1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 15 Eylül  2020 Günlük Burç Yorumları: İkizler Burcunu İş Hayatında Sorunlar Bekliyor…
15 Eylül  2020 Günlük Burç Yorumları: İkizler Burcunu İş Hayatında Sorunlar Bekliyor…

15 Eylül  2020 Günlük Burç Yorumları: İkizler Burcunu İş Hayatında Sorunlar Bekliyor…

15 Eylül  günlük burç yorumları herkesin hayatında farklı etkileri ile yerini alacak. Kimisi çok farklı anların tadına varırken kimisi hayal kırıklıkları ile yer alacak. Peki kimler bu kadar farklı etkileri görecek, gelin tüm detayları ile burç yorumlarına beraber bakalım.

A+A-

15 Eylül  2020 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu hayatınıza gelecek yeni insanları gösteriyor. Bu ara her ne kadar yeni insan istemiyorum diye düşünüyor olsanız bile pek de istediğiniz gibi olmayacak. Hayatınızda olmak isteyen ve gerçekten de çok fazla can atan insanlar. Yaşamak istediğiniz güzellikleri onun ile görebilirsiniz.

15 Eylül  2020 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu sevgiliniz ile aranızda ufak çaplı sorunlar dikkatleri çekecek. Her ne kadar sabırlı bir insan olsanız bile bugün istediğiniz sabrı gösteremeyebilirsiniz. Yine de sakin olmaya çalışın. Çünkü elde etmek istediğiniz başarı yakın zamanda hayatınızda güzellikleri ile yeniden yer alacak.

15 Eylül  2020 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu iş hayatında bu kadar sorun dolu anların üst üste gelmesinin sizleri yoracağını gösteriyor. Her ne kadar işine dört kol ile sarılan bir insan olsanız bile yine de hak ettiğiniz birçok şeyi alamayacaksınız. Biraz daha sabır ile yaklaşılan iş anları yakın zamanda güzellikleri verecek.

15 Eylül  2020 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu gün içerisine biraz sancılı bir şekilde uyanacak olduğunuzu gösteriyor. Her ne kadar dinlenmek isteseniz bile işlerin üst üste yığılması kendiniz için bir fırsat açamamanıza da neden olacak. Eğer olur da vakit açarak dinlenirseniz öğlene kadar ağrılarınızdan kurtulmuş olacaksınız. Bu yüzden biraz kendinize vakit açın.

15 Eylül  2020 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu son zamanlarda sürekli karşınızda olan insanlar için bir şeyler yapmanın ne kadar da yanlış olduğunu gösterecek. Aslında sürekli karşınızdaki insanları düşünüyor kendi düşüncelerinizi pek de ciddiye almıyorsunuz. Bu yüzden en çok üzülen yine kendiniz olacaksınız.

15 Eylül  2020 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu uzaklardan gelecek bir telefona işaret ediyor. Alacağınız bir telefon var ve bu telefon iş hayatınızda bir anda güzelliklerin yer almasına işaret edecek. İnsanlardan alacağınız bu mutlu haberi iyi bir şekilde değerlendirmeli ve aslında daha iyi yerlere gelmek için kullanmalısınız

15 Eylül  2020 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu arkadaşlarınız ile yan yana olacağınız anların haberini veriyor. Her ne kadar çok fazla iş yükünüz olsa bile bu ara arkadaşlarınıza güzel vakit açacaksınız. Açacak olduğunuz bu vakitler aslında yeni aşklar için yelken açmanız için de büyük bir olanak sunacak.

15 Eylül  2020 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu kalbinizde meydana gelen kırgınlıkların gün yüzüne çıkacağına işaret ediyor. Çevrenizde aslında insanlara karşı çok sabırlı biri olmanız ile tanınıyorsunuz. Bu denli herkesin gözünde olmanız aslında iyi niyetinizin çok fazla kullanılmasına neden olabilir. Bu yüzden tedbirli olun.

15 Eylül  2020 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu insanlar ile aranızda olan farklı diyalogların biraz can sıkıcı olacağına işaret ediyor. Her ne kadar bunların olmasını istemeseniz bile artık canınıza tak etmesine neden olacaklar. İlk defa karşınızda olan insanları değil de kendinizi düşünecek ve sonunda başarılı bir adım atacaksınız.

15 Eylül  2020 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu hayatın aslında son zamanlarda sizleri ne kadar yorduğunu ve korona virüslü günlerin ne denli olumsuz etkiler getirdiğini göreceğiniz bir gün. Hayatınızda kendinize ait bir düzen kalmamış olması resmen artık çok yorulmanıza ve her anlamda kaçıp gitmek isteklerine neden olacak

15 Eylül  2020 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu evcil hayvanınız varsa ona daha çok vakit açmanız gereken bir gün olduğunun habercisi. Son zamanlarda çok yoğun olmanız içinizde adeta sevgi adına pek bir şey kalmamasına neden oldu. Her ne kadar böyle olsun istemeseniz bile hayatınızda olan insana karşı dahi sabrınızın kalmamış olması yakın zamanda istenen durumların düzelmesine işaret edecek.

15 Eylül  2020 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu almak istediğiniz  birçok şey olduğuna ama maddi anlamda tutumlu olmanız gereken zamanlara işaret ediyor. Bu ara çok fazla harcama yapmak istiyor ama maddi anlamda durmak zorunda olmanızdan şikayet ediyorsunuz. İndirim günlerini takip etmek belki de sahip olmak istediğiniz şeylerin uygun fiyatlarıyla sizler için gelmesine yardımcı olur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.