1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 13 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…
13 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

13 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

13 Ocak 2021 burç yorumları kimin hayatında ne gibi etkileri ile yer alacak merak ediyor musunuz? Sizler için gün içerisinde neler olacak gelin beraber buna odaklanalım. Ben evrene pozitif enerjimi saldım ve sizler için odaklanıyorum.

A+A-

13 Ocak 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu aşk hayatının yorgun olan günlerine işaret eder. Her ne olur ise olsun son zamanlarda çok yorgun olan zaman dilimlerinden geçen ve bu süreçler karşısında pes eden isimler arasında yer alıyorsunuz. Artık buna bir dur demek ve son vermek de sadece kendi elinizde. Çünkü geçmişten kurtulmak için geleceğe daha çok sarılmayı tercih etmeniz gerekir. Aşk hayatınızda sürekli git gel durumları ile yer alan bu kişiye artık içinde olduğunuz durumdan ne kadar rahatsız olduğunuzu dile getirmeniz gerekir. Aksi halde sürekli bu sorunlar ile yan yana olmak zorunda kalmak yorulmanıza neden olabilir. Biraz daha dikkatli olursanız aslında her şeyi kısa sürede çözebilecek kadar özel bir güce sahip olacaksınız. Aslında daha çok ne kadar yansak da yorulsak da her şeyin bir gün istediğimiz gibi sonuçlanacağına işaret eder. Merak etmeyin. Her şey istediğiniz gibi yakın zamanda sonuca kavuşacak. Ardından ne kadar rahat edecek olduğunuzu göreceksiniz. Hayatınızdaki kişinin artık bir şeyler dank etmesini sağlıyor. Yakın zamanda sizi ne kadar ihmal ettiğinin farkına varacak ve bunu yoluna sokmak için elleri arasında olan her durumu sunacak. Çok mutlu olacağınız günlerde olacağınızı ve bunun da yakın zamanda kapınızı çalacak olduğunu görmeniz mümkün. Bu zamanlar gelene kadar biraz sakin kalın ve güzel günler için bekleyin.

13 Ocak 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu aşk konusunda yaşanan talihsiz olayları işaret eden fermuar oluyor. Bu ara her şeyin o kadar üst üste gelmesi sizlerin hem bedensel hem de ruhsal olarak bir yorgunluk içerisine girmesine neden olmuş. Artık her şeyden uzaklaşmak istediğiniz dönemlerde olduğunuzu hissettiğinizi görmeniz mümkün. Bu kadar karamsar olmak yerine daha çok evrene pozitif enerji göndermeyi tercih etmelisiniz. Her konuda bu şekilde karamsar yapıda olmanız sadece kendinizi yormanıza neden olur. Biraz sakin olursanız aslında aşk hayatınızdaki dalgalanmalı olan süreçlerin de yakında geçeceğini göreceksiniz. Bunun için sadece kısa da olsa bir zamana ihtiyacınız olduğunu görmeniz mümkün. Aslında dağ gibi olan sorunlar bile olsa yakında son bulacağının müjdesini verir. İnsanlar için olması gereken güzellikler bu ara iki vakte kadar hayatınızda belirecek. Hayatınızda birçok şeyin iki hafta ya da en geç iki ay içinde olumlu sonuçlar ile olacağına işaret eder. Böylesi güzellikleri yaşarken hayatınızda git gel durumları ile yer alan kişinin ne kadar kesin kararlar alarak karşınızda olacağını göreceksiniz. Bu kesin kararlar sonucunda çok karlı olan anlar sizler için gelecek ve hayatınızın birçok noktasında olumlu yönlerini göreceksiniz. Ayaklarınızın yerden kesileceği kadar güzel bir sürpriz yaşayacak olduğunuzu da görmeniz mümkün. İstediğiniz kadar güzel bir aşk hayatı yaşamak istiyorsanız sadece her şeyi karşıdan beklememek gerektiğini de görmeniz mümkün. Sizler de biraz emek verir ve aslında farklı sürprizler ile karşılarında yer alırsanız her şeyin daha mükemmel bir şekilde devam ettiğine şahit olabileceksiniz. Bu anlar için ise biraz daha yapıcı ve sakin olmakta fayda olacak.

13 Ocak 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu bu kadar karmaşık olaylara karşı nasıl bu kadar ayakta durabiliyorsunuz gerçekten şaşkınım. Aslında hayatınızdaki sorunların kariyer hayatınıza da ne kadar etki ettiğine işaret ediyor. Bir noktada sürekli düşüncelere dalıp hem maddi konularda sorun yaşamaya hem de kariyer hayatınızdaki istediğiniz başarının elleriniz arasında kaçmasına neden oluyorsunuz gibi hissediyorum. Biraz sakin olun ve kendinize odaklanın. Aşk hayatınızdaki dalgalanmaların tüm hayatınıza bu kadar etki etmesine izin vermemeniz gerekiyor. Aksi halde ciddi anlamda toparlamak konusunda zorluk çeker ve ilerleyen zamanlarda pişman olursunuz. Bu günü bu gün kurtarmanız gereken zamanlardasınız. Son zamanlarda içinizdeki gücün farkına vardığınız an her şeyi sırası ile toparlayacak olduğunuzun habercisi anlar gelecek. Bu sayede her şeyin sabır ile güzelleşeceğini müjdeler. İnsanların hayatında yaşanan sorunların çok kısa sürede biteceğini söylerken başarılı bir hayatı da gösterir. Bir yerlerden para gelecek olduğunu görmeniz mümkün. Bu para ile son zamanlarda aklınızda yer alan birkaç şey olduğunu ve sahibi olmanız için fırsatlar doğacağını da hissediyorum. Aşk hayatınızdaki dalgalanmaların bittiği ve güzel bir birlikteliğe geçtiğiniz zamanlar dikkatimi çekti. Bunun için sadece iki hafta kadar bir süre beklemeniz de yeterli olacak. Çevrenize karşı dikkatli olmanızda fayda var. Aslında gelen her şey aşk hayatının en durgun anlarının biteceğini haber veren anlar olacak. Bu daha çok hayatın tüm sorunlarının bitmek üzere olduğu ve yakında güzellikleri ile geleceğine haber verir.

13 Ocak 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu her ne kadar aydınlık zamanlara işaret ediyor gibi olsa bile karmaşık yapıda olan dalgalar ile gelmesi hayatınızın sorunlar ile yüz yüze olduğuna işaret eder. Sevgiliniz olmak üzere bir kişi var ve bu kişinin hayatınızdaki etkileri dikkatimi çekti. Ne yapmak istediğini bir türlü kestiremediğiniz bu kişi için çok düşünceli yapıda olduğunuzu hissediyorum. Eğer sadece bir noktaya odaklanır ve sürekli neden acaba diye düşünür durursanız hayatınızın birçok konuda sorun yaşamasına neden olursunuz. Tek aşk hayatına odaklanırken kariyer hayatınızın sorun yaşamasına engel olmanız gerekiyor. Yakında öyle bir olaya şahit olacaksınız ki aşk hayatınızdan kariyer hayatınıza ya da maddi anlamda durumlara kadar her noktada etki edecek. Hem de en güzel halleri ile. Bu zamana kadar içinizdeki güç ile emek vermeniz gerektiğini görmeniz mümkün. Eğer kendi içinizdeki gücün farkına varırsanız birçok konuda başarı dolu anlarda yer alacağınızı göreceksiniz. Para gelişi olduğunu görmeniz mümkün. Bu para sayesinde son zamanlarda sahip olmak istediğiniz eşyalara sahip olabilirsiniz. Hayatınızdaki kişinin büyük bir itirafta bulunması söz konusu. Olayları enine boyuna düşünerek yanıt vermenizde fayda var. Aslında hayatınızdaki aşkın istediğiniz gibi gitmediğine işaret eder. İnsanlar ile ne kadar diyalogları güçlü olan bir isim olsanız bile bu konuda istediğiniz gücü yakalayamadığınızı hissediyorum. Ama bunu büyütmeye gerek yok. Çünkü o kadar özel bir insansınız ki hayatınızda olan kişi yakın zamanda değerinizi anlayacak. Üç vakte kadar her şeyin ne kadar güzel bir şekilde devam edeceğini görmeniz mümkün. Bana kalırsa aranızda yaşanan bu git gel durumlarının daha çok araya girmeye çalışan biri ya da birileri yüzünden olduğunu da hissediyorum.

13 Ocak 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu son zamanlardaki beyin ve kalp yapınıza işaret eder. Hayatınızda biri var fakat bazen varlığını bile hissetmek konusunda zorluk çekiyorsunuz gibi görmeniz mümkün. Merak etmemeniz gerek. Çünkü evlilik hayatında dahi bu süreçler belirli aralıklar ile olur. Hayatınızdaki kişinin parasal konularda biraz sıkıntıları olabileceğini ve bu yüzden sizi ihmal ettiğini hissediyorum. Yakın zamanda her şeyi yoluna sokacak ve ardından bu günleri unutmanız için ellerinden geleni yapacak olduğunu da görmeniz mümkün. Tabi ki bu zamanlara kadar biraz daha yapıcı olmanızda ve yanında yer almayı tercih etmenizde fayda var. Aslında daha çok karmaşık halde giden hayatımızın bir anda çorap söküğü gibi düzelecek olduğuna işaret eder. O kadar sakin zamanlara gireceksiniz ki ne ara hayatınız bu kadar düzeldi ve rayına oturdu anlamak konusunda hayretlere düşeceksiniz. Hayatınızda git geller ile yer alan kişinin yakında ciddi bir yola girmek için sizler ile konuşacak olduğunu görmeniz mümkün. Hem kalbiniz hem de mantığınız ile hareket etmeniz gereken süreçlerdesiniz. Eğer gerçekten evet ben bunun ile bir ömür devam edebilirim derseniz kabul edecek ve aslında ne kadar mutlu olacağınızı göreceksiniz. Eğer insanlara karşı gereken sabrı gösterebilir ve istediğiniz kadar sakin kalabilirseniz yakında her şey sadece sizin yararınıza olacak. Hayatınızdaki kişiden size karşı bir hamle görmeniz mümkün. Bu hamle hayatınızda birçok şeyin olumlu noktada gelişmesine ve mutlu bir birliktelik kurmak için gerekli adımları atmanıza işaret ediyor. Ardında rahat bir nefes alacak ve güzel bir aşka yelken açacağınızı da hissediyorum.

13 Ocak 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu daha çok son zamanlarda yaşanan ilişkinin ne kadar aklınızı karıştırdığına işaret eder. Ne yapmak istediğini kestiremiyor ve seviyor mu sevmiyor mu anlamak konusunda zorluk çektiğinizi görmeniz mümkün. Bir hareketinin bir hareketine uymaması sizleri bu duruma itmiş olabilir. Aslında bu kişinin hem aile hayatında hem de kariyer hayatında farklı sorunlar olabileceği dikkatimi çekti. Eğer bu noktalarda ona yüklenmek ya da aranıza mesafe koymak yerine dört kolla sarılmayı tercih ederseniz bu süreçler yakında son bulacak gibi görmeniz mümkün. Aslında aşk hayatınızdaki durgun dönemlerin yakında çok hareketlenecek olduğuna işaret ediyor. İnsanlar ile iyi iletişimlerde olacağınız ve kalbinize uygun olan isimler ile rahat hareket edeceğiniz dönemlerde olacaksınız. Eğer kalbinizi iyi bir şekilde dinler ve gerçekten ben bu kişi ile olmayı istiyorum diyebilirseniz her şeyin yakında biteceğini söyleyebilirim. Kalbinizde oluşacak farklı noktalar olduğunu görmeniz mümkün. Fakat yakın zamanda gelecek bir haber ve bu haber ile hayatınızda gelişecek güzel olayları da dile getirmek isterim. Para konusunda tedbirli olduğunuz an çok rahat edecek ve aşk hayatınıza daha çok emek verebileceksiniz. Bu ara hayatınızdaki birçok şeyin yakında yoluna gireceğini aktarmak isterim. Aslında daha çok hayatımızdaki karanlık dönemlerin biteceğine ve kısa sürede aydınlık evrelere geçecek olduğumuza işaret eder. İnsani ilişkilerin bu ara her zamankinden daha çok artış göstereceği de dikkatimi çekti.

13 Ocak 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu adeta aşk hayatınızda bir düğüme girdiğiniz ve ne yaparsanız yapın bir türlü çözüm bulamadığınıza işaret eder. Aslında biraz sakin kalmayı ve olaylara biraz daha sakin yaklaşmayı tercih ettiğinizde a dan z ye kadar ne varsa çözecek olduğunuzu da görmeniz mümkün. Yapısal olarak çok güçlü bir haldesiniz. Fakat bunu daha çok aşk hayatınızdaki karmaşıklıklara harcamayı tercih ettiğiniz için son zamanlarda yorgun düştüğünüzü görmeniz mümkün. Olayları bu kadar irdelemek yerine biraz akışınıza bırakırsanız git gel durumunda olan bu kişinin size ne kadar tutku ile bağlanacağını göreceksiniz. Aşk hayatında yakında düzene girecek ve sizleri ayaklarınızın yerden kesilmiş gibi mutlu hissedeceğiniz zamanlarınıza işaret eder. Biraz sakin ve sabırlı olun ve hayatınızdaki kişinin sizden neler istediğine sizin de onlardan neler bekliyor olduğunuza odaklayın. Ardından rahat ve sakin bir şekilde yer alacak aslında görmek istediğiniz birçok şeyin mutluluklarına yelken açacaksınız. Gelen bir para olduğunu ve bunun aslında hayatınızda olan kişi ile bir bağlantısı olacağına karşı hislerim belirdi. Bu noktada biraz rahat edecek ve maddi konularda iyi bir nefes alacaksınız diyebilirim. Her şeyin sizin istediğiniz gibi olması için biraz daha sabır ve metanet ile ilerlemeniz gerekir. Ardından zaten her şeyin ne kadar da iyi ve sorunsuz bir şekilde geldiğinizi kendiniz de çok rahat bir şekilde gözlemleyeceksiniz.

13 Ocak 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu her zaman hayatınızda yaşadığınız karmaşık durumları işaret ederken yakın zamanda emek vererek bunlardan kurtulacağınızın da habercisi olur. Aslında aşk hayatınızda dalgalanmalı durumlar olduğunu düşünüyorum. Size karşı ne yapmak istediği ya da neden böyle olduğu konusunda bir türlü neden bulamadığınız ve isteyip istemediği konusunda kararsız kaldığınızı görmeniz mümkün. Ama merak etmeyin. Her şey yakın zamanda istediğiniz gibi düzelecek. Çünkü biraz ışık yakmanız durumunda onun da bir şeylerin farına varacağını görmeniz mümkün. Aşk hayatınızdaki dalgalı süreçlerin yakında son bulacağı ve kısa süre içerisinde her şeyden kurtulacak olduğunuza işaret eder. Biraz daha sabırlı ve sakin kalarak olaylara yaklaşmanız her şeyin istediğiniz doğrultuda gitmesine etki edecek. Uzaklardan bir haber geldiğini ve bu haberin de daha çok aşk hayatınızı etkileyecek olduğunu görmeniz mümkün. Bu noktalarda birazcık gelen haberlere kulak vermeli ve ne demek istediklerini anlamaya odaklanmanız gerekiyor. Aşk hayatınızda her şeyin yoluna girmesi için biraz emek verirken kariyer hayatınızı da ihmal etmemeniz gerektiğini iletmek isterim. Her şey için üç vakte ihtiyacınız var ve en fazla üç ay içerisinde her şey istediğiniz gibi bir çözüme kavuşacak. Aşk hayatınızı yakından ilgilendiren olaylar oluyor. Çok yorgun ve aslında ne olduğunu bile anlamayacak haldesiniz. Sürekli yaptıkları konusunda çok çeliştiğinizi görmeniz mümkün. Bazen çok sevdiğini düşünüyor bazen de hiç sevmiyor gibi hissediyorsunuz. Merak etmeyin. Bu karşınızdaki kişinin ailesel sorunları olduğunu ve bu sorunlardan yakında kurtularak sadece size odaklanacağını görmeniz mümkün. Eğer bu süreçler geçene kadar sakin yapınızı korursanız bir anda istediğiniz her şey sizlerin yanında yer alacak. O zamana kadar biraz yapıcı olmayı tercih etmelisiniz.

13 Ocak 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu hayatın ne kadar yorgun süreçlerinde yer aldığınıza işaret ediyor. İnsanlardan yorgun düştüğünüz ve hayatınızdaki karmaşık ilişkiden ne kadar bitkin düştüğünüz... Aslında her şey için sadece tek ihtiyacınız olan şeyin sabır olduğunu da işaret eder. Eğer hayatınızda olan bu süreçlerden çok yorgun düştünüz ve bunlar için bir yol arıyorsanız biraz da kendinize odaklanmanız gerekir. Çünkü insanlara karşı ne kadar emek verirseniz verin bir şeyleri kendi içinizde çözmediğiniz sürece bir sonuca varamazsınız. Biraz kendinizi düşünmeli ve insanları geri planda bırakmayı başarmalısınız. Ardından her şey istediğiniz gibi düzene girecek. Yakında her şeyin çok rahat çözüme kavuşacağı ve ne olduğunu bir türlü kestiremediğiniz şeylerin biteceğini haber verir. Hayatınızdaki kişi ile karışık dönemlerden kurtulacak ve ne yapmak istediğinizi bu noktada belirleyeceksiniz. Kalabalık bir ortam görüyorum ve bu kişi ile öyle bir ortama girebilirsiniz. Eğer tam vakti diyerek rahatsız olduğunuz konuları tenha bir yere çekerek anlatmayı başarırsanız sonunda kurtulacaksınız. İstediğiniz gibi bir aşk hayatı için ufak çaplı bir konuşmayı tercih etmek yeterli olacak. Bir davet alacağınızı ve bu davet içerisinde farklı teklifler alacağınızı görmeniz mümkün. Eğer bir davet planınız varsa burada yer almak için elinizden gelen her şeyi yapın. Çünkü gittiğiniz an birçok konuda başarılı olmanız için tüm kapıların sizlere açılacağını görmeniz mümkün. Biraz daha beklemeniz gereken bir haber dikkatimi çekti. Bu haber daha çok para temalı olarak yer alıyor. Merak etmeyin elinize iyi bir para gelecek.

13 Ocak 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu hem aşk hayatınızda ne kadar karışık dönemlerde olduğunuzu hem de bir türlü çıkar yolu bulamadığınıza işaret eder. Aklınızda olan karışıklıklardan kurtulmak için biraz daha sabır göstermeniz gerekiyor. Çünkü hayatınızda olan kişi ile sorunlar olduğunu ve bu sorunların daha çok farklı kişilerden kaynaklı bir şekilde yer aldığını da hissediyorum. Bu noktalarda hayatınız için bir şeyler yapmalı ve rahatsız olduğunuz noktaları konuşmak için harekete geçmeniz gerektiğini görmeniz mümkün. Eğer aranıza üçüncü kişilerin girmesine engel olmayı başarabilir ve daha ilerilerde rahat etmeyi başarabilirseniz sorunsuz bir şekilde hayatınıza devam edebileceksiniz. Aslında kısa süre içerisinde bir yola çıkacağınıza ve yolun sonunda çok karlı olacağınıza işaret eder. Ne kadar sabırlı ve sakin bir hayat istiyorsanız o kadar mantıklı kararlar almak için hareket etmeniz gerekiyor. Son zamanlarda karmaşık şekilde yer alan ilişkiniz de artık bir düzene giriyor. Bu düzen sayesinde hayatınızdaki tüm sorunları bir anda geride bırakacak ve sorunsuz olarak karlı günlerde yer alacaksınız. Biraz daha sabırlı olmanızda fayda var. Güzel günler için bir haber alacağınızı ve bu haber ile çok mutlu bir hayat elde edeceğinizi de görmeniz mümkün. O günler çok yakında yanınızda yer alacak. Korkularınız olduğunu ve bunlar ile yakın zamanda yüzleşmek zorunda kalacağınızı da görmeniz mümkün. Aslında bunların biteceğini habercisi oluyor. O kadar hızlı bir şekilde her şeyin üzerinden geleceksiniz ki hem aşk hayatının hem kariyer hayatının hem de maddi hayatın nasıl bu kadar güzel sonuçlandığına hayret edeceksiniz.

13 Ocak 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu aşk hayatınızda istemediğiniz sorunlar olduğunu söylemek mümkün. Bu sorunlar ile yüz yüze gelmek artık sizi yormuş gibi. Biraz daha çok emek verseniz bile istediğiniz gibi olmayacağını düşündüğünüzü görmeniz mümkün. İçinizi kemiren duygular var. İçinizi kemiren duygulara izin vermek yerine sadece hayatı akışına bırakmalısınız. O kadar karamsar bir yapınız olduğunu görüyorum ki en ufak bir olayı bile karamsar haliniz ile büyütebiliyorsunuz. Böyle şeyler ile kendinizi hayata küstürmek yerine güzel anlar için odaklanmayı tercih etmenizde hayatınızın birçok konusuna faydalı olacağını söylemek isterim. Aslında tüm güzellikleri ile aşkın yeniden hayatınızda yer alacağına işaret eder. Ne kadar dikkatli olursanız o kadar güzel olacak ve hayatın tüm anlamı sizlerin olacak. Bu aşk için yanınızda olan kişi birçok konuda ciddi bir konuşma yapabilir ve daha ileri boyutlara taşımak isteyebilir. Bunun karşısında ne kadar aklınızı ve kalbinizi dinlerseniz o kadar sağlıklı kararlar alacaksınız. Kararlarınız karşısında çok başarılı olacağınızı ve istediğiniz her şeyin bir anda yanınızda yer alacağını görmeniz mümkün. Böylesi güzel şeyleri yaşamak için daha sakin kalın ve güzellikler için gün saymaya başlayın. En geç iki vakte kadar gelecek güzellikler kalbinizde kelebeklerin uçuşmasına yardımcı olacak.

13 Ocak 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu her ne kadar a dan z ye kadar her şeyi geride bırakmak için çaba verseniz bile sürekli sorunlar olduğunu görmeniz mümkün. Aile hayatınızdan maddi durumlara ve en önemli aşk hayatınıza kadar her noktada bir sorun olduğunu görmeniz mümkün. Ve bunların asıl temel nedeni olan aşk... Hayatınızın merkezine kendinizi almanız gerekirsen siz sevgiliniz olmak için hazırlanan kişiyi almış ve en son yaptıkları üzülen de siz olmuşsunuz. Ne yapmak istediğini anlamadığınız bu kişi yüzünden birçok sorunları da kendinize eklemişsiniz. Fakat olayları zamana bırakmayı başarsanız pek de sorun olmayacağını göreceksiniz. Aslında hayatınızdaki sorunların artık biteceğine ve yerini güzel anlara bırakacağına işaret eder. Ne yaşamak isterseniz onu yaşayacağınız ve evrenin pozitif enerjileri ile yanacağınız zamanlarda olacaksınız. Aşkınızı aslında biraz zamana bırakmayı başardığınız an ne kadar değer gören bir yapıda olacağınızı hissedeceksiniz. Tabi ki bunun için sabırlı olmayı başarmanızda büyük fayda var. Adeta dans eder gibi olacaksınız. Çünkü aşk ayaklarınızı yerden kesecek ve her şeyin sizin yararınıza olması için her şeyi sunacak. O halde güzel günler için hemen harekete geçin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.