1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 14 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçları Korkunç Günler Bekliyor…
14 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçları Korkunç Günler Bekliyor…

14 Şubat 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçları Korkunç Günler Bekliyor…

14 Şubat 2021 burç yorumları insanların hayatında ne gibi etkiler ile yer alacak sizler de merak ediyor musunuz? Bu ara burçlar da olaylar tersine dönebilir. Aşk hayatınızın etkileneceği ayın konumu kimlere ne gibi etkiler ile geleceğini sizlere anlatalım.

A+A-

14 Şubat 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu her uyumun içinde bir uyumsuzluk olduğunu aklınızdan çıkarmasanız iyi olur. Küçük tartışmalar, anlaşmazlıklar güzel şeylerin habercisidir. Siz doğru şekilde yön verirseniz olumsuzluklara daha güzel şeyler ile karşılaşacaksınız. Yaşamın tadını çıkaran ve mutlu bir hayat yaşayan. Durağan olmayan, heyecanlı bir birliktelik söz konusu. Eğer evli iseniz bir çocuk sahibi olma durumu görünmekte. Evli değilseniz ise bolluk ve bereketli zamanlar diyebiliriz biz buna.

14 Şubat 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu mutluluğunuzun çoğalacağı ve yayılacağına işaret. Sizi zaman zaman ufuk çizgisine bakar halde görüyorum. Gelecek kaygısı yaşayacak ve bir panik anı gerçekleştireceksiniz. Partnerinizin size yardımları ile çabuk atlatılacak bir durum bu. Sonucu gördüğünüz de önemsiz yere telaş yaptığınızı siz de göreceksiniz. Kendinden emin ve en önemlisi partnerinize güvenmeniz sizi mutluluğa götürecek. Samimi içten bir aşk ile üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir sorun olmayacak.

14 Şubat 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu yaprakları döküp çiçeklenmeniz an meselesi. İyi bir ilişkinin sırrı her zaman mutlu olmakta değil sorunları güzel atlatmaktadır. Sizin de öyle gerçekleşecek. Aksaklıkları içinizde ki sevgi bağları ile hatta siz fark etmeden halledeceksiniz. Bu durumda partnerinizin rolü çok büyük, sizinle olma isteği ona her şeyin üstesinden gelme gücü getirecek. İlişkinizin temelini ona borçlusunuz.

14 Şubat 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu sizden vazgeçmeyen, ilk gün ki hisleri ile bakacak gözlerinize. Sadakat uyumunuz güzel bir evliliğe, huzurlu bir aileye işaret. Duygularınızı bazı zamanlarda doğru aktaramadığınızı, daha açık ve hissettiğiniz gibi dile getirmediniz de fayda var. Birbirinize karşı naif bir tutumunuzun olduğunu söyleyebilirim. Naif hareketler ile iki tarafın da birbirini incitmek istemeyeceği bir hayata adım atıyorsunuz. Bu ilişkide de elbette ara sıra sürtüşmelerin olacağı ortada.

14 Şubat 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu yaşadığınız sorunlara çözüm bulma yönteminiz sizi birbirinize daha çok bağlayacak. Her iki taraf da kendi görüşünden çok karşı tarafın görüşüne önem veriyor. Sizin sevginizi her şeye rağmen korumayı başaracak olan bir çiftsiniz. Çevrenizde size karşı olan kötü yorumları önemsemeden yolunuza devam etmeli ve sadece birbirinize odaklanmalısınız. Beraber geçirecek olduğunuz yıllarınız var ve genellikle birlikte mutlu olacağınızı söylemek mümkün olabilir.

14 Şubat 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu ne kararlı ve inatçı olduğunuzu temsil ediyor. Sizin tavırlarınızın onun çok hoşuna gittiğini söyleyebilirim. Karşı karşıya geldiğiniz zaman birbirinize olan inancınızla her şeyin üstesinden gelebiliyorsunuz. Hayat içerisinde daima birbirinize destek olacak ve birbirinizde dinleneceksiniz. Karşı tarafın bu kadar baskın olması sizin hayatın kontrolünü elden bırakmanızı sağlıyor. Bu durumda da kendinizi daha rahat ve mutlu hissettiğiniz söylenebilir.

14 Şubat 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu özgüven ifadesini partnerinizin bakışlarında da yakalamak mümkün. İki tarafın da kendisine karşı duyduğu güven ilişkide oluşacak kıskançlık problemlerinin de önüne geçiyor. Partnerinize duyduğunuz güvenle birlikte onunla bu konuda sıkıntı yaşamayacaksınız. Ancak çok beğenilen birisi olduğunuz kesin ve kendinize ait bir auranız var. Bu auranızı elbette karşı taraf hemen fark etmiş. Birbiriniz ile sevgi dolu vakitlerin yanında eğlenceli vakitleriniz de olacak.

14 Şubat 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu hayatın yüklerinden kurtulduğunuzu hissedecek ve ne zaman ihtiyacınız olsa partnerinizi orada bulacaksınız. Birbiriniz için bu hayatı kolaylaştıracaksınız. Yaşam enerjinizi arttıracağınızı söyleyebilirim. Enerjiniz ile ilişkinizin sağlığı orantılı olarak artacaktır. Güzel ve uzun ömürlü bu ilişkide iki taraf da birbiriyle olduğu için hep mutlu olacaktır. Bu ara maddi anlamda da zorlu günlerden geçeceksiniz. Bu yüzden her konuda biraz dikkatli olmanız gereken süreçlerden geçeceksiniz.

14 Şubat 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu birbirini çok sevecek ve mutlu olacak çiftler birbirine benzermiş. Sizin ve partnerinizin geleceği için adeta havai fişekler patlıyor diyebiliriz. İki tarafın da birbirine kendini beğendirme derdinin olmayacağı bir ilişki sizin olacak. Bu ilişkide her iki taraf da doğal olacak. Bu rahatlık sizin birlikte vakit geçirme isteğinizi arttıracak. Beraber birçok konuda uyum sağlayabileceksiniz. Birbirinizi anlama konusunda sorun yaşamayacak ve yıllarınızı mutlu bir birliktelik içerisinde sürdüreceksiniz.

14 Şubat 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu bu ara partneriniz sakin kalmayı tercih eden taraf, bunun aksine siz de aktif bir şekilde hareket etmeyi seviyorsunuz. Bu yüzden ilişkinizde yapacak olduğunuz aktiviteleri siz planlayacaksınız. Partneriniz ise size ayak uydurmaktan zevk alacak diyebilirim. Sizin neşeli halleriniz ile partnerinizin can bulacağını ve daha enerjik bir insan haline geleceği ortada. Partneriniz çene yapısına bakılır ise konuşmayı sevmeyen aksine anlaşılmayı isteyen birisi.

14 Şubat 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu iki tarafın da sakin bir yapısı olduğunu söyleyebilirim, eğlenmeyi seven yönünüz ise aynı anda ortaya çıkıyor. Birbirinizle dinlenebilecek ve birbirinize iyi geleceksiniz. Bu sizin iletişiminizi zorlaştırsa bile zaman içerisinde bir denge söz konusu olacaktır. Partnerinizi o konuşmadan hareketleri ile anlayabileceksiniz. Siz birbirinize benzemiyorsunuz ancak birbiriniz ile büyük bir uyum halinde olacaksınız.

14 Şubat 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu yaşadıklarınız sizin kararlığınızı vurguluyor. Dediğiniz cümlelerin dışına çıkmayı sevmiyor ve kendi isteklerinizin peşinden gitme konusunda inat ediyorsunuz. Partneriniz ise inattan hoşlanmayan bir insan. Kavisli bir şekilde gelen yüz yapısı onun kabullenebilir yönünü gösteriyor. Zorlandığı işlerde pes etmeye meyilli olan partneriniz ile sık sık çatışabilirsiniz. Bu çatışmalarınız sizin hırsınızdan doğabilir. Partneriniz sorunları dert etmek istemeyecek ve büyütmeden kapatmak isteyecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.