1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 12 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…
12 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

12 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı…

12 Ocak 2021 burç yorumları kimin hayatında neler getiriyor merak ediyor musunuz? Sizler için tüm burçlar meydana gelen astrolojik olaylardan dolayı nasıl etkileşimlere girecek bunları derleyeceğiz. İşte burçların gün içerisinde yaşama ihtimali olan olaylar…

A+A-

12 Ocak 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu spor yapan birisi olduğunu söyleyebilirim, gelecek kaygısına düştüğün durumlarda ya da derslerden bunaldığında bunu bir çıkış kapısı olarak kullanıyorsun. Sporun bedeninizi yorarken ruhunu dinlendirmesine izin veriyorsun ve bu durumu son zamanlarda ihmal ettiğini olma ihtimali muhtemel. Eğitimin yanı sıra ruh dinginliğin için spora yeniden bir dönüş başlayabilir. Şu sıralar yaptığın sağlıksız beslenme düzeninden sen de rahatsız oluyorsun ve değiştirmek için gereken o adımı atmaya çekiniyorsun. Adımı attığınız anda kendini eski sağlıklı spor dolu yaşantıda görmek seni çok mutlu edecek. Ellerinle tuttuğun bir kupa var, eğitim hayatında sizi başarıya götürecek olan bir girişime adım atacaksın ve bu attığın adımlar doğrultusunda başarılar çok kolay bir biçimde senin olacak. Beklediğinden daha iyi sonuçlarla karşılaşacağını söyleyebilirim. Birisinin sana bu yüzüğü takıyor oluşuysa beklemediğin birisinden saygınlık göreceğini gösteriyor. Saygı duyulan bir çevreye sahip olacaksın ve sınıfındaki beklemediğin birçok kişiden iyi yorumlar almak seni oldukça şaşırtacak. Ötmeye hazırlanmış bir horoz olma ihtimali muhtemel. Beklenmedik bir şekilde aslında hiç çaba göstermediğin birkaç derste kolaylıklar yaşayacaksın. Bu kolaylıkları biraz da karşındaki kişinin insafına borçlu olacağını söyleyebilirim. Bazı şeyler çaba olmadan her zaman yolunda gitmeyebilir bu durumda hayal kırıklığına uğramak yerine her zaman çabalamanın daha kolay bir çözüm olduğunu hatırlatmakta fayda var.

12 Ocak 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu beklemediğin bir anda yaşayacağın bir aksilikle projelerin zarar görebilir. Bu zararı telafi etmen aylarını alabilir ve işlerinin bir kısmı iptal olabilir. Maddi olarak firmanı oldukça büyük zarara uğratacak bu aksilikte dikkatsiz bir çalışanın payı çok olacak. Bu projelerini çok yedeklemediğini olma ihtimali muhtemel. Bütün projelerini tek bir bilgisayarda tutuyor oluşunun zararını görebilirsin. Projelerini birkaç yerde yedeklemende fayda var gibi görünüyor. Kendini ve işlerini garantiye almaya başlarsan eğer birkaç projeni kurtarabilirsin. Aksi takdirde firmanın geleceği hakkında aydınlık durumların gözükmediğini söyleyebilirim. Fakat her şey senin elinde. Yapılmış olan bir hatadan dolayı firmanın küçülmeye gideceğini gösteriyor. Başka bir şuben varsa kapatabilir ya da elindeki bütün makineleri aynı anda çalıştırmamayı hedefleyebilir veya eleman çıkarımına gidebilirsin. Bu sayede biraz olsun tasarruf yapıp firmanı altına girecek olduğu borçlardan koruyabilirsin. Kaybolacak projeler arasında özellikle bir tanesinin senin için çok önemli olduğunu olma ihtimali muhtemel. Sana oldukça iyi getirisi olmasını hedeflediğin bu projenin kaybı sende büyük hayal kırıklığı yaratacak. Buhranlı bir döneme girmiş olduğunu söyleyebilirim. Fakat ticari zekanın baskınlığı hayatının her alanında kendini çok belli etmiş. Ticari zekan sayesinde bu işten sıyrılabilir olabildiğince az maddi kayıpla firmanı tekrar ayağa kaldırabilirsin. Eski gücüne gelmen biraz zaman alsa bile bunun gerçekleşeceğini söyleyebilirim. Ticarette her şeyin mümkün olduğunu hatırlatmakta fayda var.

12 Ocak 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu senin bir anda yüksekten düştüğünüzü simgeliyor. İşlerin eskiden oldukça iyiymiş fakat bir anda çıkan sorunlar yüzünden eğer varsa şubelerini kapatmak zorunda kalmış veya belirli projelerini iptal etmek zorunda kalmışsın. Maddi olarak sıkıntı çektiğin gözlenecek. Oldukça zor bir dönemden geçiyorsun ve bu dönem seni psikolojik bunalıma sokmuş. Umudunu kaybetmeye başladığın sıralarda daha önce yaptığın gibi sıfırdan başlayabileceğini anımsıyor ve tekrar ayağa kalkmak için kendinde güç buluyorsun. Ticaretin içinde hem batma hem de iyi dönemler geçirme gibi durumların normal olduğunun aslında farkındasın. Sanırım sen ve sana inanan kişilerle birlikte bu zorlu dönemi aşıp kendini toparlamayı deneyeceksin. Bu durumda seni en çok heveslendiren ve ümidini hala ayakta tutan şey ise sana inanan kişiler. Oldukça sadık çalışanlarının olduğunu olma ihtimali muhtemel. Sen her zaman iyi bir patron olmaya çalışmışsın ve işyerinin batmasında kendini sorumlu hissediyorsun. Kötüye giden işlerin sorumluluğunu üstüne almanı doğru buluyor fakat kendini bu sorumluluğun altında ezmemeni tavsiye ediyorum. Firmanı eskiden bulunduğu konumdan çok daha ileriye taşıyacak adımlar atacağını ve bu sefer daha temkinli olacağını olma ihtimali muhtemel. Temkinli adımların sayesinde yanlışa ihtimal dahi tanımayacak ve her zaman kendini birkaç adım öteye taşıyacaksın.

12 Ocak 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu mesleğini elde edebilmek adına çok çalışıp çabalamış olduğunu olma ihtimali muhtemel. Siz azimli daima azimli bir insan olmuşsun ve bütün isteklerini belirli sıralara koyup hepsini elde etme peşindesin. Şu an eğitim verilen bir kurumda eğitim veren konumunda olduğunu olma ihtimali muhtemel. Öğretme yeteneği sende oldukça fazla. Senin anlatımından zevk alan ve senin anlatımınla birçok konuyu hemen kavrayan insanlar var. Şu an yapıyor olduğun meslek yıllardır hayalini kurmuş olduğunuz meslek. Aslında senin çevrende sana iyi gözüken fakat senin kuyunuzu kazan kişilerin olduğunu sembolize ediyor. Senin aslında iyi olarak gördüğün bu kimselerle aynı çalışma ortamını paylaşıyorsun. Hatta birbirinizin üstünden iş yükü almaya bile çalışıyorsun. Çoğu zaman dışarıda etkinlikler yaptığın bu kurumda güvenmen gereken meslektaşlarınızı iyi seçmen gerektiğini düşünüyorum. Bir şeyler öğrettiğin kişilerden yakın zamanda bir hediye almış ve oldukça mutlu olmuşsun. Aslında sorumsuz olarak düşündüğün bu insanlar hakkındaki ön yargıların bile kırılabilir. Bazı kişilerin özel ilgiye ihtiyacı olabilir ve bu ilgiyi onlardan esirgememelisin. Hatta bazı kişilerin üstleri ile görüşmeler yapıp bunların gelişimlerine olumlu yönde katkılar yapman mümkün. Senin üzerine düştüğün kişilerdeki değişimler seni oldukça mutlu edecek ve bu mesleğe karşı hevesini arttıracak. Yeni kapıların açılması ve iş bulabilmek adına elindeki bütün imkânları değerlendirmen gerekecek. Beklentilerinin nihayet karşılanacak olduğu bir dönem içerisine gireceksin. Biraz daha zamanı olsa da beklediğin gibi bir işe gireceksin. Hayatında bu ara kademe kademe yükseldiğini olma ihtimali muhtemel.

12 Ocak 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu iş konusundaki beklentilerinin yavaş yavaş gerçek olacağı anlamını taşıyor. Şu an için umutsuzluğa kapılmaman gerekecek. Çünkü beklemenin karşılığını alacak ve istediğin gibi bir işe gireceksin. İşe girmende vasıta olacak bir kişinin olacağını olma ihtimali muhtemel. Her ne kadar çok bir beklentin olmasa bile beklemediğin kadar güzel gelişmeler olacak bu konuda. Hiç beklemediğin bir anda alacağınız bu haber sayesinde işe gireceksin. Ancak işe girdiğini zaman her şeyin bir anda yoluna girmeyeceğini olma ihtimali muhtemel. Karşına hiç beklemediğin kadar güzel bir kısmet çıkacak. Balina büyük bir balık olduğu için büyük bir kısmet anlamını taşımaktadır. Karşına çıkacak olan bu kısmetin sayesinde hayatında her konuda kendini çok iyi hissetmeye başlayacaksın. Bu ara zaman asılsız bir haber alacağını olma ihtimali muhtemel. Çevrendeki her söylenene inanmaman gerekecek. Hayatında meydana gelen olaylar birden fazla asılsız haberin ortaya atılacağı anlamına gelmektedir. Bu konularla canını sıkmak isteyen insanlar olsa bile bunu kesinlikle başaramayacaklar. Beklentilerinin giderek karşılıklarını almaya başladığında hayatın da güzelleşmeye başlayacak. İşe girerek çalışmaya başladığın anda etrafındaki kişilerle de daha uyumlu bir hale geleceğini göreceksin. Stresinizi üzerinden atmış olmanın vereceği rahatlık sayesinde etrafa adeta neşeler saçacaksın. Biraz kendin için vakit ayırmayı başarırsan bir yolculuğa çıkma ihtimalin olduğunu gösterdi. Böyle bir şey varsa hakkında hayırlı olacak.

12 Ocak 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu çok kısa süre önce biten bir ilişki olduğunu bizlere haber verir. Her ne kadar bitse bile hala kırgınlıkların ve izlerinin yer aldığını gösterir. Bu noktada unutulmaması gereken noktalar vardır. Eğer sen geçmişe takılı kalırsan hayatının olumlu noktalarına odaklanmayı başaramaz ve geleceğinin sorunlar ile yüzleşmesine neden olursun. Yakın zamanda hayatından giden kişinin senin ile karşı karşıya gelmek istediğini ve sorunları yeniden yüz yüze değerlendirmek istediğini olma ihtimali muhtemel. Eğer yapıcı yaklaşımlar olursa yeniden bir birleşme ya da en kötü ihtimal ile dost kalma durumları olabilir gibi hissediyorum. Yakın zamanda oluşan kırgınların artık son bulacağı ve hayatında olması gereken durumların bir kurtuluşa ereceğine işaret eder. İnsanlar ile yan yana gelmenin verdiği enerji ile devam etmek üzerinde oluşan olumsuz etkilerden kurtulmayı gösterir. Aşk hayatında oluşan sorunlar artık son buluyor ve ne kadar neşe dolu olarak devam edeceğini hissediyorum. Çevrende olan bir kişiden hediye alacağını ve bu hediye hayatında çok önemli bir yere ait olacağını olma ihtimali muhtemel. Son zamanlarda iş arıyor oluşunun üzerinde bir gerginlik yarattığını olma ihtimali muhtemel. Bu durum ailen ile arandaki ilişkilerde de gergin bir ortam oluşturacak. Aslında aile içinde birtakım sorunların meydana geleceğini ifade etmektedir. Her ne kadar üzerine gediklerini düşündüğün zamanlar olsa da biraz daha alttan alan taraf olman gerekecek. Aksi halde sorunların büyümesi daha çok canının sıkılmasına neden olacak. Biraz da olsa kendine ve sosyal çevrene daha fazla odaklanacağın anlamına gelmektedir.

12 Ocak 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu daha çok yakın zamanda iş hayatın ile ilgili sorunlar olduğunun haberini getirir. Her ne kadar kendi işini yapıyor olsan bile bu süreçte çok yorulmuş ve artık bunlardan kurtulmak istediğini hissediyorum. Ama sakin ol. Bu sorunlu süreçler yakında geride kalacak. Böylesi özel bir ağaç kariyer hayatının meyvelerini artık sizlerin de yiyecek olduğunu gösterir Yakında yeni biri ile tanışacağını ve tanıştığın kişinin kendi işin ile alakalı biri olacağına işaret eder. Tanışılan kişiye karşı yapıcı ve istekli bir şekilde yaklaşmayı başarırsan aslında kendin için çok özel deneyimler öğrenebilirsin. Yakın illerden bir haber geleceğini ve bu haber sayesinde yola çıkacağını da görüyorum. Çıkılan bu yolun dönüşünde işin ile ilgili büyük yollar kat ederek geleceğin de hislerim arasında. Gelen haberleri direk ret etmek yerine maddi ve zaman kavramlarını ayarlayarak bu yola çıkmayı tercih etmelisin. Hayatındaki önemli süreçleri bu aralar yaşayacak olduğunu eklemek isterim. Bu yüzden sabır ile beklenen her şey yakında hayatınızda olacak.

12 Ocak 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu bu aralar şansınızın artık iyiye gideceği anlamına gelmektedir. Eğer şans oyunları oynuyor ya da oynamayı düşünüyorsan bunun için önümüzdeki günleri tercih edebilirsin. Bir yeden yüklü bir miktarda para alacağını görüyorum. Aslında iş alanında başına bir takım sıkıntıların gelebileceği anlamındadır. Eğer çalışma ortamındaysan iş arkadaşlarınız ile aranızda sorunlar çıkacak. Bu sorunlar büyük ölçüde canını sıkacak. İşini iyi yapmadığına dair tarafına yönelik olacak iddialar kendinizi kötü hissetmenize neden olacak. Uzun süredir görmediğiniz yakın bir arkadaşınız ile görüşeceksiniz. Hayatınızda yaşadığınız bir takım sıkıntıları anlatacaksınız. Fikirlerini alarak kendinizi çok daha güçlü ve yenilenmiş hissedeceksiniz. Bu görüşme gerçekten de oldukça iyi gelecek. Yakınlardan birisini çok özlediğinize işaret eder. Özlediğiniz bu kişi ile yakın zamanda bir görüşme gerçekleştireceksiniz. Gerçekleştireceğiniz bu görüşmede eski konular da konuşulacak. Biraz hüzün ve biraz özlem de olsa görüşme kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Aslında umursamaz tavırlarınızı artık aşk hayatınızda sergilemeyeceğiniz anlamına gelmektedir. Bu tavırlarınızı değiştirdiğiniz an da ilişki hayatınızın da çok güzel gidişatlar girdiğinizi göreceksiniz. Şansın artık kapınızı çalmaya başlayacağını söyleyebilirim. Beklemediğiniz yerlerden elinize güzel miktarlarda para geçebilir. Elinize gelecek olan bu para sayesinde yaşam kalitenizin çok daha iyi bir şekilde artacağını görüyorum. Aslında elinize gelecek olan paranın çok kısa bir süre içerisinde geçeceği anlamını taşımaktadır. Ancak etrafınızdaki kişilerden maddi durumunuzu saklamanız gerekecek. Özellikle de negatif enerjilerini üzerinizde hissetmemek adına saklamanız yararınıza olacak.

12 Ocak 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu tehlike arz eden bir yaklaşım anlamına gelmektedir. Attığınız adımlara kesinlikle son derecede dikkat etmeniz gerekecek. Bu ara tehlikeli bir durum oluşturacak davranışta bulunacağınızı göstermektedir. Bir uyarıcı niteliği taşımaktadır. Eğer attığınız adımlara ve bulunduğunuz davranışlara dikkat etmezseniz büyük sorunlarla karşı karşıya geleceksiniz. Eğer kafanızda bir yolculuk yapma düşünceniz varsa vakit kaybetmeden bu yolculuğu yapmanız gerekecek. Bu yolculuk manevi bir yolculuk olacak. Kendi içinizde iç sesinizle yolculuğa çıkacaksınız. Çıkacağınız bu yolculuk ciddi anlamda yol gösterici olacak. Kalbinizin sesini dinlemeye devam etmeyi başarırsanız hayatınızdaki sorunların üstesinden geleceksiniz. Ancak üçüncü dördüncü kişilerin sözlerine kulak asmamanız gerekecek. Son zamanlarda hayatınızda yaşamı idame etmek adına gösterdiğiniz çabalar anlamına gelmektedir. Araya soğukluklarınızın girdiği ilişkiniz için oldukça çaba gösterdiğinizi görüyorum. Bazı şeyleri biraz daha akışına bırakmanız faydanıza olacak. Olayların üzerine gitmeye devam ettiğiniz sürece gücünüz tükenecek. Biraz daha akışına bıraktığınızda sorunların kendiliğinden çözülebildiğini fark edeceksiniz. Ağır ve zorlu bir yaşantınız olduğu anlamına gelir. Ancak zaman içerisinde bu yüklerinizden kurtulacaksınız. Son zamanlarda bozulmuş olan yuvanızın yeniden toparlanabileceği anlamına da gelmektedir. Ancak bu noktada üçüncü ya da dördüncü kişilerin kesinlikle söz hakkı olmamaları gerekmektedir. Böyle bir noktada yalnızca kalbinizin sesini dinlemeniz gerekecek. Aksi halde kötülüğünüzü düşünmeseler de etrafınızdaki insanlar yaşadığınız olaylarda olumsuz yönde etkilemeyi başaracaklar. Yaşadığınız hayatı kendiniz için yaşadığınız farkına vararak bu kişilerin sözlerini aldırış etmeyeceksiniz. Mutluluğun yeniden kapınızı çalacağı günler yaşamaya hazır olacaksınız.

12 Ocak 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu yakınınızda olan bir kişinin davranışları ile kalbinizi kıracağı anlamını taşımaktadır. İstemsiz bir şekilde de olsa büyük ölçüde üzülmenize neden olacak. Ancak bunu sürekli düşünüp kafanıza takmak yerine akışına bırakmanız gerekecek. Aksi halde kafanız iyice karışacak ve kendinizi oldukça mutsuz hissedeceksiniz. Olayları biraz daha akışına bırakmaya gayret gösterdiğinizde sorun kendiliğinden düzelecek. Yakınınızdaki olan bu kişi hatasını anlayacak ve kalbinizi kazanmanın yeniden bir yolunu bulacak. Bu ara hayatınızda böyle olayların görünmesinin manası ufak bir meseleden dolayı meydana gelecek tartışmadır. Sudan bir sebeple çıkacak olan bu tartışma uzatılırsa sert tepkilerin ortaya çıkacağı bir tartışma haline dönecek. Bu zamana kadar etrafınızda şahit olduğunuz durumlar karşısında iyiliklerinizi esirgememişsiniz. Artık bu iyiliklerinizin karşılığını alacağınız bir zaman dilimine giriyorsunuz. Kafanızı ciddi anlamda bunaltan ilişkileriniz daha ferah bir hale gelecek. Aşk hayatınızda bazı durumların yavaş yavaş düzeleceğini göreceksiniz. Ancak bunun için bir süre daha sabretmeniz gerekecek. Bu süre içerisinde kendi iç sesinizi dinlemeniz büyük ölçüde faydanıza olacak. Etrafınızdaki kişilerin sözlerine göre yaşamaya devam ederseniz mutluluğuna ulaşmanız çok daha zorlu bir hal alacak. Sevgi ve uğurun yeniden geleceği anlamına gelmektedir. Özellikle de hane içerisinde çok güzel değişiklikler meydana gelecek. Eğer sevdiğiniz birisine hediye almak ya da güzel sözler söylemek gibi bir düşünce içerisindeyseniz bunun tam zamanı. Karşınızdaki kişiden alacağınız tepki sayesinde hayatınızda güzellilerin giderek arttığını göreceksiniz. Yuvanızı yıkmak için vakti zamanında uğraşmış olan düşmanlar gördüm. Biraz daha sakinleşmiş olsalar da hala kötü düşünceleriyle hayatınıza burunlarını sokmaya çalışıyorlar. Bu kişilere karşı kesinlikle son derecede dikkatli davranmanız gerekecek. Aksi halde zarar vermeye kaldıkları yerden devam edecekler.

12 Ocak 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu ekonomik durumunuzun giderek daha iyiye gideceği anlamını taşımaktadır. Ancak bunun için özellikle de gereksiz harcamalarınız konusunda daha dikkatli olmanız gerekecek. Gereksiz harcamalarınıza ara verdiğinizde maddi durumunuzun iyiye gittiğini göreceksiniz. Yakın zamanda artık güzel günlere adım atacaksınız. Hayatınızda meydana gelecek olan güzel gelişmeler ile resmen ayaklarınız yerden kesilecek. O kadar mutlu olacaksınız ki bu mutluluğunuza hayret edeceksiniz. Bu iş hayatınızda dikkatli olmanız gerektiği konusunda uyarıcı anlamını taşıyor. Eğer dikkatli adımlar atmazsanız bir takım sorunlarla baş etmeniz gerekecek. Bunun için önceden önlem almanız gerekecek. İşlerinizi kontrol ederek dikkatli davrandığınızda bir sorunla karşı karşıya kalmayacaksınız. Hayatınızda kötülüğünüzü isteyen insanların varlığını görüyorum. Bu insanlar hayatınızda derin yaralar bırakmayı başarmış insanlar. Hayatınızdaki insan ile aranızı açmayı başarmış olduklarını görüyorum. Bu durumun sonucundan en çok etkilenen taraf olmuşsunuz. Ancak gelecek olan güzel günler ile birlikte bu kişileri mağlup etmeyi başaracaksınız. İsteklerinizin birer birer gerçeklemesiyle birlikte yeni bir döneme gireceksiniz. Bu ara dostlarınıza karşı dikkatli olmanız gerektiğini görüyorum. Aslında dostunuzun bir davranışına üzüleceğinizi gösteriyor. Her ne olursa olsun yine de gönlünüzü almayı başaracak. Zenginliği ve iyi kısmetleri temsil eden anlar her zaman hayra yorumlanır. Başka bir anlamı da kötülüklerden arınmak anlamına gelmektedir. Ben bunu kötülüklerden arınacağınıza yorumluyorum. Bu düşmanlarınızın artık yakanızı bırakmaları ciddi anlamda kötü enerjilerinizden arınmanıza neden olacak. Böylelikle de kendinizi çok daha huzurlu ve mutlu hissedeceğiniz bir döneme gireceksiniz. Son zamanlarda hayatınızda artık kendinizi resmen gözde ve özel hissedeceğiniz zamana geçeceksiniz anlamını taşımaktadır.

12 Ocak 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu yakın zamanda küs olduğunuz birisi ile barışacağınızı görüyorum. Bu barışma ile birlikte üzerinizde hissettiğiniz yüklerden büyük ölçüde kurtulacaksınız. Bu da sevdiğiniz kişiler ile birlikte çok güzel günler geçireceğinizi ifade ediyor. Ancak bunun için biraz emek vermeniz gerekecek. Gereken emeği gösterdiğiniz zaman hayatınızın nasıl da son derecede huzur ve mutluluk dolu olduğunu göreceksiniz.. Çalışıyorsanız eğer çalıştığınız alanda birtakım sorunlar yaşayacaksınız. Ancak azim ve çabalarınız sayesinde yaşadığınız bu sorunların üstesinden son derecede kolay bir şekilde geleceksiniz. Bu sorunların üstesinden gelmemin mutluluğuyla kendinizi çok daha iyi ve özel hissedeceksiniz. Bunun anlamı da bir yola çıkacağınız anlamına gelmektedir. Çıkacağınız bu yolculuk ile ancak belirli bir yere kadar ilerleyebileceksiniz. Bu yolculuk kafanızda gideceğiniz bir yolculuk olacak. Kendi iç sesinizi dinleme fırsatı bulacaksınız. Bu durum içinizin biraz daha rahatlamasına neden olacak. Yakın zamanda dostunuz ile bir konuda zıtlaşacağınız anlamına gelmektedir. Bu zıtlaşmak bir tartışma ile son bulacak. Ancak karşılıklı sakin bir şekilde konuştuğunuzda bu sorunun da üstesinden geleceksiniz. Aslında yakın çevrenizde niyeti iyi olmayan insanların varlığı anlamına gelmektedir. Bu kişilerin bu zamana kadar zararlarını görmüşsünüz. Hatta parçalanan ilişkinizde de bu kişilerin büyük ölçüde rolleri olmuş. Bu kişilere karşı son derecede dikkatli olmaya devam etmeniz gerekiyor. Verecekleri zararları etkisiz hale getirmek için gözünüzü üzerlerinde tutmanız gerekecek. Bu kişilere karşı dikkatli bir şekilde davranmaya devam ettiğiniz sürece herhangi bir zarar vermelerinin önüne geçeceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.