1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. 15 Milyon Emekliye 15.000 TL Promosyon Müjdesi Geldi! Emekli Maaşına Ekstra Destek! 15.000 TL İkramiye Ödemesi Yapılacak!
15 Milyon Emekliye 15.000 TL Promosyon Müjdesi Geldi! Emekli Maaşına Ekstra Destek! 15.000 TL İkramiye Ödemesi Yapılacak!

15 Milyon Emekliye 15.000 TL Promosyon Müjdesi Geldi! Emekli Maaşına Ekstra Destek! 15.000 TL İkramiye Ödemesi Yapılacak!

Son günlerde emekliler için sevindirici gelişmeler yaşanıyor. Temmuz ayı için açıklanan %25'lik zam haberi, emekli maaşlarına olumlu bir etki yapacağını duyurdu. Ancak bu zam oranı bazı emekliler arasında hayal kırıklığı yaratabilirken, bankalardan gelen sürpriz bir haberle yüzleri güldürdü.

A+A-

Son günlerde emekliler için sevindirici gelişmeler yaşanıyor. Temmuz ayı için açıklanan %25'lik zam haberi, emekli maaşlarına olumlu bir etki yapacağını duyurdu. Ancak bu zam oranı bazı emekliler arasında hayal kırıklığı yaratabilirken, bankalardan gelen sürpriz bir haberle yüzleri güldürdü. Bankalar, temmuz zammı sonrası emekli promosyon miktarlarını yeniden düzenleyerek tüm emeklilere artış yapıldığını açıkladı. Bu güzel haberle birlikte tam 15.000 TL'ye varan ödeme fırsatı, 15 milyon emekli vatandaşı bekliyor.

SSK, BAĞ-KUR ve 4c emeklileri bu fırsattan yararlanabilecek. Başvuruların sabah itibarıyla başladığı bilgisi de verildi, bu nedenle emeklilerin hızlı davranmaları önem taşıyor. Temmuz zammının yanı sıra bankaların cömert adımıyla emeklilere sunulan promosyon ücretleri de yeniden güncellendi. Artık 7500 TL, 8000 TL ve 8500 TL maaş alan emeklilere tam 15.000 TL ödeme yapılacak.

Bankaların bu hamlesi, milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek nitelikte. SSK, BAĞ-KUR ve 4c emeklileri için bankalar atağa kalktı ve promosyon fırsatlarını güncelledi. Önceden 10.000 TL'ye kadar olan promosyon ödemeleri artık daha yüksek miktarlarda gerçekleştirilecek. Başvurularını yapacak olan emekli vatandaşlar, 15.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi alma imkanına sahip olacaklar.

Bu güncelleme duyurusunu Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Garanti Bankası, İş Bankası, ING Türkiye, Yapı Kredi Bankası, Finansbank, TEB ve Albaraka Türk gibi birçok banka sabah saatlerinde yaptı. Emekliler için sunulan bu promosyon fırsatı, ekonomik açıdan daha rahat bir yaşam sürmelerine yardımcı olmayı hedeflemektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.