1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. 13.5 Milyon Emekliye Son Dakika Jesti! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Emeklileri Çıldırdı! Hesaplara 5.250 TL Yatırılacak! Bir dakikada Ceplere Akacak!
13.5 Milyon Emekliye Son Dakika Jesti! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Emeklileri Çıldırdı! Hesaplara 5.250 TL Yatırılacak! Bir dakikada Ceplere Akacak!

13.5 Milyon Emekliye Son Dakika Jesti! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Emeklileri Çıldırdı! Hesaplara 5.250 TL Yatırılacak! Bir dakikada Ceplere Akacak!

TÜİK tarafından duyurulan enflasyon rakamlarına göre netleşen emekli maaşlarından sonrabbankalar da harekete geçti. Türkiye Ekonomi Bankası'ndan (TEB) ek zamdan yararlanamayan vatandaşlara müjde geldi. Banka emekliye 5200 lira ödeme kararı aldı. İşte detaylar...

A+A-

Ülkenin içinde bulunduğu duruma göre şekillenen maaşlara yılbaşında zam yapıldı. Asgari ücret başta olmak üzere emekli ve memurlara verilecek yeni zam oranları belli oldu. Yılbaşından bu yana zamlı maaş alan emekliler çarşıda pazarda elleri kolları titreten zamlar ile karşı karşıya kaldı.

Cefakar emekliler geldiği gibi giden maaşların yetmemesinden dert yakınıp duruyor. Bu sırada ise TEB bankası umut ışığı oluyor. TEB bankasının emekli promosyon ikramiyesi cepleri şenlendirecek. İşte tüm detaylar…

TÜİK tarafından açıklanan enflasyon rakamlarına göre netleşen emekli maaşlarının ardından bankalar da harekete geçti. Türkiye Ekonomi Bankası'ndan (TEB) ek zamdan yararlanamayan vatandaşlar için müjde geldi. Banka emekliye 5200 lira verme kararı aldı. İşte detaylar...

Bankalar, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) rakamlarına göre hesaplanan ve ek zamdan yararlanamayan emekli maaşları için harekete geçti. 

Türkiye Ekonomi Bankası(TEB) ek zamdan yararlanamayan vatandaşlar için müjdeyi verdi. Banka emekliye 5 bin 200 lira verme kararını web sitesinden duyurdu.

Yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı:

Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterilerimiz 2.750 TL’ye varan promosyon kazanıyor.

Duyuruda, "Promosyona ek olarak Bankamızı tavsiye ettikleri ve emekli maaşını Bankamıza taşıyan her emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül kazanabiliyor" dendi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.