1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 13 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları Ekonomik Anlamda Zorlukları Getirecek…
13 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları Ekonomik Anlamda Zorlukları Getirecek…

13 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları Ekonomik Anlamda Zorlukları Getirecek…

13 Mayıs 2021 burç yorumları inceleyecek olduğumuz zaman herkesin hayatında bir anda ekonomik zorlukları getirebilecek. Birçok konuda zorlukları gösteren durumlardan kurtulmak için biraz sabır gerekecek.  Ben evrene göndermiş olduğum pozitif enerji ile tüm burçlarda meydana gelecek durumlara odaklanıyorum.

A+A-

13 Mayıs 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu bir sırrı gösterdiğini göreceksiniz. İşyerinizde büyük bir sorun olmuş ve bu sorunun işyerinin içinde kalması adına herkes ağız birliği yapmış. Fakat sorun yaşadığınız kişi bu konuyu üst makamlara taşıyacak ve işyerinizdeki birkaç kişinin başının yanmasına sebep olacak. Böyle bir durumda size yalancı şahitlik teklif edilecek. Size karşılığında birtakım şeylerin vaat edileceğini görüyorum. Sizin öyle bir durumda kendi iç sorgunuzla kalıp bu durumu cevaplamanız gerekecek. Fakat yalancı şahitlik yapmanız durumunda vicdanınızın size hiç rahat vermeyeceğini görüyorum. Pozisyonundan olmak istemeyen üstünüz ve birkaç kişi daha ısrarcı olabilirler fakat siz her şeye rağmen duruşunuzu bozmayıp doğruları savunacaksınız.

13 Mayıs 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu harcamalarınız doğrultusunda zora düşeceğiniz anlamına gelir. İşyerinizden yakın bir zamanda alacak olduğunuz zam doğrultusunda bu sıkışıklığınızı atlatacaksınız. İşyerinizden gelen zamlar sizi rahatlatacak bile olsa işyerinizde maddi sıkıntı yaşayan kimselerin olduğunu görecek bu kişilere yardım yapmayı ihmal etmeyeceksiniz. Yapacağınız yardımları gizlice yaparak da insanların mahcup olmalarını engelleyeceksiniz. Çalıştığınız ortamda bu davranışlarınız sayesinde çok seviliyorsunuz ve insanlar sizin iş yükünüzü azaltmanıza da destekçi oluyorlar.

13 Mayıs 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu işyerinizde bir müşteriyle geçmiş günlerde bir sorun yaşadığınızı görüyorum. Müşterinin kendi hatasından olan bu sorundan dolayı müşteri sizi sorumlu tutmuş ve kendinizi kötü hissetmenize sebep olmuş. İşten çıkarılmanız gibi bir durum söz konusu olmadığı için bu kişi kendi tanıdıkları aracılığıyla sizin başka bir kuruma atanmanız konusunda size takmış durumda. Bu kişinin oldukça kindar olduğunu söyleyebilirim. Gururunuzu bir kere olsun bir kenara koyarak bu kişiden özür dilerseniz eğer o kişi bundan vazgeçecek. Sizin dik duruşunuz yüzünden bu kişi size bu kadar sinirlenmiş.

13 Mayıs 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu sizin oldukça zor zamanlarınız geçmiş ve bu konuma gelene kadar çok çabalamışsınız. Geçmişte çekmiş olduğunuz maddi sıkıntıların acısını şu an çıkardığınızı görüyorum. Sürekli yardımlarda bulunmaya çalışıyor ve biraz da bol keseden harcamayı kendinize hak görüyorsunuz. Ailenize maddi olarak bolluk yaşattığınız çıkmış ve çok hayır dualarını alıyorsunuz. Bu ara genel olarak bir dua kalkanının arasında görüyorum sizi sadece ailenizin değil başka insanların da hayır dualarını alıyorsunuz.

13 Mayıs 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu çalışma ortamında samimi olmasanız bile sizi aslında çok sevdiklerine şahit olacağınız bu kişileri işyerinde sandığınız kadar zorlamak istemeyeceksiniz. Huzurlu bir çalışma ortamının sizi beklediğini söylemek mümkün. Huzurla çalıştığınız bu işyerinizde huzursuzluğa yer vermeyecek ve ağırlığınızı koyacaksınız. Sizin için en önemli şeylerden birisi de öncelikle saygı olmuş. Saygısızlığa tahammülünüzün olmadığı belirecek hayatınızda. Saygısızlık göstermediğiniz için gösterilmesine de tahammül edemiyorsunuz. Çalışma ortamınızda oldukça saygı gören ve lafı geçen bir kimse olacaksınız.

13 Mayıs 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu aklınızdan geçeni yapıp o kursa hemen katılmalı ve hiçbir şeyi ertelememelisiniz. Kursun sizin için bir dönüm noktası olduğunu görüyorum. Bu kurstan sonra işinizdeki çalışmalarınızda da daha başarılı olmanız mümkün. Kursta aldığınız eğitimi ikinci bir meslek olarak bile kullanabilir maaşınıza destek de bulunabilirsiniz. Size şu an çok uzak gelen bu durumların gerçekleştiğine tanık olduğunuzda büyük sevinç duyacaksınız. Sizin kendinizi ispat etme çabanızı gösteriyor. İşyerinizdeki üstlerinize kendini ispat etmek ve onların aracılığıyla daha iyi bir konuma gelmek adına çok çaba sarf etmişsiniz.

13 Mayıs 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu işe girdiğiniz andan beri hep daha yukarısını hedeflediğinizi olduğunuz yerde kalma gibi bir planınızın hiç olmadığını görüyorum. Siz elindekiyle yetinmeyen bir insansınız. Her ne kadar hırs olarak adlandırmayı tercih etsek bile bu durum biraz da memnuniyetsizliğinizden kaynaklı. Sizinle şu anda aynı konumda çalışmakta olan kişilere emir vermenin size keyif vereceği konusu şüphesiz. İstediğiniz ve çabaladığınız terfinizi artık alacağınızı gösteriyor. Terfinizi alacak ve bir kutlama yemeğine çıkacaksınız. Bu kutlama yemeğinde aslında üzüleceğini düşündüğünüz iş arkadaşlarınız olacak. Bu kişilerin sizin terfinize üzülmek yerine sizin adınıza memnun olduklarını görmek sizi bir hayli şaşırtacak.

13 Mayıs 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu durağanlıktan sıkılıp kendinizi bir kursa yazılırken bulabilirsiniz. Gidecek olduğunuz bu kursun el işleriyle alakası olduğunu görüyorum. Bu kursta öğrendiklerinizi bir tuvale döküp olduğunuz odaya renk katmanız muhtemel. Kursta tanışacak olduğunuz kimselerin sizin çalıştığınız kurumla bağlantısı olduğuna şahitlik edeceksiniz. Bu kişiler kurumda daha çok karşınıza çıkarak sizin için sıkıcı olan işyerini daha eğlenceli hale getirecekler. Siz de sürekli olarak şikayetçi olan bu yapınızdan biraz olsun arınacaksınız.

13 Mayıs 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu şu an bir devlet kurumunda çalışıyor fakat bunu isteyerek yapmıyorsunuz. Şu an çalıştığınız kurumda sadece maaş için duruyor ve kendinizi geliştiremediğinizi düşünüyorsunuz. Yapıyor olduğunuz meslek çok durağan ve size sıkıcı geliyor. Her gün aynı şeyleri yapmaktan sıkılmış ve yeni heyecanlar arayışı içindesiniz. Şu an yapmakta olduğunuz mesleğe değişik şeyler katamayacağını ve hep aynı rutinde ilerlemek zorunda olduğunuzu görüyorum. Hayatınızın bir köşesinde her zaman hareketli oluşunuzla bilinmiş bir insan olduğunuz için çevrenizdekileri de şaşırtan bu mesleği sadece katlanmak olarak görüyorsunuz.

13 Mayıs 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu alıştığınız yerlerde aslında çok sıcakkanlı bir insan olarak biliniyorsunuz. Yaşınızın kurumdakilere nazaran oldukça genç olması da sizi suskunluğa itmiş. Kurumunuzdaki kişilerin oldukça faydasını göreceksiniz. Bu kişiler yaşları olsun ya da konumları gereği sizi yönlendirecek ve daha hızlı yükselmenize destek olacaklar. Zamanla kendinizi geliştirmeye başlayacak ve bu kişilerin de yönlendirmeleriyle güzel terfiler alacaksınız. Yıllarca sürecek olan arkadaşlıklarınızın başlangıcındasınız.

13 Mayıs 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu sizin şu an olduğunuz kurumda yeni olduğunuzu gösteriyor. Yeni olduğunuz bu kurumda alışmakta biraz zorluk çekiyorsunuz. Fakat her gideceğiniz yerde başlarda bunu yaşamanızın normal olduğunu söyleyebilirim. Çünkü çekingen ve sessiz yapınızla insanlarla iletişim kurmaktan kaçınıyorsunuz. Kendinizi insanlardan hep bir adım geride tutuyor ve aynı odada anlatılan konulara dahil olmak yerine sessizce dinlemeyi tercih ediyorsunuz. Bu yüzden kurumda atılacak olan adımlarda pek etkiniz olmayacak. Kendinizi geri çekmeyi devam ettirdiğiniz sürece kurumu sadece bir işyeri olarak görecek ve oradaki zamanınızın hemen bitmesini dileyeceksiniz.

13 Mayıs 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu sizin kuruma sonradan alışacağınızı gösteriyor. Kurumunuzdan bazı arkadaşlar edinip dışarda dahi görüşmelere başlayabilirsiniz. Siz size gelindiği takdirde geri çevirmeyen bir insansınız. Sadece insanlara ilk adımı atarken nasıl atacağınızı bilemiyor ve gelecek olan tepkilerden çekinerek geri planda durmayı tercih ediyorsunuz. Sizinle arkadaşlık edecek olan kimseler bu durumun farkına varmış ve size gelmiş olan kişiler olacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.