1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 11 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları: Aşk Kapınızı Çalabilir!
11 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları: Aşk Kapınızı Çalabilir!

11 Ağustos 2021 Günlük Burç Yorumları: Aşk Kapınızı Çalabilir!

11 Ağustos 2021 burç yorumları, kariyer ve aşk durumlarınız için ay gezegenin başak burcunda ilerlemesi ile beraber tüm burçlar, iş ve aşk konusunda farklılıklar yaşayabilir ve hedeflerine ulaşmak için adımlar atabilir.

A+A-

Bugün burçlar sakin kalmalı ve çevrelerinden olabildiğinde destek almalıdır. Bu haftanın gökyüzü olayları ile beraber birçok burç için oldukça mücadeleci bir gün olacak.

11 Ağustos 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

11 Ağustos koç burcu günlük yorum, ilişkilerinizde artan sorunlara karşı daha sakin olmalı ve gerilimi azaltmalısınız. Özellikle finansal alanlarınızda kendinizi yetersiz görüyorsanız, bu durumda oluşan öfkeye karşı kendinizi dizginlemeli ve başka yollar aramalısınız. Parasal konular hakkında harcamalarınızı nasıl dengeye alacağınızı belirlemeli ve iş içerisinde sorumluluklarınızı elinize almalısınız. Sosyal ilişkilerde aradığınız dostluğu birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızdan görebilirsiniz. Sizlere sunulan tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız fakat çevrenizin kalabalık olmasını istemeyeceksiniz.

11 Ağustos 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

11 Ağustos boğa burcu günlük yorum, hedeflemiş olduğunuz idealleri bugün kafanıza çok fazla takacaksınız ve hayallerinizi gerçekleştirmek için adımlar atacaksınız. Büyük işlere cesaret edecek ve bunun sonucunda çevrenizde büyük bir gerilim oluşacak. Çevrenizdeki kişilerin öfkesini olabildiğinde sakin bir şekilde yönetmeli ve sabırlı olmalısınız. Aşk ilişkilerinizde ise karşı taraf ilgisizliğinizden sıkılmış olabilir bu yüzden aşk ilişkilerinize yoğunlaşmanızı öneriyoruz. Bunun için güzel bir yemeğe gidebilir veya kısa seyahatler yapabilirsiniz.

11 Ağustos 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

11 Ağustos ikizler burcu günlük yorum, bugün özellikle kendinizi daha iyi hissedeceğiniz ortamlarda bulunmanız önemli. Bazı kişilerin arkanızdan iş çevirdiğini hissedebilirsiniz. Kafanızda oturtturduğunuz hedeflerinize emin adımlarla ilerliyorsunuz fakat çevrenizdeki kişiler sürekli olarak sizi engelliyor. Bu sebeple hayallerinize giden adımlarda olabildiğinde kimseyi dinlememek yararınıza olacaktır. Yapmış olduğunuz seyahat planlarını bu dönemde hayalleriniz için erteleyebilirsiniz. İlişkilerinizde karşı tarafa ilgi göstermek iki tarafa iyi gelecektir.

11 Ağustos 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

11 Ağustos yengeç burcu günlük yorum, bu dönemde iş yoğunluğunuza biraz ara vermek sizin için iyi olabilir. Hedeflerinizi bir gözden geçirmeniz ve korkularınızı bir kenara bırakmanız gerekiyor. Kendinizi iş alanında zorlamanız sizi ileride güzel yerlere getirecek ve sizlere çok para getirecektir. Aşk ilişkilerinizde karşınızdaki kişiyi gereksiz kıskançlıklar ile yormamanız ve güvenmeye başlamanın vakti geldi. Aksi taktirde yengeç burçları aşk ilişkilerinde olumsuz sonuçlar ile karşılaşacaklar. Bugün kendinize biraz zaman ayırmalı, hayalleriniz hakkında düşünmeli ve kendinize bir kahve ısmarlamalısınız.

11 Ağustos 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

11 Ağustos aslan burcu günlük yorum, gittikçe ilerleme kaydeden iş kariyerinizde manipülasyonlar peşinizi bırakmayacak. Çalışma hayatınızda yapılanmaya başlayabilirsiniz, yapacağınız atılımlar için birçok kişi ile iletişime geçebilirsiniz. Özgürlük duygularınız ile beraber sizi kısıtlayan ilişkinizi tamamen bitirme yolunda ilerliyorsunuz. Atacağınız adımlardan pişman olmamak için bu yeni kararları detaylı bir şekilde düşünmelisiniz. Yapılan baskılara boyun eğmemek ve kendi isteklerinize yoğunlaşmanız sizin için daha iyi olacaktır. Aslan burçları için yeni bir ilişki kurmak isteyenler için veya ilişkilerini tazelemek isteyenler için ideal bir gün.

11 Ağustos 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

11 Ağustos başak burcu günlük yorum, bu zamanlarda seyahat, taşınma gibi durumlar gündeminizde olabilir. Maddi destek alarak hayalinizdeki planlar için adım atacaksınız. Evlilik hayatınızda ve aşk hayatınızda oluşan olumsuz durumları genel olarak değerlendirmeniz gerekmektedir. Acele kararlardan uzak durmalı ve olabildiğince çevrenizden destek almalısınız. Kendi düşünceleriniz ile hareket etmek, ilerde pişman olacağınız şeylere sebep olabilir. Daha fazla sosyalleşmeli ve akrabalık ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gerekmektedir. Size yapılan haksızlıkları daha fazla dile getirmeli ve görmezden gelmemelisiniz.

11 Ağustos 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

11 Ağustos terazi burcu günlük yorum, bugün iş yerinizde deneyim kazanarak yükselebileceğiniz bir gün. Aynı zamanda farklı bir mesleğe geçmek ve alışmak için uygun bir gün olacak. Ortak organizasyon yapacağınız kişiler ile beraber hareket edecek ve birçok akıl alacaksınız. Parasal konularınız açısından bazı ödemelerinizde sorun yaşayabilirsiniz fakat bu durumu önemsemeden geleceğe emin adımlar ile ilerlemeniz gerekmektedir. Akrabalarınız tarafından verilecek nasihatler sizi düşünme yoluna sokabilir ve planlarınızı yenilemeniz gerekebilir.

11 Ağustos 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

11 Ağustos akrep burcu günlük yorum, özellikle bugün ilişkilerinizde denge konusunda sorun yaşayabilirsiniz. Kafanıza takılan olumsuzlukları biraz olsun yok etmede ve bazı dedikodular ile uğraşmada sorun yaşayabilirsiniz. Gizli kalmış olayları gün yüzüne çıkartabilirsiniz ve ortaklarınızla yollarınızı ayırmak durumunda kalabilirsiniz. Yaşam kalitenizi arttıracak projelere yönelmeniz birlikte yaşadığınız kişileri zor duruma sokabilir ve ikna yoluna girmeniz gerekebilir. Aşk hayatınızda gerilimi ve heyecanı azaltmalı, daha gerçekçi bir şekilde yol almalısınız.

11 Ağustos 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

11 Ağustos yay burcu günlük yorum, içinizde tuttuğunuz baskılı duyguları ortaya çıkartmak isteyebilir ve birçok ilişkinizi kişiselleştirmek isteyebilirsiniz. Yaşamınızdan daha çok keyif almaya başlamalı ve kafanızı olabildiğinde güzel şeylere yönlendirmeniz gerekebilir. Arkadaşlık ilişkilerinde aceleci davranmamanız gerekmektedir. Birçok engeli sırtınızda taşıyorsunuz bu yüzden bu sorumlulukları hafifletmeli ve çevrenizdeki insanlara hayır diyebilmelisiniz. Aile ilişkilerinizde daha ön planda olmalı ve kendinizi odaya kapatmamanız gerekmektedir.

11 Ağustos 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

11 Ağustos oğlak burcu günlük yorum, kariyer ilişkilerinizde iş arkadaşlarınız sizi çok fazla zorluyor olabilir fakat bu zorlama siz başarılı olduğunuz için. Duygusal ilişkileriniz yıpranabilir bu yüzden bir destek almalı ve dostlarınız ile daha fazla iç içe olmalısınız. İletişimlerinizde sert olmamaya özen göstermeli ve olabildiğince sakin olmanız gerekiyor. Parasal ve finans alanında yeni çözümler bulabilmeli ve harcamalarınızı kontrol altına almalısınız. Aşk ilişkilerinizde partnerinize daha çok ilgi göstermeli ve beraber vakit geçirmelisiniz. Mesleki çalışmalarda iş arkadaşlarınız ile sohbet edebilir ve sizi takdir ettiklerini göreceksiniz.

11 Ağustos 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

11 Ağustos kova burcu günlük yorum, ev içerisinde yaşanan çatışmalar ve aileleriniz ile ilgili durumlar daha ön planda olabilir, ailenizi dengede tutmak sizin elinizde olabilir. Kariyerinizde manipülasyonlardan uzak olmak isteyebilirsiniz fakat bunun yerine görmezden gelmek sizin için daha iyi olacaktır. Çevrenizdeki insanlara ve ilişki yaşadığınız insanları değiştirmeye çalışmayın, bu durumda yorulan tek kişi siz olursunuz. Çevrenizdeki insanları kabullenmek ve hayatlarına saygı göstermeniz gerekebilir. Bu dönemde olabildiğinde duygusallıktan kaçınmanız psikolojiniz için daha yararlı bir yol.

11 Ağustos 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

11 Ağustos balık burcu günlük yorum, yakın çevrenizde, ilişkinizde veya ailenizde alacağınız haberler sizleri üzebilir. Bu yüzden daha pozitif olmalı ve yaşamınıza odaklanmanız gerekebilir. Keyfinizi yerine getirecek aktiviteler yapmalı ve seyahat planları oluşturmaya başlamalısınız. Çevreniz ile oluşturduğunuz iletişimde dikkatli olmalı ve karşınızdaki kişileri kırmamaya özen göstermelisiniz. Yorucu ilişkinize ara vererek kendinize yönelmek, bu durumda en iyisi olacaktır. İlişkinizde kalıcı mutluluk ararken başka ilişki fırsatları yakalamak için uğraşıyorsunuz.  Hayatınızda istediğiniz değişiklileri iyi bir şekilde gözden geçirmeli ve hatalı davranışlardan kaçınmanız önemli olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.