1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. 13,8 Milyon SSK ve Bağ-Kur Emeklisine 9.000 Bin TL Destek Duyuruldu! Başvuru Yapan Her Emekli Ödemeden Yararlanabilecek...
13,8 Milyon SSK ve Bağ-Kur Emeklisine 9.000 Bin TL Destek Duyuruldu! Başvuru Yapan Her Emekli Ödemeden Yararlanabilecek...

13,8 Milyon SSK ve Bağ-Kur Emeklisine 9.000 Bin TL Destek Duyuruldu! Başvuru Yapan Her Emekli Ödemeden Yararlanabilecek...

Milyonlarca emekli, başvuru yaparak 9.000 TL ek ödeme alma fırsatı yakaladı. Bankalar, Mart ayında emekliye ek ödeme yapacaklarını açıkladı. Hangi bankanın ne kadar ödeme yapacağı tek tek açıklandı. 9.000 TL Ek ödemeyi hangi banka veriyor?

A+A-

Emekli maaşı alan 14 milyona yakın vatandaş, alım gücünün düşmesi nedeniyle zor günler geçiriyor. Market fiyatları artarken, emekli maaşı yetmeyenler banka promosyonlarına başvuruyor. Bankaların sunduğu promosyon ücretleri son zamanlarda rekor seviyelere çıkıyor. Yeni bir promosyon duyurusu daha yapıldı: Emekli maaşını taşıyanlar 9.000 TL'ye varan ek ödemeler alabilecek. SSK, BAĞ-KUR, memur emeklisi ve EYT'liler bu fırsattan yararlanabilecek. Ayrıca dul ve yetim aylığı alanlara da promosyon verilecek. 

BANKALARDAN EMEKLİLERE 9000 TL PROMOSYON

Bankalar, Mart ayı itibarıyla emekli maaş promosyonu verme yarışına girdi. Emekli maaşını taşıyan ve 3 yıl süreyle aynı bankadan alma taahhüdü veren vatandaşlar, 9.000 TL'ye kadar promosyon fırsatından yararlanabilecek. Emekli maaş promosyonu veren bankalar ayrıca, düşük faizli kredi, ücretsiz havale ve EFT gibi ek avantajlar da sunuluyor.

GARANTİ BANKASI PROMOSYONU 9000 TL'YE ÇIKARTTI

Garanti Bankası, emekli promosyon ücretlerini güncelledi. Mart ayında Garanti'den emekli vatandaşlara ödenecek miktar 9.000 TL'ye kadar yükseldi. Emekli maaş hesabını bu bankaya taşıyan ve 3 yıl boyunca hesapta kalan emekliler, promosyon alabilecek. Garanti Bankası, emeklilerden başka bir koşul talep etmiyor, sadece maaşı taşıyarak müşteri olmak yeterli oluyor.

GARANTİ BANKASI'NDAN DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ FIRSATI

Garanti BBVA, emeklilere düşük faizli kredi fırsatı sunmaya devam ediyor. Emekliler, maaşlarının 10 katına kadar kredi kullanabiliyorlar. Örneğin, en düşük 5.500 TL emekli maaşı alan bir kişi, 55.000 TL'ye kadar düşük faizli kredi kullanabiliyor. Garanti Bankası, 50.000 TL'ye kadar olan kredilerde 36 ay vade uygularken, 50.000 TL üzeri kredilerde ise 24 ay vade uyguluyor. Emekli promosyon ödemelerinde kredi faiz oranı ise başvuru yapan kişinin kredi notuna göre belirleniyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.