1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 12 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları Kariyer Hayatı İçin Şok Eden Durumları Getiriyor…
12 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları Kariyer Hayatı İçin Şok Eden Durumları Getiriyor…

12 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları Kariyer Hayatı İçin Şok Eden Durumları Getiriyor…

12 Mayıs 2021burç yorumları incelenecek olduğu zaman birçok kişinin kariyer hayatında şok eden durumları beraberinde getirecek gibi duruyor. Herkesin hayatında bir anda farklılıkları estirecek olan güne verdiğim pozitif enerji ile odaklanarak neler olacağını inceleyelim.

A+A-

12 Mayıs 2021burç yorumları incelenecek olduğu zaman birçok kişinin kariyer hayatında şok eden durumları beraberinde getirecek gibi duruyor. Herkesin hayatında bir anda farklılıkları estirecek olan güne verdiğim pozitif enerji ile odaklanarak neler olacağını inceleyelim.

12 Mayıs 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumusizin yükseleceğinize işaret ediyor. Yakın bir zamanda terfi almanız söz konusu olabilir. Terfi ile birlikte maaş artışınız olacak. Bu artış sizin planlamadığınız bir şekilde gerçekleşecek ve sizin kendinize vakit ayırmanıza yardımcı olacak. Bu maaş artışı ile kişisel bakımınıza daha çok dikkat edeceksiniz. Terfi ile gelen sorumluluklar başta gözünüzü korkutabilir. Her işi bölümlere ayırıp ayrı ayrı düşünmeye kalkarsanız eğer sizin için çok daha iyi olacaktır. Sizin düzenli ve planlı bir insan olduğunuz çıkmış başlayacaksınız. Bu karakteriniz sayesinde yeni sorumluluklarınızın üstesinden gelebilecek üstelik çok başarılı projelere imza atacaksınız.

12 Mayıs 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğaburcu günlük yorumuişyerinizde saygın bir kimse olacağınızı görüyorum. Hayatın size dürüstlüğünüz karşısındaki hediyeniz olacak bu. Sizin ilerde gelecek olduğunuz konumu temsil ediyor. Beklemediğiniz zamanlarda alacağınız terfilerle birkaç seneye hayal dahi etmediğiniz bir konumda olacaksınız. Sizin için olduğunuz yer yeterli gibi çıkmış. Siz olduğunuz yerden memnun ve daha fazlasında gözü olmayan bir insansınız. Gözünüzün tok oluşu sebebiyle hayat size her zaman daha fazlasını veriyor. Siz çalışmayı seven ve işinden oldukça keyif alan bir kişisiniz. İşinizin size getirdiklerini çok seviyorsunuz. İşiniz dolayısıyla tanıştığınız kişilerle dışarıda da oldukça görüşüyor ve iletişiminizi eksik etmiyorsunuz.

12 Mayıs 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizlerburcu günlük yorumusizin gelecek olduğunuz konuma birilerinin aracılığıyla geleceğinizi anlatıyor. Siz özel olarak istekte bulunmasanız bile işiniz aracılığıyla tanımış olduğunuz bir kişi sizin daha fazlasını hak ettiğinizi düşünüyor. Ve bu kişi hak ettiğiniz konuma gelmeniz için araya bazı aracılar sokarak sizin daha üst mevkiye gelmenizi sağlayacak. Bu durumun size oldukça sürpriz olacağı şüphesiz görünüyor. Bu durum işyerinizdeki kimi insanların kıskançlık duygusunu ortaya çıkarmasına sebep olacak ve sizi huzursuz edecektir.

12 Mayıs 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeçburcu günlük yorumukonumunuz gereğiyle size sözel olarak belli edemeseler bile davranışlarıyla bunu belli edecek olan insanlardan oldukça rahatsızlık duyacaksınız. Duymuş olduğunuz rahatsızlık sebebiyle eski konumunuza gelmek için bir dilekçe verebilirsiniz. Çevrenizdeki bir kişinin sizi uyarmaya çalıştığı karşınıza çıkacak Bu kişi sizin geldiğiniz konumdan vazgeçmemeniz gerektiğini savunuyor. Sizin de kararsızlık yaşayacağınız ortada. Böyle bir durumda vicdanınızla kalıp konuşmanız gerekecek. İçinizden geçen sese kulak verirseniz kendinizi huzurlu hissedeceğiniz güzel günleriniz olacak.

12 Mayıs 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslanburcu günlük yorumulaf taşımayı seven bir kişiyi temsil ediyor. Siz çevrenizdekilerle çok konuşmayı seven bir insansınız. Fakat size verilen sırları tutma konusunda hiç iyi değilsiniz. Hatta insanların özel hayatlarına karışmayı çok seviyor ve bunu herkesle paylaşma isteği duyuyorsunuz. Sizi çok iyi tanımayan ama sizin yakın arkadaşınız olan kimselerin size birçok sır verdiğini ve bu sırları bütün kurumun öğrendiğini görüyorum. Sizi çok iyi tanıyan kişiler size sır verme konusunda ağızlarını mühürlüyorlar.

12 Mayıs 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başakburcu günlük yorumusizin laf taşıma işine kurumda bir son vereceğinizi işaret ediyor. Üst makamdan birisi hakkında olmayan bir lafı başka insanlara söylemiş ve bu söylediklerinizin üst makama gitmiş olması mümkün. Üst makamınızı oldukça sinirlendirecek ve sizin hakkınızda dilekçe yazacak. Sizin hakkınızda yazdığı dilekçenin sonuçlanmasını bekleyemeyecek kadar sinirli olan bu kişi kurumun içinde huzursuz günler geçireceğinizi gösteriyor. Size herkesten fazla iş verilecek ve daha çok kontrol edileceksiniz. Hata yapma fırsatı size verilmeyecek.

12 Mayıs 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Teraziburcu günlük yorumuhata yaptığınızda bu abartılı bir biçimde dilekçe yazılarak sizin başka bir bölüme atamanız için sebep olarak gösterilecek. Siz olduğunuz bölümü seviyor ve başka bir konuma geçmeyi istemiyorsunuz. Üstünüzden özür dileyebilir ve affını alarak bölümünüzde çalışmaya eskisi gibi devam edebilirsiniz. Fakat artık laf taşımayı bırakacağınızı söyleyebilirim bir daha böyle bir raddeye gelmek istemeyeceksiniz. İnsanları yeni halinize alıştırmanız ne kadar zor gözükse bile başarabileceğinizi söyleyebilirim.

12 Mayıs 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrepburcu günlük yorumusizin mezun olur olmaz bir iş sahibi olduğunuzu sembolize ediyor. Bir devlet kurumunda yıllardır hayal etmiş olduğunuz pozisyonda çalışıyor olduğunuzu görebiliyorum. Sizin iş alanınız daha çok öğretmekle alakalı duruyor. Fakat görüyorum ki bu isteklerinize ulaşmadan önce önünüze iki engel çıkmış, çıkan her türlü engel sizin hedeflerinize daha sağlam adımlarla ulaşmanızı sağlamış. Çok azimli ve çalışkan olduğunuz her anlamda belli olacak. Sizin kendinize olan güveniniz de konuşulmaya değer.

12 Mayıs 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yayburcu günlük yorumusizin otoriter ve planlı bir yapıya sahip olduğunuzu gösteriyor. Hayatta kazanmış olduğunuz her şeyi otoriter ve planlı çalışmanıza bağlıyorum. Siz bir isteği olduğu zaman sadece hedefi belirleyen ve emin adımlarla hedeflerine yürüyen bir insansınız. Bu yüzden başarısızlıklara pek tahammülünüz olmadığını görüyorum. Sizin için bahane diye bir şey yok. İş hayatınıza atılmadan önce yaşadığınız birtakım zorlukları iş hayatında da farklı biçimlerde yaşamanız mümkün. Eğitim verdiğiniz kişilerde sürekli başarı bekliyor ve aksi durumları kabullenemiyorsunuz.

12 Mayıs 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlakburcu günlük yorumusiz işinizi sevdiğiniz kadar çevrenizdekileri de çok seviyor ve sürekli onlara bir şeyler katmayı hedefliyorsunuz. Çok ödev verdiğinizi söylemek mümkün. Verilen ödevleri günü gününe istiyor, aksi durumda durumlarda çok sinirleniyorsunuz. Bu gibi durumlarda karşınızdakilerin daha genç yaşta olduklarını ve kendilerine ait özel zaman ayırmak isteyeceklerini düşünmeniz daha faydalı olacaktır. Çok iyi bir öğretici olabilirsiniz fakat çok anlayışlı bir öğretici olmadığınızı görüyorum.

12 Mayıs 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kovaburcu günlük yorumukötü bir haberin geleceğini temsil ediyor. Beklemiş olduğunuz bir atanma olabilir. Kendi hanenize daha yakın bir kuruma atanmak için başvuruda bulunmuşsunuz ve bu başvuru olumsuz sonuçlanacak. Fakat bu durumun ümidinizi yitirmenize izin vermeyeceksiniz. Önünüzde daha seneler olduğunun ve sürekli böyle bir atanma için istekte bulunabileceğinizin farkındasınız. Daha öncesinde özel bir kurumda aynı mesleği gerçekleştirmiş olduğunuzu görüyorum ve bu kurumdaki rahatlığınızın farkındasınız. Saatlerinizin düzenli olduğu ve ekstra mesainizin olmadığı bu işi kendinize oldukça uygun buluyorsunuz.

12 Mayıs 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balıkburcu günlük yorumubu son zamanlarda güzel günler gelene kadar biraz sabretmenizi tavsiye ediyorum. Siz bu gayrimenkullerin hemen size yatırım olarak dönmesini istiyor ve bu konuda sabırsızlık duyuyorsunuz. Sabırsızlık duyduğunuz bu konuda fevri bir kararla her şeyden vazgeçmeniz mümkün. Bu yatırımlardan vazgeçtiğiniz takdirde tek gelirinizin aylık maaşınız olacağını söyleyebilirim. Her ne kadar sizin sabırsız yapınıza uymasa bile bu sefer çevrenizin de tavsiyesiyle sabretmeye başlayacaksınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.