1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 15 Haziran 2021 Günlük Burç Yorumları Kalbinizi Kıran Acıları Diriltebilir…
15 Haziran 2021 Günlük Burç Yorumları Kalbinizi Kıran Acıları Diriltebilir…

15 Haziran 2021 Günlük Burç Yorumları Kalbinizi Kıran Acıları Diriltebilir…

15 Haziran 2021burç yorumları incelenecek olduğu zaman kalbinizi gerçekten kıran olayları meydana getirecek. Her ne olursa olsun bu ara sabır göstermeniz gereken günler olacak. Ben yine de evrene en güzel enerjilerimi gönderecek ve sizler için tüm odak noktamı vereceğim…

A+A-

15 Haziran 2021burç yorumları incelenecek olduğu zaman kalbinizi gerçekten kıran olayları meydana getirecek. Her ne olursa olsun bu ara sabır göstermeniz gereken günler olacak. Ben yine de evrene en güzel enerjilerimi gönderecek ve sizler için tüm odak noktamı vereceğim…

15 Haziran 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumuartık sorunların tek tek çözüleceğine işaret ediyor. Aklınızda ne kadar soru işareti varsa yakın zamanda hepsine istediğiniz yanıtları bulacaksınız. Böylece nasıl bir birliktelik yaşamak istiyorsanız aslında ona doğru yol alacak olduğunuzu söyleyebilirim. Bu noktada he zaman önemli olan süreç kişinin kalbi ile mantığının aynı anda aynı kişiyi istemesinden geçiyor. Aşkla bağlı olduğunuz kişiden ailesel bir haber alabilir ve istemeden de olsa kırılabilirsiniz. Her ne kadar sevgilinizin elinde olmayan bir durum olsa bile sizi kırmadan ya da incitmeden daha özel bir şekilde söyleyebilirdi. Yine de aranıza mesafe koymak yerine istemsiz bir şekilde yaşandığını anlamanızda fayda var.

15 Haziran 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğaburcu günlük yorumuaşk hayatınızda oluşacak engelleri ve önünüze açılacak iki yol olduğunu gösteriyor. Hangisinden gideceğiniz konusunda kararsız kalmanız da muhtemel. Yolların şeklinin bu kadar farklı olması ise hangi yoldan gidilecek olduğuna dair ön bilgi olduğunu gösteriyor. Ama bu yollardan daha geçmemiş olduğunuzu hissediyorum. Sizden önce bu noktalardan geçen insanlardan tecrübe ederek bir yol çizeceğinizi söyleyebilirim. Yine de seçim yapmadan önce kalbinizi dinlemenizde fayda olacak. Çünkü kalbiniz bu noktada en iyi yol göstericiniz olacak.

15 Haziran 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizlerburcu günlük yorumuher ne kadar normal hayatta ikisi biri birinden çok bağımsız olan iki olay meydana geliyor olsa bile sizin hayatınızdaki şimdiki zamanı ve geleceği işaret ediyor. Bir yandan şimdiki zamanda kırgınlıklar içinde olduğunuzu bir yandan da gelecek zamanda ne kadar yüzünüzde güller açtığının habercisi oluyorlar. Kısacası üstten geçmek gerekirse hayatınızda yer alan sorunlar kısa sürede son bulacak. Ve her şeyi ile yerini güzel günlere bırakacak. Sevgilinize ne hissettiğinizi ve duygularınızı tam olarak ifade etmeniz için en uygun zaman. Kırgınlıkları anlatın ve yerini güzel günlere bırakmasını bekleyin.

15 Haziran 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeçburcu günlük yorumufarklı haksızlıklara uğradığına işaret eder. Aşk hayatınızda hiç beklemediğiniz haksızlıklara uğradığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Ama merak etmeyin. Her ne olursa olsun adalet er ya da geç yerini buluyor. Bu yaşadığınız haksızlıklar yakın zamanda son bulacak. Aslında ne kadar güzel bir kalbiniz olduğunu ve bu güzellikle sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi anlayacak. Böyle güzel sevginin herkese nasip olmayacağını anladığı gün sizin değerini her zamankinden daha çok anlayacak. Bunun haberini verebiliyor olmak beni gerçekten çok mutlu etti şu an.

15 Haziran 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslanburcu günlük yorumubize artık her sorunun kısa sürede son bulacağını gösterir. Çok zorlu olan süreçlerin geride kalacağı. Ve sorunların yerini resmen bembeyaz bir sayfa alacağını da gösterir. Bu kadar güzel olan bir ilişki böylesi zorlu yollardan da geçtikten sonra tabi ki de evlilik ile sonlanmayı hak ediyor. Baktığım zaman siz bir ömür onla yaşarım değil bir saniye onsuz yaşayamam diyecek kadar birbirinizi çok seviyorsunuz. Tüm mutluluklar sizin için gelecek. Sadece sabırlı olmayı başarın.

15 Haziran 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başakburcu günlük yorumuhayatınızdaki kişi ile resmen birbirinizin içine kazınmış ve o kadar tutku ile bağlanmışsınız. Bu kadar yolunda giden bir ilişki nasıl olur da bizi böylesi üzebilir dediğinizi duyar gibiyim. Çünkü aklınızdan bir an çıkmayan bir sevgiliniz var. Ama hata bulmak ya da insanların söylediklerine kulak asmak yerine neden yapıcı olmadınız ki? İnsanlar konuşur bunu unutmayın. İyi olan her şey eleştirilir. Meyve veren ağacın taşlandığı gibi bu kadar güzel giden ilişki için tabi ki de kötü yorumlar olacak. Bu noktada sizin birbirinize sahip çıkmayı ve alttan almayı başarmanız gerekir. Asla hayatınızdaki kişiyi kayıp etmemeniz gerekir. Maddi manevi her anlamda sevgilinizin önünün açık olduğunu görüyorum. Ona sımsıkı sarılın ve sorunları bir anda unutmayı tercih edin.

15 Haziran 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Teraziburcu günlük yorumuson süreçlerde o kadar bunalmışsınız ki her ne yaparsanız yapın sevgilinize yaranamadığınızı hissediyorsunuz. Artık bunlara bir son vereceksiniz. Çünkü bir şeyler için çaba sarf etmeyi bıraktığınız an her şeyin çok hızlı sonuçlandığını göreceksiniz. Biraz daha ilerliyorum ve karşıma sevgilinizin ailesinden aile büyükleri çıkıyor. Bunlara karşı dikkatli olun. Sizleri denemek için bir şeyler yapabilirler. Evlatlarına karşı sevginizi ölçmek adına bir hareketlerde bulunabilir ve yanlış bir harekette bulunursanız olumsuz sonuçlar ile yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Bunlara izin vermemek adına her adımı dikkatli atmayı başarmanız gerekiyor.

15 Haziran 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrepburcu günlük yorumusiz adeta bu aşk için yanıp kül oluyorsunuz. Ama merak etmeyin tek bu durumda olan siz değilsiniz. Sevgiliniz ile karşılıklı olarak aynı duygulara sahipsiniz. Ardından her şeyin düzeleceğinizi göreceksiniz. Bunun için emek ve sabır gerektiğini bilmenizi isterim. Ne kadar çok emek verir ve ne kadar sabırlı davranırsanız her şey o kadar güzel renk kazanacak. Ben hislerime her zaman güvenirim. Bu aşkın bir kazananı varsa o da sevgilinizle tek hale gelen kalbiniz olacak.

15 Haziran 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yayburcu günlük yorumuaşkın nasıl bu kadar güzel olabileceğine hayret edeceksiniz. Ülkenin en güçlü insanı olarak görebileceğiniz kadar özel bir aşka sahipsiniz. Bu noktada tabi ki mutlu olduğunuz için mutlu olan insanlar yer aldığı gibi sizi kıskanan insanlar da olduğunu görüyorum. Aşkınızı herkesin gözü önünde yaşamak yerine biraz daha gizli yaşamayı tercih edebilirsiniz. Bir aşk ne kadar gözlerden uzak olursa o kadar güzel ve renkli bir halde olur. Bunu bilerek hareket etmeyi başarmanız gerekir. Mutluluğunuza ortak olsunlar isterken sizlerin mutsuzluklarına neden olan insanları görmek zorunda kalabilirsiniz. Her şeyi ölçülü yaşamak hayatınızda huzur dolu günleri getirecek.

15 Haziran 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlakburcu günlük yorumuBen aşkın en yalın hallerini de en sevgi dolu hallerini de en kötü hallerini de gördüm. Fakat hiç bu kadar her şeyin doruklarda olduğuna şahit olmamıştım diyeceksiniz. Sevgiliniz sizi nasıl mutlu edeceğini de nasıl üzeceğini de çok iyi biliyor. İstemeden de olsa farkında olmadan söylediğiniz bir söze sevgilinizin çok kırıldığını ve bir o kadar da kızdığını görüyorum. Kırgınlığı ve kızgınlığı da birleşince ne kadar üzüleceğinizi bile bile üzerine gelmiş olduğunu hissediyorum. Ama  yakın zamanda bu durumun son bulacağının da haberini vermek isterim. Dediğim gibi kırdığı kadar çok güzel gönlünüzü nasıl alacağını da biliyor. Yakın zamanda aşkı yeniden doruklarına kadar hissettirecek.

15 Haziran 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kovaburcu günlük yorumubu ara sevgiliniz için farklı bir sürpriz hazırlama düşüncesinde olabilirsiniz. Ne kadar dikkatli ve özenli olursanız aslında aranızdaki aşkın o kadar belirgin olmasına etki edersiniz. Karşınızdaki kişinin sizlerin her sözüne ne kadar itimat ettiğini de hissediyorum. Bu kadar güzel aşk kırk yılda bir karşıma çıkar desem bile yeri. Böyle güzel bir aşk için sadece ona karşı sevginizi tam göstermeniz yeterli olacak. Eğer sevginizi tam anlamıyla doruklarına kadar hissedebilirse yakın zamanda ciddi yollara girmek için sizlere bir sinyal yakabilir. Buna karşı hazırlıklı olmanızda fayda olduğunu da hissediyorum.

15 Haziran 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balıkburcu günlük yorumubu aşk hayatınızda yer alan kişiye karşı çok tolerans gösteren yapınız olduğuna işaret ediyor. Her ne kadar beni seven kişi yanlış yapmaz diyor olsanız bile ipleri de elden bırakmadan sahip çıkmak gerekiyor. Ne kadar çok ilgili ve takipte olursanız aslında o kadar güvende olursunuz. Bir insanı boş bıraktığınız an aklı kayabilir. Çünkü çevrenizde aranıza girmek isteyen birçok kişi olduğunu hissediyorum. Bu noktada izin vermemek adına direk tedbirli olmalı ve hayatınızdaki kişiye sahip çıkmanız gerektiğini de görüyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.