1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 15 Mart 2021 Günlük Burçları Yorumları: Astrolojik Dengelerden Dolayı Alt Üst Olacak! Hazır Olun
15 Mart 2021 Günlük Burçları Yorumları: Astrolojik Dengelerden Dolayı Alt Üst Olacak! Hazır Olun

15 Mart 2021 Günlük Burçları Yorumları: Astrolojik Dengelerden Dolayı Alt Üst Olacak! Hazır Olun

15 Mart 2021 burç yorumları kimin hayatında astrolojik dengeler ile kimlerin hayatında ne gibi olayları meydana getirecek merak ediyorsanız ben de evrene verdiğim pozitif enerji ile odaklanmak istiyorum.

A+A-

15 Mart 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu sizin mantıklı kararlar veren ve duygularınızın yönlendirmesiyle hanesini ya da kendisini zarara uğratmayacak biçimde hareket eden bir insan olduğunuzu gösteriyor. Önceden çalışıyor olduğunuzu görebiliyorum. İşinizden hanenize daha fazla vakit ayırmak adına ayrılmış ve kimi zaman bu hareketiniz yüzünden oldukça pişmanlık duymuşsunuz. Fakat bazı anlarda bu kararınızın doğruluğundan emin oluyor ve tekrar çalışma isteğinizi içinizde bastırıyorsunuz. Hanenizle daha az ilgilendiğinizde hiçbir şeyin yolunda gitmeyeceğine inandığınızı söylemek mümkün.

15 Mart 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu size yeniden gelecek olan çalışma isteğinizi temsil ediyor. Bu isteğinizi bastırmalı ve bir süre daha olduğunuz hayata devam etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Şu sıralar çalışmak adına atacağınız bir adım hanenizde huzursuzluklara yol açabilir. Bir işe girmek için belirli adımlar atmadan önce hanenizdeki kişileri buna hazırlamanızı ve öyle adım atmanızı tavsiye ediyorum. Aksi takdirde hane içinde yaşanacak ciddi tartışmalar ve kavgalar olabilir. Hanenizde çalışmanızı istemeyen birisi var ve bu kişi sizin çalışmanızı istemiyor olabilir.

15 Mart 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu vazgeçişi temsil eder. Girişmek istediğiniz bir işten ya da atacak olduğunuz bir adımdan geri dönerken bu anlar olacak. Hanenizdeki kişilere çalışma fikrinizi açabilir ve sandığınız kadar olumlu tepkiler alamayabilirsiniz. Önceleri bir hayli diretebilirsiniz çalışmak adına. Fakat sonradan aile içi huzursuzluklarınızın sürekli arttığını gördükçe bu düşünceden vazgeçebilir ve kendinizi tekrar evinize adayabilirsiniz. Hane içinde sürekli kendinizi oyalamak çalışma isteğinizi bastırabilir ve başka uğraşlarla kafanızı dağıtabilirsiniz.

15 Mart 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu sizin evcimen bir karakter olduğunuzu temsil eder. Evinizi ve evinizin içindeki uğraşlarınızı seviyorsunuz. Başka bir işle uğraşmak aklınızın ucundan bile geçmiyor. Size kalsa sürekli evde kalabilir dışarı dahi zaman zaman çıkabilirsiniz. Hanenizdeki kişilere düşkünlüğünüzden dolayı sizin için hayatın amacı hanenizdeki mutlu etmek olmuş. Hanenizdeki kişiler ne kadar mutluysa o kadar mutlu, ne kadar üzgünlerse o kadar üzgün hissediyorsunuz. Bağımsız olarak mutluluk ya da üzgün olma hissini yitirmişsiniz.

15 Mart 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu sakinliği ve dinginliği temsil eder. Siz olduğunuz gibi mutlu olmuşsunuz daima hayatınızda hiç çalışma isteğiniz olmamış. Sizin için en önemli şey ev içi huzuru. Evinizde sakince oturmak gün boyu kendinize ve evinize vakit ayırmak sizi oldukça mutlu ediyor ve aksi bir durumu kolay kolay istemiyorsunuz. Sizin çalışmanız için parasal anlamda hanenizin ciddi sorunlar yaşaması gerekiyor. Çalışmayı sevmeyen bir insan olarak çalışma hayatına adım atmayı düşünmüyor hatta gelen önerileri dahi sorgulamadan reddediyorsunuz.

15 Mart 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu sizin hanenizin içindeki maddi ferahlığı temsil eder. Bu anları yaşayan kimse maddi sıkıntı yaşamıyor aksine hayatının en bol dönemlerinden birisini yaşıyordur. Bu dönemde kendiniz için yapmanız gereken şeyler olarak evinizi yeniden dekore etmeyi planlıyor olabilir ya da kendi dış görünüşünüzde değişikliklere adım atabilirsiniz. Günlerinizi alacak olan bu gelişmeler sonucunda kendinizi daha iyi hissedebilir ve bu değişim işlemlerini hayatınızın her tarafında sık sık uygulamaya başlayabilirsiniz.

15 Mart 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu sizin hayatınızda kurmuş olduğunuz dengeyi sembolize ediyor. Siz evinizi oldukça iyi çekip çeviren ve sosyal yaşamınızla ev hayatınız arasındaki uyumu tutturmuş bir insansınız. Hem evinizle ilgileniyor hem de gezmenizi kendinizden eksik etmiyorsunuz. Arkadaşlarınızla düzenli aralıklarla buluştuğunuz bir zamanınız mevcut. Bu zamanlar sizin kendinizi en rahat hissettiğiniz zamanlarınızdan olabiliyorlar. Yıllardır arkadaşlıklarınızın sürdüğü bu kişilerle hala daha düzenli görüşüyor olmak sizi oldukça mutlu ediyor. Siz evcimen olmayı sevmeyen kendine vakit ayırmayı seven bir insansınız.

15 Mart 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu sonradan karşılaşılan köklü değişiklikleri simgeler. Daha öncesinde çalışıyor olmanız ve bu işinizi hanenizde ortak verilen bir kararla bırakmış olmanız mümkün. Bu karar doğrultusunda her ne kadar sizden daha çok eve bağlı olmanız beklense bile siz biten sosyal kariyerinizin ardından hayatınız boyunca kendinize ayıramadığınız vakitlerinizi telafi etmeye başlamışsınız. Kendinizi mutlu ediyor ve en önemlisi ailenizi mutlu etmenin yolunun önce kendinizi mutlu etmekten geçtiğinin farkında olarak yaşıyorsunuz.

15 Mart 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu sizin keyfinize düşkün yönünüzü simgeliyor. Çalışma imkanları bazen elinize geçse bile siz kendinize vakit ayırmayı daha çok tercih etmişsiniz. Bu durum hanenizdeki kişileri oldukça şaşırtmış. Aslında çalışmayı isteyen bir karakteriniz olmasına rağmen rahatlığınızı daha ağır bulmuş ve kendinizi evinize bırakmışsınız. Böylelikle hem evinizin her işine yetişiyor hem de sosyal yaşantınıza daha fazla ağırlık verebiliyorsunuz. Bu durumunuz uzunca bir süre daha böyle devam edecek.

15 Mart 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu hayatı boyunca kafasına koymuş hedefleri elde etmiştir. Siz evde oturmaktan sıkılmış ve size parasal yönden kazanç sağlayabilecek bir şeylerle uğraşmayı istiyorsunuz. Bu isteğiniz uzun zamandır içinizde fakat gidip iş de aramıyorsunuz. Sanki bir şeylerin kendinize gelmesini bekliyor gibi duruyorsunuz. İsteklerinizin şu an kendiliğinden oluşmasını bekliyor olma sebebiniz dışarıda ya da başka bir yerde kendine yeni bir uğraş arayacak vaktiniz olmaması olabilir.

15 Mart 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu karşınıza yeni fırsatların çıkacağını bize gösterir. Tam olarak gönlünüzdeki gibi bir şekilde iş bulmanız mümkün olabilir. Bu durumun kalabalık bir masa etrafında topluca oturduğunuz bir esnada konuşulduğunu söyleyebilirim. Size yapılacak olan bu teklif size çok cazip gelebilir fakat hanenizdeki kişilere sormadan karar vermelisiniz. Sizin çalışmanız hanenizin iç düzenini ve yaşayanların düzenini etkileyecektir. Bir yanda isteklerini diğer yanda ise haneniz arasında kalmış kararsız bir şekilde dururken bir taraf alttan almalı.

15 Mart 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu seçenekleri ifade eder. Yani önünüze bu şansla ilgili olarak başka bir fırsat daha çıkabilir ve iki hatta üç seçenek arasında düşünmeniz gerekebilir. Bu seçenekler içinde hepsini reddetmenizi hanenizdeki kimse beklemeyecek ve bu sefer hanenizde yaşayan kişiler sizi desteklemekten başka bir şey yapmayacaklardır. Ortak alınacak bir karar söz konusu olabilir. Bu karar sonucunda tam olarak istediğiniz gibi yeni bir işe başlama fırsatınız olabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.