1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. 15.000 TL kredi müjdesi! TC kimlik numarası ile SMS müracaat'ta bulunabilirsiniz...
15.000 TL kredi müjdesi! TC kimlik numarası ile SMS müracaat'ta  bulunabilirsiniz...

15.000 TL kredi müjdesi! TC kimlik numarası ile SMS müracaat'ta bulunabilirsiniz...

Kredi müracaat yapacak kişiler, 15 000 TL kredi müracaat yapmış oldukları takdirde, aynı gün paralarını çekebilirler. Gelir belgesiz, kimlikle ve hatta SMS ile kredi başvurabilirsiniz. Bankanın koyduğu koşullara uyan kişiler; telefon ile müracaat yapmalarının ardından bankaya gitmelerine dahi gerek kalmadan ATM’den paralarını çekebilirler. Peki,müracaat nasıl yapılır, müracaat koşulları neler?

A+A-

Kredi müracaat yapacak kişiler, 15 000 TL kredi müracaat yapmış oldukları takdirde, aynı gün paralarını çekebilirler. Gelir belgesiz, kimlikle ve hatta SMS ile kredi başvurabilirsiniz. Bankanın koyduğu koşullara uyan kişiler; telefon ile müracaat yapmalarının ardından bankaya gitmelerine dahi gerek kalmadan ATM’den paralarını çekebilirler.

Peki,müracaat nasıl yapılır, müracaat koşulları neler?

5 Bin TL 60 ay Vadeli Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?15 Bin TL kredi müracaat müjdesi geldi! Acil nakit ihtiyacı olan kişiler, nasıl alınır? Sorusunu sık olarak sormaya başladı. QNB Finansbank ile acil kredi müracaat yapabilir ve anında onay alarak kredinizi aynı gün içinde kullanabilirsiniz. Bankanın koyduğu koşullara uygun olan kişiler; TC kimlik numaralarını 5030’a sms olarak göndererek; 60 ay vadeli kredi müracaatsunda bulunabilirler. Ek olarak 0850 220 8 573 numaralı Alo Kredi hattını da arayarak 7x24 ihtiyaç kredisine müracaat yapabilirler.

Finansbank 15.000 TL İhtiyaç Kredisi BaşvurusuKredi tutarları aynı olsa da, birden çok kredi tutarı bulunur. Bu türler;Kolay ödemeli kredi: ihtiyaç anında alınan düşük taksit tutarlı kredilerdir.Tanışma kredisi: herhangi bir bankanın müşterisi olsanız da, QNB finansbank’tan ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. Bu krediler, özel faiz oranları ile verilmektedir.Doğum Günü Kredisi: Doğum gününüzün olduğu ay faydalanabileceğiniz bu kredi, özel faiz oranlarına sahiptir.Borç Transferi Kredisi:

Diğer bankalara olan borçlarınızı QNB Finansbank’a taşıyarak, ödemelerinizi tek banka üzerinden yapabilirsiniz.Kamu & Finansmaaş Kredisi: Maaşlarını Finansbank üzerinden alan kişilere ve kamu çalışanlarına özel olan faiz oranı ile kredi alınabilmektedir.3 Ay Ödemesiz İhtiyaç Kredisi: İhtiyaç kredisi alarak, 3 ay sonra ödemeye başlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.