1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 12 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları Bir Anda Tersine Dönüyor! Astrolojik Dengeler Bir Anda Karıştı!
12 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları Bir Anda Tersine Dönüyor! Astrolojik Dengeler Bir Anda Karıştı!

12 Mart 2021 Günlük Burç Yorumları Bir Anda Tersine Dönüyor! Astrolojik Dengeler Bir Anda Karıştı!

12 Mart 2021 burç yorumları kimlerin hayatında neler ile yer alacak sizler de merak ediyorsanız gelin beraber hepsine odaklanalım. Yorumlar ile her şey bir anda tersine dönebilir.

A+A-

12 Mart 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu genelde bir fedakarlığı temsil eder. Siz kendinizden çok hanenizle ilgilenen bir insan olabilirsiniz hatta öyle ki çoğu zaman en önemli şeyi aileniz olarak gördüğünüzden hastalıklarınızdan geç iyileşiyor olabilirsiniz. Hanenizi çok önemsiyor ve hanenizle daha iyi ilgilenebilmek için çalışmıyorsunuz. Sizin için hayatta her şeyden önce gelen şey hanenizdeki kişilerin huzuru ve bu huzurun devamlı olması. Hanenizdeki kişiler huzurlu ve mutlu oldukları sürece kendinizi daha iyi hissediyorsunuz.

12 Mart 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu hislerinizin ne kadar kuvvetli olduğunu temsil eder. Sizin için hissettiğiniz şey kesinlikle doğrudur. Çünkü bugün olmasa bile yarın sizi haklı çıkaracak olaylarla karşılamanız mümkün olur. Çalışmıyor olabilirsiniz fakat evinize verdiğiniz emeğe baktığımız zaman hanenizde en çok çalışan kişi olduğunuzu söyleyebilirim. Hem ev işlerinize yetişmeye çalışıyor hem de hane içindeki bütün bireylerin sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyorsunuz. Siz kimse üzülmesin diye oradan oraya koşuşturup mutlaka belirli çözümler buluyorsunuz.

12 Mart 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu sizin hanenizin içinde sıkıntılar yaşayacağınızı temsil ediyor olabilir. Bu olayları yaşayan kimse bugüne kadar yaptığı şeyleri artık eski isteğiyle yapmıyor ve bir şeylerden sıkılıyordur. Hane içinde çekilen bir maddi sıkıntıyla birlikte kendinizi çalışmadığınız için eksik hissedebileceğiniz bir döneme girecek olabilir ve bu dönemde eve katkıda bulunmak isteyebilirsiniz. Birikimlerinizi ortaya koyacak ve hanenizin bir süre de olsa rahat bir nefes almasını sağlayacağınızı söylemem mümkün.

12 Mart 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu sizin dürüst ve tarafsız bir insan olduğunuzu temsil ediyor. Oldukça büyük sıkıntılar yaşamış fakat bütün bunların hepsiyle tecrübelerinize dayanarak ve sağlıklı bir şekilde düşünerek mücadele etmişsiniz. Sizin elinizden kurtulmayacak herhangi bir fikir yok. Bir şeyi sadece istemeniz yetiyor. İstediğiniz zaman en zor zamanlarınızda bile bir çözümler bulabilir kendinizi ve ailenizi düze çıkarabiliyorsunuz. Sizin için zor kelimesi sadece daha fazla üstüne düşünülmesi gereken durumları gerektiriyor. Pes etmiyorsunuz.

12 Mart 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu fiziksel ya da ruhsal açıdan bir takım yaşadığınız zorlukları temsil ediyor. Öncesinde kendi başınıza evde geçiminizi sağlamak adına belirli el işleri yapıyor olma ihtimaliniz var ya da başka bir yetenek gerektiren ve evden çıkmanızı gerektirmeyecek bir iş ile uğraştığınızı söyleyebilirim. Son zamanlardaki rahatsızlığınız ile birlikte bu işinize yeteri kadar vakit ayıramayabilir ve işlerinize oldukça geç kalabilirsiniz. Müşterilerinize açıklama yapmanızı tavsiye ediyorum. Aksi takdirde büyük tartışmalar söz konusu olabilir.

12 Mart 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu sizin hayattaki mücadelenizi sembolize eder. Bu anlar ile yüz yüze olan kişi hayatında daha iyi bir konuma gelme adına oldukça fazla bir mücadele veriyordur. Sizin mücadeleniz ise parasal anlamda hanenize fazlaca katkıda bulunmak ve hanenizin yaşam standardını olabildiğince yüksekte tutmak. Bunun için gece gündüz çalıştığınızı söyleyebilirim. Yaşayacak olduğunuz zorluğun sebebi ise kendinizi işinize fazla adamanız ve çok yormanız olabilir. Kendinizi de önemseyecek şekilde çalışmanızı tavsiye ediyorum.

12 Mart 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu ters olarak çıkmış olması bize haneniz içindeki huzursuzlukların artık son bulacağını gösteriyor. Siz hanesine maddi destekte bulunmak isteyen bir insansınız ve bu sebeple hanenizdeki kişilerle oldukça sık bir biçimde tartışmalar mevcut. Çalışmanızı istemeyen kişiler, çalışmaya hayatına alışamayacağınızı düşünen kimseler ve sizin yorulmanızı istemeyen kişiler var. Fakat siz herkese rağmen yapabileceğinize inanıyor ve bu yüzden çevrenizde sürekli olarak kendinize göre bir iş bakıyorsunuz. Uzunca bir süredir böyle bir iş bulamamışsınız.

12 Mart 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu beklenmedik adımları sembolize eder. İstediğiniz gibi bir işe sahip olmanız mümkün gibi duruyor fakat bu iş başka birisinin yanında duracağınız bir iş olmayabilir. Evinizde çeşitli yemekler yaparak bunu kişilere satabilir siz de kendinize parasal anlamda hatırı sayılı katkıda bulunabilirsiniz. Oldukça becerikli ve yemek konusunda başarılı olmanızın yanı sıra çevrenizdeki bir kişinin bir yemek esnasında verdiği bu fikir en başta ne kadar uç gelse bile deneyeceksiniz.

12 Mart 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu kendinizi her zaman hissettiğinizden daha fazla güç hissettiğiniz bir döneme adım atacağınızı gösterir. Siz kendi maddi bağımsızlığınızı elde edeceğiniz bir döneme adım atacaksınız. Başta hanenizde çalışmanızı istemeyen kişiler, zamanla işlerinizin yoğunluğunu gördükçe size destek olacak ve kendinizi işinizi ortak yaparken bulacaksınız. Zamanla hanenizdeki kişilerin de destekleyeceği bu iş aslında tam size göre bir iş olabilir. Bu iş hem yemek yapmayı hem de insanlarla iyi geçinmeyi gerektirebilir.

12 Mart 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu sizin bazı konulardan vazgeçtiğinizi yani fedakarlık yaptığınızı temsil ediyor. Sanırım önceden oldukça aktif çalışan bir kişiymişsiniz fakat zamanla hanenize az vakit ayırdığınızı fark etmiş ve işinizi bırakmak zorunda kalmışsınız. Hem kendi isteğinizle yapmış olduğunuz hem de biraz zorunda hissettiğiniz bu eylemi yaparken sonrasında düşeceğiniz boşluğu fark etmiş fakat bu kadar büyük bir boşluk hayal etmemişsiniz. Çalışmadığınız süre içinde kendinizi oldukça boş vakitler içerisinde buluyor ve bu durumda ne yapacağınızı bilemiyorsunuz.

12 Mart 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu şu an bulunduğunuz bütün durumların devamlılığını temsil eder. Örneğin şu an çalışmıyorsunuz ve uzunca bir süre daha çalışmayacağınızı söyleyebilirim. Çalışmamanız hem hanenizden gelen bir istek olacak hem de sizin içinizden çalışmak gelmeyecek. Bunun sebebi uzunca bir süredir çalışmıyor olmanız ve çalışma hayatına artık adım atmaktan korkuyor olmanız olabilir. Çalışma temposuna yeniden uyum sağlayabileceğinize emin değilsiniz. Siz kendinize vakit ayırmaya alışmış ve boş vakitlerinizi değerlendirmeyi hobi edinmişsiniz.

12 Mart 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu planlanan ya da istenen bir şeyin artık gerçekleşeceğini temsil eder. Hanenizde bir kimsenin yükselme amacı ya da belli bir projeyi bitirme amacı olabilir. Bu amaç uğruna oldukça emek vermiş olan bu kişi gece gündüz çalışmış, amacına yakın zamanda ulaşabilir. Bu amaca ulaşacak olan kimse haneye oldukça maddi destekte bulunacak. Sizin bir anlığına dahi olsa çalışma düşünceniz gelecek olan bu parasal destekle birlikte son bulabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.