1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. 130 Bin İşçi Aranıyor! İŞKUR Üzerinden Binlerce Personel Alımı Yapılacak!
130 Bin İşçi Aranıyor! İŞKUR Üzerinden Binlerce Personel Alımı Yapılacak!

130 Bin İşçi Aranıyor! İŞKUR Üzerinden Binlerce Personel Alımı Yapılacak!

Kamu personeli, özel sektör alımları son hızla devam ediyor. İŞKUR üzerinden 130 bin işçi alımı başladı ve aynı zamanda kamuda da binlerce personel alımı başladı…

A+A-

Kamu personeli, özel sektör alımları son hızla devam ediyor. İŞKUR üzerinden 130 bin işçi alımı başladı ve aynı zamanda kamuda da binlerce personel alımı başladı…

İŞKUR üzerinde bulunan ilanlara göre en fazla tercih edilen işler, temizlik görevlisi, beden işçisi, garson, satış danışmanı, dikişçi gibi meslekler olabilmektedir. Üstelik iş arayan kişiler anlık olarak bu işlere başvurabilecekler ve kişiler başvurusunu yaparak rahatlıkla personel olarak bir yerde işe girebilirler. Kamu ve özel sektörde bulunan iş ilanları için yaklaşık olarak 130 bin ilan hazırda bekliyor.

Yüzlerce Meslekte İş İlanı Bulunuyor

İŞKUR üzerinden yüzlerce meslekte açık iş ilanları yer alıyor. Bununla beraber iş arayan kişiler İŞKUR aracılığı ile meslekleri ile alakalı iş alanlarını rahatlıkla takip edebilir ve güncel olarak verilen işlerden yararlanabilirler. Özellikle kamu personellerinde bulunan öğretmenlik gibi mesleklerde yer alıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı öğretmen alımları için bin adet öğretmen almaya hazırlanıyor ve bununla beraber üniversitelerde öğretim üyesi gibi pek çok iş alımları İŞKUR üzerinden yapılıyor.

En popüler iş kategorisinde bulunan beden işçi ilanları 28.808 kişi olurken, temizlik görevlileri yaklaşık olarak 4015 adet kişi olmaktadır. Bununla beraber satış danışmanları 2.932 kişi, garsonlar 2.854 kişi, dikişçi veya makineci olan kişiler 2.540 kişi, depo veya ambar görevlisi işi 1.802 kişi ve kaynakçı ilanları da 1.768 kişi olmaktadır.

Kendi Alanınızdan İş Bulabilirsiniz

Kendi alanınızdan da rahatlıkla İŞKUR üzerinden iş bulabilirsiniz, yine en fazla popüler olan işler konfeksiyon işçisi 1.700 kişi civarında işçi almaktadır. Bunun dışında paketleme işçisi olarak 1.683 kişi, ön muhasebeci 1.636 kişi, şoför ve yük taşıma konusunda 1.500 kişi, çağrı merkezi elemanı 1.180 kişi, aşçı 1.142 kişi civarında olmaktadır. Bununla beraber büro bölümünü bitiren kişilere 810 adet iş imkânı bulunmaktadır. Güvenlik görevlisi ilanları ise son dönemde oldukça artmış ve 1.068 kişiye çıkmıştır. Bununla beraber şoförlük yapmak isteyenlere özel servis ve kamyon şoförlüğü bulunmaktadır ve toplamda 1200 civarında ilan yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.