1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 11 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı!
11 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı!

11 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı!

11 Ocak 2021 burç yorumları insanlık için bugün ne getirecek merak ediyor musunuz? Sizler için

A+A-

11 Ocak 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu işinde makam, mevki olarak yükselebilen bir konumda çalışıyorsan sana müjdelerim var. Çok uzak değil, yakın zamanda emeklerinin çabalarının meyvesini alamadığını ne kadar düşünsen de istikrarını ve başarılarını göz ardı etmeyen, seni sana hissettirmeden takip eden bir üstün var. Yakın zamanda makam, mevki atlaman söz konusu. İşlerin rayına oturduğu, bütün zorlukların yavaş yavaş çorap söküğü gibi söküldüğü bir dönem. Ümitsizliğe kapılma her şey seni lehine. Bir iki hafta kadar daha sabırlı bir süreç geçirdiğin takdirde artık hayat hep yüzüne gülecek. Bir valiz var kapının önünde. Birisi hazırlıklarını yapmış gidiyor gibi duruyor. Sana ülke sınırları dışında bir yol görünüyor. Planların dahilinde olsun, olmasın önüne böyle bir fırsat doğacak. Gerek işin gereği gerekse başka bir iş için yurt dışına çıkma fırsatını değerlendirebilirsin. Sana önerim karar verirken çok aceleci davranmaman. Mantığın ve duyguların arasında seçim yapman gereken ikili bir seçenek arasında kalacaksın. Seçeceğin yolu iyi değerlendir ve iyi düşün, taşın. Çünkü seçeceğin yol, diğer yoldan vazgeçmen anlamına gelecektir. Kendine iş anlamında daha çok bilgi katabileceğin yolu seçmen senin her açıdan lehinize olacaktır. Duygusal yönden düşündüğün takdirde ulaşabileceğin daha üst bir nokta kalmayacak senin adına. Bu yüzden biraz da mantığı ön plana al.

11 Ocak 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu birçok şeyde başarılı olduktan sonra adeta birçok şey hayatında durgun hale geldi. Sen alıştığın düzenin bir anda farklı bir hal alması her ne kadar emekli olmak daha iyi gelecek diye düşünmüş olsan bile maalesef ki öyle olmadı. Çünkü insan bir kere alıştıktan sonra eski düzenini arıyor ve bu süreçlerde zorluk çekiyor. Kendin için farklı hobiler arıyorsun. Bu hobiler bazen zorlanmana, bazen de eğlenmene yardımcı oluyor. İnsanlar ile aranda farklı bir bağ var. Aslına bakarsan genel olarak çok sevecen bir yapının olması hem ailen hem de arkadaşların ile çok iyi anlaşmana yardımcı oluyor. Ama yine de eskisi gibi sabahtan kalkıp işe gitmek, bir şeyler ile meşgul olmak istiyorsun. Sana bir sır vermek isterim. Belirli bir zaman sonra buna alıştıktan sonra da başka bir şeyle ilgilenmeyi sevmiyorsun. Alışmak zor olacak ama evde oturduğun yerde bu ara farklı el becerileri deneyebilirsiniz. Yeni alanlara yönelmek hem kafa olarak hem beden olarak çok fazla dinlenmene yardımcı olacak. Uzun zamandır gitmek istediğin yerler var. Fakat bir türlü hem zaman bulamamış olmak hem de maddi anlamda sorunların olması fırsat vermemişti. Artık hem vaktin hem de az da olsa emekli paranın olması seni rahat ettirecek. Gitmek istediğin yerleri ziyaret etmek için bu ara harekete geçebilirsin. Peşine ne kadar güzel anların geleceğine şahit olacaksın.

11 Ocak 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu aşk hayatında ne zaman yeni bir karar alsan her zaman hüsran ile sonuçlanıyor olduğuna etki eder. Sakin olun. Çünkü yakın zamanda bu durumlardan kurtulacaksın. Bunun haberini veriyor olduğum için çok mutluyum. Biraz daha devam ettikçe karşıma yapısal olarak çok güçlü olduğun çıkıyor. O kadar güçlü bir haldesin ki hayatta her ne olursa olsun sendeletiyor ama asla yıkamıyor. Aile hayatından arkadaşlarına ya da aşk hayatına... Olan her durum senin daha da güçlü bir şekilde yeniden ayakta olman için adeta bir kamçı görevi görüyor diyebilirim. Hayatında ne kadar yolunda gitmeyen süreçler varsa her birini teker teker kesip atacağına etki eder. O anlara kadar biraz daha sabır biraz daha emek gerekiyor. Kapınızı çalmak için hazırlanan bir aşk olduğunu hissediyorum. Bu aşka oldukça temkinli başlamayı başarırsan çok başarılı olacağını da aktarabilirim. En başta ne kadar çok değer verdiğini belli etmez ve onlar olmadan yaşayamam demezsen asıl bu lafları diyecek kişi karşındaki olacak. Her zaman ölçülü yaklaşmayı tercih edin. Tek vazgeçemediğin şey kendin olmalısın. Zaten bunun ardından hayatın her alanında oldukça başarılı bir isim haline gelebileceksin. Bu yüzden güzel günler için hazırlıklı bir şekilde ilerlemeyi seçmelisin.

11 Ocak 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu sen bu aşk hayatında yaşamakta olduğun kırgınlıkların ne kadar çok fazla olduğuna etki eder. Her kim ile yan yana gelsen ayrı bir sorun olmuş ve her an kalbini kırarak hareket etmiş gibi hissediyorum. Bu noktalarda sakin kalın. Çünkü hayatın en farklı anlarının tek sahibi olarak devam edeceğini hissediyorum. Yakın zamanda içindeki güç ile yeniden ayağa kalkacak ve ne gibi ihtiyaçların varsa bunların üzerinden geleceksin. Son zamanlarda daha çok kariyer hayatına odaklanman gerektiğini görüyorum. Onu bu kadar ihmal etmek hayatındaki sorunların önüne geçilemeyecek bir hale gelmesine neden olabilir. Sakin kalarak her şeye teker teker emek vermen gerekiyor. Bu yakın zamanda tanışacak olduğun kişiyi etki eder. Hayatına girmek için emek verecek ve güzellikleri ile her anı yaşatacak. Hayatına girecek kişi ile aranda ortalama olarak iki yaş fark olacağını görüyorum. Son zamanlarda iki vakte kadar belki iki hafta belki de en geç iki aya kadar bu kişi ile yan yana geleceğini gösterir. O kişi içi fırsat vermen belki de evleneceğin kişinin erkenden hayatına girmesi için bir fırsat olabilir. Bu yüzden biraz daha temkinli hareket etmeyi seçmelisin. Bazen elindeyken kıymet bilmelisin ki kayıp etmek gibi durumlar ile yüz yüze gelme. Bu şekilde devam edersen maalesef söylemem gerekir ki hayatındaki kişiyi kayıp edebilirsin. Bu noktada karşıma çıkan bir çiftlik ve buradaki taylar dikkatimi çekiyor. İşte buradan anlamamız gereken bir durum var ki son zamanlarda sana düşen ya da düşecek olan çok görev var.

11 Ocak 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu geçmişinden gelen kırgınlıkların peşini her ne yaparsan yap bir türlü bırakmadığını hissediyorum. Bu noktada senin üzerine çok görev düşüyor. Geçmiş zamanlara takılı kalmak yerine her zaman önünüze bakmayı tercih etmelisin. Hayatında olan kişi ile ne kadar eskileri düşünürsen aslında gelecekte o kadar az yol alırsın. Bu yüzden eski defterleri bir tozlu rafa kaldırma vakti geldiğini görüyorum. Hayatındaki kişi ile aranıza girmeye çalışan üçüncü kişilerin yer aldığını hissediyorum. Bu kişilere karşı oldukça dikkatli olman gerekiyor. Çünkü aranızda laf taşıma ve olmayan şeyleri bile var gibi anlatma durumları olabilir. Dedikodu kazanı içinde yer almak yerine insanlardan bir anda geri çekilmen gerekebilir. Aslında bize ne kadar yıllanmış bile olsa ilerde güzel bir hayatın geleceğini gösterir. İnsanlar ile iyi diyaloglarda yer alacağını ve bunun sayesinde aşk hayatının çok güzel bir renk alacağını etki eder. Bu durum hayatında olan kişinin kendine özgü sorunları olduğunu gösterir. Onlara karşı ne kadar ilgili ve sadık olursan aslında aşkınız o kadar güzel bir şekilde renk kazanacak. Artık biraz daha ona destek olmalı ve her koşulda her sorunun da yanında yer almalısın. Karşındaki kişi ile mutlu birlikteliklere geçmek için her zamankinden daha çok emek vermen gerekiyor. Ne kadar çok emek verirsen işte o kadar başarılı olacaksın. Karşındaki insanın sevgisi azalmadan ya da yok olmadan bir şeyler yapman gerekiyor. Ona karşı biraz vurdum duymaz olduğunu düşünüyor olabilir. Bu düşünceyi silmek için harekete geçmeli ve ardından güzellikleri kendin için getirmelisin. O anlara kadar biraz daha sabır ile devam etmeyi denemelisin.

 

11 Ocak 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu bir tarafı içinin çökmesine artık dertler ya da sorunlar altında ezilmene neden oluyor. Sen diğer aydınlık evreye bakınca da her şeyi ne kadar hızlı bir şekilde geride bıraktığını ve sorunlardan ne kadar iyi bir şekilde sıyrıldığını görüyorum. Hayatında olan kişiyle çok büyük bir tartışma ortamında kendini bulabilirsin. Tam bitti dediğin an gelebilir. Fakat biraz daha alttan almayı başarırsan mezarlıktaki olan çeşmenin anlamıyla her şeyden bir anda kurtulabilirsin. Bu çeşme zaten tüm sıkıntıların götürüleceği noktada kendini belli ediyor. Aslında karşıma çıkan noktalardan bir tanesi de ceviz ağacı oluyor. Bu ağaç bereketi ve güzellikleri simgeler. Artık o kadar sakin ve bereketli bir aşk hayatın olacak ki adeta herkesin kıskanmalarına dahi neden olacak. Eğer bu noktada sevgini sen de tam olarak gösterirsen işte her şeyin ne kadar olumlu bir şekilde devam ettiğini göreceksin. Alacak olduğunuz bir haber olduğunu görüyorum. Bu haber sayesinde aşk hayatında köklü bir değişiklik yapmak ve ciddi yollara girmek söz konusu olacak. Hayat arkadaşın ile mutlu anlarda yer almana az kaldı. Bu yüzden daha çok sabırlı olmayı denemende fayda var. Çevrende yer alan insanların yaptığı gibi bu yolunda giden aşk hayatına çok imrendim. Sen aslında o kadar güzel ve sakin olan aşk hayatın var ki resmen herkesin arayıp da bulamadığı bir aşk. Bu kadar iyi ilişkiye ne senin ne de hayatında olan hayat arkadaşının tam anlamı ile gereken kıymeti veremediğini hissediyorum. İlla bir şeyleri kayıp edince ya da sorun yaşayınca kıymet bilmek gerekmez.

11 Ocak 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu aslında şu anki konumumuzu göstermek için büyük oranda etkilidir. Son zamanlarda yaşadığın sıkıntılara etki eder. Sen eşin ile aranızda sıkıntılı süreçlerden geçiyorsun. Bu durumun asıl nedeni eşinin ailesi ile alakalı olabilir. Ailesine karşı haddinden fazla düşkün birisi olması seni biraz ihmal etmesine neden oluyor gibi hissediyorum. Bu noktada aslında biraz suç sende de olabilir. Bu durum karşısında dengeyi kurdurmak için bir şeyler yapman gerektiğinin farkına varmalısın. Aksi halde bu şekilde devam eder. Eğer sorunları düzgün bir dille anlatabilirsen eşin de yakın zamanda gereken dengeyi kurabilecek gibi hissediyorum. Bu zamana kadar gösterdiğin sabrın meyvelerini almaya başlayacak olduğuna etki eder. Eşinden beklediğin her şey yakında kapında olacak. Son süreçlerde ihmal edilmiş olduğu hissin de ortadan kalkacak. Bir yolun var ve bu yola çıkman gerektiğini görüyorum. Eğer yolculuk yapabilirsen aranızda oluşacak aşk ve sevgi eskisinden de iyi bir hal alacak diyebilirim. Karının maaşında bir artış olacağını görüyorum. Maddi konularda da rahat edeceğin anlar yanınızda olacak. Bu kadar güzellikler içerisinde çok refah bir hayatın olacak. Eşin ile güzel günlerin gelmesi için sabırlı olmayı deneyin.

11 Ocak 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu son zamanlara çok kırgın bir yapıda olduğunu ve birçok şeyden kurtulmak için çaba sarf ettiğine etki eder. Kalbinin çok kırgın olduğunu ve karınla aranda farklı sorunların olduğun da belli eder. Fakat bu sorunların ana nedeni altında yatan durum güvensizlikten kaynaklı gibi hissediyorum. Hayatındaki kişiye karşı biraz daha fazla güven duygusu beslemeyi başarsan aslında pek bir sorun kalmayacak. Sevdiğin kişi ile yan yana rahat bir hayat elde etmen an meselesi olacak. Gelecek bir telefonun ve bu noktada eşinle çok farklı konumlara gelecek olduğunu hissediyorum. Maddi konularda rahat bir hayatın olacağının da müjdesini verebilirim. Aslında yakın zamanda yaşamakta olduğumuz sorunlardan kurtulacak ve derin bir nefes alacağız anlamına gelir. Genel olarak huzuru getiren bu durum için ortalama olarak beş gün ya da beş hafta beklemen yeterli olacak. Kalbinle bazı şeylere inanmak zorunda olduğun zamanlardasın. Eğer kalbin ve mantığın ile bir şeyleri elde etmek için harekete geçersen çok başarılı olacaksın. Hayatında olan kişi ile bir yola çıkacağını görüyorum. Bu yolculuk beklediğinden daha iyi sonuçlanacak. Beklemeyi deneyin.

11 Ocak 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu bu zamana kadar aşk hayatında yer alan sorunlara ve kırgınlıklara etki eder.  Sen o kadar yorgun ve insanlardan bitkin duruyorsun ki bazen ne olduğunu anlamak konusunda bile zorluk çekiyorsun. Aşk hayatında yaşanan bu durumlar karşısında sen de hayretler içerisinde kaldığını görüyorum. Nasıl bu kadar farklı bir şekilde bitebilir anlam veremediğini hissediyorum. Ama bazı anlarda ne kadar her şey yolunda gidiyor gibi görsek bile elimizde olmaz ve bitmesi daha uygun olabilir. Bunları kabullenmek gerekiyor. İnsanlara karşı bu kadar mesafeli davranıyor olman en son bunalıma girmene neden olabilir. Yakın zamanda birçok şeyin hayatında düzelecek olduğu ve bunun için insanlar ile normalden daha çok yan yana gelmen gerektiğini hissediyorum. Bir haber var ve bu haberin ardından adeta yüzünde güller açan bir durum olduğu da dikkatimi çekiyor. A dan z ye kadar ne gibi sorunlar varsa artık bir son bulacak ve istediğin kadar rahat olan anların tadına varacaksınız. Bu ana kadar sabır ile beklemeyi tercih et. Yeni bir kişiyle tanışman da söz konusu olabilir. Tanıştığın kişi iş yerinden biri olabileceği gibi, arkadaş çevrenden birisi de çıkabilir. Her kim olursa olsun yüzünü çok güzel güldürecek.

11 Ocak 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu daha çok geçmiş zamanlardan bu zamana kadar gelen kalbindeki yorgun anlara etki eder. Sen insanlardan sürekli bir darbe aldığın ve en son da ilişkinin bu duruma gelmiş olmasının hayatında ne kadar derin izler bıraktığının haberini verir. Ve sen de gelecek için odaklanmak yerine daha çok geçmiş zamanları düşünerek hayatı kendine zehir eden bir halde olduğunuzun da haberini verir. Yeniden bir şeyleri toplamak adına aslında içinde olan gücün farkına varmayı ve bundan sonra daha rahat bir şekilde hayatı toparlamayı başarman gerekiyor. Tam her şey bitti dediğin an bir anda gelen güzel bir habere etki eder. Öyle bir haber gelecek ki bu durum hem maddi hem kariyer hem de aşk hayatında birçok şeyin güzel bir şekilde yer almasına yardım eder. Eğer gücün ile hareket eder ve rahat olan günler için emek vermeyi başarırsan istediğin kadar özel olan anlar hayatında yer alacak. Bu süreçler için daha çok dikkatli olmayı tercih etmeli ve bunun ardından hareket etmeyi başarmalısın. Her yeni gelen kadına karşı ne kadar dikkatli hareket etmeyi başarırsan o kadar olumlu anların sahibi olacaksın. Bu yüzden kalbin ve mantığını bir araya getirmeli ve bunun sonucunda karar vermeyi daha çok başarmalısın.

11 Ocak 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu hayatında gelmiş olduğun noktaya gösterecek anlar olacak. Sen her şeyi ile yolunda giden bir ilişkin olduğunu ve nedenini tam olarak anlayamadığın şekilde bittiğini görüyorum. Bitmesinin ardından aslında neden ve nasıl olduğunun seni daha çok yaraladığı da dikkatimi çekiyor. Bu noktada nedenlere takılı kalmak yerine aslında daha çok sonuca odaklanmak her zaman daha iyi sonuçları getirecektir. Çünkü geçmişte nedeni ne olursa olsun değişmez ve sonuca odaklanmak gerekir.. Bu ara geçmişte yakana yapışan bu sorunların yakın zamanda biteceği haber verilir. İnsanlar ile farklı olan ilişkilerde yer alacağını ve hayatın farklı bir şekilde devam edeceğini hissediyorum. İnsanları her ne kadar içten olarak görüyor olsan bile onlara karşı dikkatli devam etmek hayatında her anın daha güzel olmasına yardımcı olacaktır. Bu ara kalbin ile hareket etmek yerine daha çok mantığın ile hareket etmen gerekiyor. Böylece istediğin her şey hayatında daha rahat bir şekilde yer alacak da diyebilirim. Yakında gelecek bir haber olduğunu da eklemek istiyorum. Bu haber sayesinde hayatında merak konusu olan birçok şey gerekli olan yanıtları bulacak. Yeni hayatına gelecek insanlara karşı daha dikkatli hareket etmen uygun olacak.

11 Ocak 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu aşk hayatında hiç beklemediğin bir şekilde yolunda gitmeyen durumlar olduğunu ve bunlardan dolayı çok üzgün olduğunu hissediyorum. Eğer bu kadar geçmiş odaklı yaşamaz ve neden oldu diye düşünmek yerine neler yapabilirim diye düşünürsen her şey düzelir. Fakat karamsar bir modda olduğunu ve bu sayede de evrene karamsar negatif enerji yayan bir halde olduğunu görüyorum. Acil sürede kurtulman gerekiyor. Aslında yakın zamanda biten ilişkinin tekrar gündeme gelecek olduğunun haberini getiriyor. Nedeni her ne olursa olsun tekrar bir konuşma ve bu en son konuşmadan sonra net kararlar verilecek olduğunu görüyorum. Bu kararlar doğrultusunda hareket etmek için o ortamda yer alırken sadece kalbin ile değil bir yandan da mantığın ile hareket etmen gerektiğini hissediyorum. Eğer gerekli olan dengeler kurulabilirse bu ilişki senin istediğin gibi yoluna devam edecek. Sadece sakin bir şekilde yaklaşımları tercih etmek gerekiyor. Hayatına girecek yeni bir kişi olabileceği gibi eskilerden birini alman da söz konusu olabilir. Bu yüzden her şeye karşı hazırlıklı olmalısın. Kırgınlıkların artık yakın zamanda son bulacak diyebilirim. O güne kadar içindeki neşeyi kayıp etmeden sadece mutlu olmak için hareket etmen daha uygun olacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.