1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 14 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları İş Hayatında Birçok Sorunu Beraberinde Getirecek…
14 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları İş Hayatında Birçok Sorunu Beraberinde Getirecek…

14 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları İş Hayatında Birçok Sorunu Beraberinde Getirecek…

14 Mayıs 2021 burç yorumları incelenecek olduğu zaman bayramın ikinci günü herkesin hayatında hem birçok güzellikleri hem de sorunları getirecek. Bu ara sabırlı olan herkes kazanacak. Ben evrene verilecek pozitif enerji ile herkesin burcuna odaklanıyorum.

A+A-

14 Mayıs 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu En büyük isteklerinizden birisinin de bir ev sahibi olmak olduğunu görüyorum. Bu evi almak için kurumunuzdan emekliliğinizi bekleyecek ve emekli ikramiyeniz ile birikiminizi birleştirerek hayallerinizi gerçekleştireceksiniz. Şu an kurumunuzdaki işler size zor geliyor olabilir, çoğu zaman gitmek dahi istemiyor olabilirsiniz. Fakat biraz sabırla güzel günler sizinle olacak.

14 Mayıs 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu sımsıkı kapanmış ve arının bir yere gitmesine izin vermiyor gibi duruyor. Kurumunuzda aslında çok yüksek çalışma potansiyeline sahip birisinin bazı engellere takılması olarak göreceksiniz. Sanırım bu kişinin çalışkan oluşu o kişinin gözüne batmış ve ona engel olmak adına her şeyi yapıyor. Son zamanlarda kurumda birisinin adına bir dedikodu duymuş olabilirsiniz bu dedikodunun aslını araştırmanızı tavsiye ediyorum. Bu kişiye iftira atılmış ve kendini savunamayacak kadar saf bir kimse olarak karşınıza çıkacak

14 Mayıs 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu yaşadığınız durumda sizin pozisyonunuzun değişerek daha iyi bir konuma gelmeniz gibi bir durum olabilir. Konumunuzun değişmesiyle birlikte maaşınız artabilir ve borçlarınızı daha kolay ödeyebilirsiniz. Borçlarınız konusunda rahat bir nefes aldıktan sonra tatile çıkmayı düşünebilirsiniz. Kış sezonunda işlerinizin daha hafif olacağını görüyorum. İşlerinizi ayarladığınız takdirde ocak ya da şubatta bir tatil söz konusu. Sizi hem zihinsel hem de fiziksel olarak rahatlatacak bu tatil dönüşü daha verimli işler yapacağınızı söyleyebilirim.

14 Mayıs 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu çalıştığınız kurumunuzun bir sorunla uğraşacağı anlamına geliyor. Kurumunuza gelen bir müşteri üst makamlardan birisinin tanıdığıymış ve hizmetinizden hiç memnun kalmamış. Bu durum yüzünden kurumunuzdaki birkaç kişinin başka bir kuruma atanması ya da pozisyonlarından alınması söz konusu. Siz ise işinize önem veren ve müşterilerle iyi geçinmeyi seven bir insan olduğunuz için bunun farkında olan üstünüz sizin konumunuzun sabit kalması için çaba gösterecek ve başarılı olacak.

14 Mayıs 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu yaşadığınız durumdan şikayetçi olmak yerine aksine çok memnun olacak ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Çalışmanın size iyi geldiğini gördükçe kendinizi boş bırakmamaya çalışacak bir biçimde yaşamınızı devam ettirebilirsiniz. Kurslara gitmeniz söz konusu olabilir. Gideceğiniz kurslar hem kendi kişisel gelişiminizle alakalı hem de mesleğinizle alakalı olabilir. Gitmiş olduğunuz kurslardan dolayı bir sınava girişiniz söz konusu. Bu sınavların ardından bir zam gelebilir. Gelecek olan bu zamla kendinize hem yeni yetenekler hem de para kazandırmış olduğunuzun farkına vararak işinize daha sıkı sarılabilirsiniz.

14 Mayıs 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu bir görev değişikliğini temsil ediyor. Bir terfi söz konusu olabilir. Terfi değilse bile başka bir bölüme geçiş ya da atanma söz konusu. Sizin uzun zamandır istiyor olduğunuz bu durum beklemediğiniz bir anda gerçekleşecek. Sizin için beklenmedik olan bu durum düzeninizi biraz sarsabilir. Bir anda yeni sorumlulukların altına girebilirsiniz. Yapılacak projelerde değişik fikirlere sahip olmanız da kurumunuzun atacağı adımları değiştirecek. Siz attığı adımları bilen ve hep sonraki adımını düşünen bir insan olmuşsunuz. Bu karakteriniz sayesinde yeni pozisyonunuzda da oldukça başarılı projelere imza atabilirsiniz.

14 Mayıs 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu işyerinizde olan ve sizin yeni konumuzdan memnun olmayan insanları gösteriyor. Sizin bu insanlara karşı nispet yapacağınız çıkmış. Sizin elde ettiğiniz bu konumdan dolayı o insanlara tepeden baktığınızı görüyorum. Bu duruma çok içerlenen içlerinden birisinin sizin hakkınızda iyi olmayan planları olacak. Atacağınız her adımı çok iyi incelemenizi tavsiye ediyorum.

14 Mayıs 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu yakın bir zamanda bir iftiraya uğrayacağınız hayatınıza yansımış ve uzunca sürecek mahkemeler söz konusu. Bu mahkeme sürecinde işinizdeki itibarınızı kaybedebilir size karşı olan saygınlığın azalmasına sebep olabilirsiniz. Sizin suçsuzluğunuzu ispatlamanızın kolay olduğunu yine de sizi yoracağını söylemek mümkün. Uğrayacağınız haksızlık doğrultusunda size iftira atan kişiyi bulup açığa aldırtmanız çıkmış. Açığa aldırttığınız bu kişinin dışarınızdaki yaşantınızda da size sürekli tehditler savurup kinini aynı sıcaklıkta tutacağını görüyorum. Projelerinizde ince eleyip sık dokursanız eğer böyle bir durumla karşılaşmayabilirsiniz.

14 Mayıs 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu yükselişin sebebi işyerindeki bir kişinin erken emekliliğe ayrılacak olması ve görevinin boşta kalması olarak görüyorum. Sizin uygun görüleceğiniz bu pozisyonda çalışmak için çok heyecanlı ve istekli olacaksınız. Fakat çalışmaya başladığınız bu pozisyonun sorumluluğunun fazlalığı sizi biraz korkutabilir. Daha önce bu kadar sorumluluk gerektiren bir işte çalışmadığınız için acemilik çekebilir ve çevrenizdekilerden yardım isteyebilirsiniz. Çevrenizden sizi bu konuda yönlendirecek insanlar olduğunu görüyorum. Bu kişiler sizin şu anki konumuzda da size hep yakın olan kişiler.

14 Mayıs 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu birkaç kişinin sizin huzurunuzu kaçırmak için yapacağı bu girişimlerinde başarılı olacakları çıkmış. Bu kişilerin susması adına işyerinde yaşı oldukça ileri olan ve saygı gören birisi bir konuşma yapacak. Bu konuşmadan sonra insanların sustuğunu zannedeceksiniz fakat içten içe sürekli sizi konuşacaklar. Bu durumun sebebi tamamen sizin elde ettiğiniz başarınız ve hızlı yükselişiniz olacak. Kendinizde hiçbir hata aramamanız gerekiyor. Sizi üzmeye çalışacak kişilere karşı kulağınızı kapatmanızı tavsiye ederim.

14 Mayıs 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu bir haber beklediğinizi gösteriyor. Beklediğiniz bu haberi en kısa süre içerisinde alacaksınız. Alacağınız bu haber oldukça tatmin edici olacak. Artık hayatınızda güzel gelişmelerin giderek çoğaldığını göreceksiniz. Bu his ruhsal anlamda da yenilenme dönemine girmenizi sağlayacak. Böylelikle de hayatınızda olumsuz yönde etkilendiğiniz sorunlarınızın giderek azaldığını göreceksiniz. Bu ara yemekli bir davete gittiğinizi görüyorum. Bu davet hayatınızda olumlu sonular doğuracak.

14 Mayıs 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu evinize gelecek olan bir misafir demektir. Gelecek olan bu misafir kısmetleri de beraberinde getirecek. Haneniz içerisinde bulunan bereketin artmasını sağlayacak. İçinde bulunduğunuz belli başlı sıkıntılı durumlarla baş etmeye çalışıyorsunuz. Artık bu sıkıntılı durumların üstesinden geleceksiniz. Misafirin de getirecek olduğu haber sayesinde hayallerinizin gerçekleşeceği gelişmeler yaşamaya başlayacaksınız. Evinize gelecek olan bu kişi iş konusunda bir haber getirebilir. Bu haber bir fırsat niteliğinde olacak ve iyi şekilde değerlendirmeniz gerekecek. Fırsatları iyi bir şekilde değerlendirdiğiniz zaman hayatınızdaki sıkıntılı süreçleri gerinizde bıraktığınızı göreceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.