1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 11 Mart 2021 Astrolojik Dengeler Yüzünden Her Şey Berbat Mı Olacak? Burçlara Neler Oluyor?
11 Mart 2021 Astrolojik Dengeler Yüzünden Her Şey Berbat Mı Olacak? Burçlara Neler Oluyor?

11 Mart 2021 Astrolojik Dengeler Yüzünden Her Şey Berbat Mı Olacak? Burçlara Neler Oluyor?

11 Mart 2021 burç yorumları incelemesi yapılırken bir anda meydana gelen ayın hareketi astrolojik dengelerin neleri değiştireceği üzerine yoğunlaşıyor. Her şey gerçekten de bir anda berbat mı olacak? Hemen odaklanın….

A+A-

11 Mart 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu gelenekselliği ve düzenli bir aile yaşamını temsil eder. Siz çalışmayı hiçbir zaman düşünmemişsiniz ve hanenizdekiler de hiçbir zaman sizin çalışmanızı istememişler. Fakat son zamanlarda hanenizdeki bir kişinin işinin son bulmasıyla birlikte maddi zorluklar çekmeye başlayabilirsiniz. Çekiyor olduğunuz bu maddi sıkıntılar sizde çalışma düşüncesini oluşturmuş fakat bunu hanenizdekilere asla soramamış, verecekleri tepkilerden çekinmişsiniz. Zamanla maddi sıkıntılarınızın daha da artmasıyla birlikte siz de bu durumdan cesaret alarak teklif edeceksiniz.

11 Mart 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu belli tartışmaların ardından kişinin kendi fikrinde ısrarcı olacağını gösterir. Kişi kararlarından vazgeçmemiştir. Hanenizdeki kişiler ne kadar karşı çıksa bile buna ihtiyaçları olduğunun farkına varıp istemeyerek de olsa çalışmanızı kabul edecekler. Siz de kendinize göre bir iş aramaya başlayacak ve bulana kadar pes etmeyeceksiniz. İnsanlarla oldukça iyi iletişim kuran bir yapınız olduğunun farkında olduğunuzu düşünüyorum. Bunun farkında olarak daha çok bir yerlerde danışmanlık yapmak adına başvurabilir ve sonuç bekleyebilirsiniz.

11 Mart 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu karşınıza çıkacak olan zaferleri temsil eder. Başvurduğunuz yerlerin birisinden olumlu bir dönüş alabilir ve çalışmaya başlayabilirsiniz. Uzun yıllar boyu hiç çalışmamış olduğunuz için çalışmak size birden güç verebilir. Bu yeni iş ile birlikte kendinize daha fazla güven duyabilir ve ayaklarınızın yere sağlam bastığını hissedebilirsiniz. Hanenizdeki kişi zaman içinde iş bulsa bile artık çalışmaktan vazgeçmeyeceğinizi görüyorum. Çalışmak size daha özgür hissettirecek ve bu keyfi asla bırakmak istemeyeceksiniz.

11 Mart 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu sizin şu sıralar ruhsal olarak iyi hissetmediğiniz bir dönem geçirdiğinizi ifade ediyor. Bu yaşadığınız anlara göre şu sıralar kendinizi bunalım halinde hissediyor ve ne yapacağınızı bilemez olarak görüyorsunuz. Sürekli olarak evde olmanın sizi yormuş olduğunu söyleyebilirim. Bu yorgunluk sizi bedenen daha fazla sarsıyor ve bir iş yapmak istiyorsunuz. Çalışmak istiyor olabilir ya da birisine yardım etmek istiyor olabilirsiniz. Bu durumu çevrenizdeki insanlara çekinmeden açmanız gerektiğini söylemem mümkün.

11 Mart 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu zamanında yaşanmış olan talihsiz bir olayı ifade eder. Zamanında kendinize değer vermek, tek başınıza ayakta durabilmek adına bir dükkan açmış olabilir ya da bir işe girişmiş olabilirsiniz.  Attığınız bu adımda maalesef başarılı olamamış ve maddi olarak oldukça büyük bir zarara uğramışsınız. Bu zararınızdan sonra bir daha bir işe girişme isteğinizi insanlara söyleyemiyor yine başaramamaktan çekiniyorsunuz. Oysaki deneme yanılma yaparak doğruyu bulabilir ve kendiniz de başarabilirsiniz. Başlarda küçük işlerle başlayıp zamanla kendinizi geliştirebilirsiniz.

11 Mart 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu kişinin isteklerini başaracağını, artık düşlerinin gerçek olacağını temsil eder. Sizi bu zamana kadar yormuş olan her şeyi bir kenara koyup tekrar deneyebilirsiniz. Tekrar denediğiniz takdirde daha öncesinde yapmış olduğunuz hataları tekrarlamayacak ve kendinizi daha emin adımlarla ilerlerken bulabileceksiniz. Artık her işinizi iki kere düşünebilir ve adımlarınızı daha temkinli atabilirsiniz. Her ihtimali düşünerek hareket etmelisiniz. Yeni girişecek olduğunuz işte hatalarınızdan çıkardığınız derslerle birlikte başarılar sizin olacaktır.

11 Mart 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu duygusal ve ruhsal olarak zor zamanlar geçirdiğinizi bize gösteriyor olabilir. Kendinizi oldukça büyük bir boşlukta hissediyor olduğunuz bir dönemde olabilirsiniz. Bu dönemi yaşıyor olmanızın sebebi önceden aktif olarak çalışıyor olmanız ve bu çalışma hayatınızı sonlandırmış olmanız olabilir. Kendinizi şu an ne yapacağınızı bilemediğiniz bir anın içinde bulmuş durumdasınız. Ne yapmanız gerektiğini bilmiyor kişilerden fikir almak istiyorsunuz. Fakat size sadece sizin huzurunuzu düşündüğü için fikir verecek kimsenin olmadığının farkındasınız.

11 Mart 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu bilgili ve tecrübeli bir kimseyi temsil eder. Muhtemelen fikir alma isteğinizi bu kişide gerçekleştirebilirsiniz. Bu kişi oldukça tecrübeli, sizi seven ve ailenize yakın bir kimse olabilir. Sizden yaşça büyük olan bu kişi sizin kendinizi mutlu etmeniz adına belirli uğraşlarla uğraşmanız gerektiğini size söyleyebilir. Bu uğraş bir spor, bir kurs ya da evinizden de yapabileceğiniz bir çalışma hayatı olabilir. Bu kısım tamamen size kalmış. Bu kişinin verdiği akıl ile kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

11 Mart 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu sizin arzularınızı ve bu zamana kadar olan isteklerinizi temsil eder. Siz spor yapmayı çok seviyorsunuz ve zamanında bu kendinizi bunun için geliştirmeyi istemişsiniz. Fakat bunun için ya imkanınız ya da zamanınız olmamış. Artık kendiniz ile ilgilenmek için olan boş vakitlerinizi spor salonunda geçirebilir hatta bir spor dalının eğitimini bile alabilirsiniz. Kendinizi hem ruh hem de bedenen dinç hissedebilir böylelikle spor yaparken kendinizi dinlendirebilirsiniz.

11 Mart 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu hayatınızda gerçekleşecek olan köklü değişiklikleri temsil eder. Bu anlar ile yüz yüze olanlar kendisiyle alakalı önemli adımlar atmak istiyor fakat ne yapacağını bilemez halde kararsız bir şekilde düşünüyordur. Bir süredir bu kararsızlığın içinde olduğunuzu söyleyebilirim. Parasal anlamda özgürlüğünüzü kazanmak istiyor ancak bu konuda nasıl adımlar atmanız gerektiğine tam olarak karar veremiyorsunuz. Daha öncesinde iş hayatıyla hiç uğraşmamış bir insan olarak tam olarak neler yapabileceğinizin farkında olmadığınızı söyleyebilirim.

11 Mart 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu çeken kişi hayatındaki olayların dengesini kurabilir. Yani iş hayatına atılma isteğinizin sizi korkutmasına izin vermemelisiniz. İş hayatına atılsanız bile hem hanenizle ilgilenebilir hem de kendinize vakit ayırabilirsiniz. Bu aradaki dengeyi sağlamak biraz size düşüyor. Herhangi birisinin üstüne fazla eğildiğinizde diğerini boşladığınızı düşünebilir ve bu amaçla ne yapmanız gerektiğini tam olarak bilemeyebilirsiniz. Sakin kalıp alıştığınız düzene dönmek yerine iş hayatının tadını çıkarmanızı tavsiye edebilirim çalışmak size maddi getirinin yanı sıra özgüven de katacaktır.

11 Mart 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu sizin daima hanenizin yakınında olacağınızı gösteriyor. Evinize yakın bir yerde çalışabilir ya da sizin hanenize yakın bir kişiyle birlikte çalışabilirsiniz. Sizin çalışma isteğinizi fark edecek olan bu kişi size kendiliğinden bu teklifte bulunacak ve sizden de olumlu yanıt gelmesi halinde oldukça mutlu olacaktır. Hem güvenilir hem de çalışkan bir insan olmanızdan dolayı bu kişinin yanında oldukça verimli çalışabileceğinizi söylemem mümkün olabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.