesi ister istemez sizlerin de derinlerden etkilenmesine neden olmuş. Bu yüzden toparlamak konusunda biraz zorluk çekmişsiniz. Sizin biten bir ilişkinizi ve ilişkinizin ardından yaşamakta olduğunuz psikolojik sorunlarınızı sembolize ediyor. Oldukça zorlu bir dönemden geçiyorsunuz. Herhangi bir psikolojik destek almanız mümkün. Tanıdığınız kişilerin sizinle olan konuşma çabalarını boşa çıkarıyor ve kendi halinizde olmayı tercih ediyorsunuz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.