1. HABERLER

  2. SSK

  3. 13 milyon emeklinin hesabına 2.750 TL yatıyor! Müjde Ödemeler bugünden itibaren başladı: ATM’den paralar çekilebilir
13 milyon emeklinin hesabına 2.750 TL yatıyor! Müjde Ödemeler bugünden itibaren  başladı: ATM’den paralar çekilebilir

13 milyon emeklinin hesabına 2.750 TL yatıyor! Müjde Ödemeler bugünden itibaren başladı: ATM’den paralar çekilebilir

Bankalar tarafından emekli müşteriler için muhtelif kampanyalar düzenleniyor. Bu kampanyalar kapsamında emekli satın alan sayısının arttırılması hedeflenirken kampanyalar ile emeklilere nakit para ödemesi yapılıyor. QNB Finansbank tarafınca bir açıklama yapıldı ve emeklilerle ilgili kampanyanın ayrıntıları da paylaşıldı. Banka tarafından meydana getirilen duyuruda emekli maaşını bankaya taşıyan...

A+A-

Bankalar tarafından emekli müşteriler için muhtelif kampanyalar düzenleniyor. Bu kampanyalar kapsamında emekli satın alan sayısının arttırılması hedeflenirken kampanyalar ile emeklilere nakit para ödemesi yapılıyor. QNB Finansbank tarafınca bir açıklama yapıldı ve emeklilerle ilgili kampanyanın ayrıntıları da paylaşıldı.

Banka tarafından meydana getirilen duyuruda emekli maaşını bankaya taşıyan ve 3 sene maaş alma lafı veren emeklilere 2 bin 750 TL nakit para verilecek. Bu ödeme 2 bin 500 TL’den fazla maaşı olan emekliye veriliyor. Bu doğrultuda en düşük emekli maaşı 2 bin 500 TL olduğu için emekliler 2.750 TL nakit para alabilecek.

VERİLEN AVANTAJ VE İMKANLAR

Banka tarafından meydana getirilen duyuruda emekli maaşını bankaya taşıyanlara verilecek olan avantaj ve imkanlar da belirtildi. Bu doğrultuda emeklilere verilen imkanlar şöyle oldu:

Yurt içi öteki bütün banka ATM’lerinden ayda iki defa parasız para çekme hakkı

Bireysel İnternet Şube ve QNB Mobil’den yapılacak EFT ve TL havale işlemlerinde muamele ücreti muafiyeti

QNB Finansbank şubelerinde yapacağınız işlemlerde sıra önceliği

Emekli Bankacılığı müşterilerimize hususi 0850 222 11 00 numaralı QNB Finansbank Emekli Bankacılığı Hattı’ndan yaralanma imkanı

İNDİRİMDEN YARARLANABİLİRLER

Emekli maaşını bankadan alan CardFinans Emekli kredi kartı sahipleri, market ve eczane harcamalarında yılda 360 TL’ye varan indirimlerden faydalanabileceği paylaşıldı.

AYLIK ORTALAM MAAŞ TUTARINA GÖRE ÖDEME

QNB Finansbank tarafından yapılan duyurunun devamında emekli maaşını QNB Finansbank’a taşıyanlara 2.750 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılacağı belirtilerek promosyon ödemesinin 3 aylık ödenen maaşlar için; aylık ortalama maaş tutarına nazaran promosyon ücreti belirleneceği aktarıldı.

Konu ile ilgili olarak Aylık 1.499 TL altında maaş alanlara 1.850 TL, Aylık 1.500 TL ile 2.499 TL içinde maaş alanlara 2.300 TL, 2.500 TL ve üstü maaş alanlara 2.750 TL promosyon ödemesi yapılacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.