1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 10 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı!
10 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı!

10 Ocak 2021 Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar Çok Dikkatli Olmalı!

10 Ocak 2021 burç yorumları ile yine karşınızda olmaktan bir hayli mutluluk duyuyorum. Evrene tüm pozitif enerjimi verdim ve içimdeki negatif etkilerde kurtularak sizlerin burç yorumlarına odaklandım. Sizler hazırsanız ben her burcun bugün içerisine yaşamaları muhtemel olan durumlara odaklanmak istiyorum.

A+A-

10 Ocak 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu son zamanlarda hayatında yer alan durumlara işaret eder. Ne kadar yorgun ve bitkin olduğunun habercisi olan bu durum hayatında çok güzel süreçleri yaşamak için hazır olduğuna işaret eder. İnsanlar ile yan yana olacak ve her şeyi geride bırakacaksın. Aşk dolu günlerde yer almak için adeta hazırsın. O kadar farklı etkiler ile yer alacaksın ki geçmişte olan durumları bir bir geride bırakacaksın. Hayatında olması muhtemel olan durumlardan bir tanesi kariyer hayatındaki sorunlar olarak hissediyorum. Bu ara daha çok odaklanmayı tercih etmezsen yakında sıkıntı içerisinde olabilirsin. Birçok şeyi geride bırakmak için hazır olduğun anlarda gücü toplamalı ve ileri odaklı yer almalısın. Bu günlerde alacağın güzel haberler olduğunu ve a dan z ye kadar her şeyin ile mutlu olacağınıza işaret eder. Yeni biri ile tanışacak ve aşk dolu günlerin tadına varacaksın. Merak ettiğiniz her ne var ise yakın zamanda görecek ve adeta ayakların yerden kesilecek gibi hissediyorum. Biraz daha ilerledikçe tanışacak olduğun kişinin kariyer hayatın ile bir bağlantısı olduğunu görüyorum. Her konuda yardımı olacak bu kişi ile ilerleyen zamanlarda hayatında birçok güzel günlerin tadına varabileceksin. Bu ara karşına çıkan her şey hayatı olumlu etkileyecek gibi hissediyorum. O zamanlara kadar sakin kalın ve hayatın güzellikleri için içerisinde yer aldığınız durumları değerlendirin.

10 Ocak 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu son zamanlarda yaşamış olduğun hayal kırıklıklarını eder. İnsanlardan çok yorulduğun ve sevdiğin kişi ile de sorunlar ile bitirdiğine eder. Artık bunları bir kenara bırakma ve ilerleyen günler için harekete geçme vakti geldiğini söylemem gerekir. Birçok konuda başarılı olmak için sakin kalmalı ve hayatın odaklarına dikkat etmelisin. İnsanlar ile yeniden güzel günler elde etmek için biraz hayata pozitif olarak odaklanmayı başarmanda fayda var. Çünkü ne kadar pozitif olarak evrene enerji verirsen o kadar güzel günlerin tadına varacaksın. Bu da hayatında olman için gereken noktaya eder. Sevdiğin biri olacak ve bu kişi ile duyguların karşılıklı olacak. Hayatını birleştirmek için adeta sabırsız bir şekilde yer alacak olduğunu hissediyorum. O kadar farklı etkilerde olacaksın ki insanlar ile en mutlu anların tadına varacaksın. Yeni bir ilişki için hazır olmadığını düşünecek olsan bile her şey yakında güzellikleri ile gelecek. Bu anlara kadar tabi ki de sakin kalarak hareket etmekte fayda olacak. Yakın zamanda gelecek bir haber olduğunu ve hayatına girmek için çaba sarf edecek erkek ile alakalı olduğunu görüyorum. Bu günlerde güzellikler peşini bırakmayacak. İstediğin kadar öze anlar gelecek.

10 Ocak 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu bu daha çok hayatında olması mümkün olan durumlara simge olmaktadır. Aşk dolu olan günlerde yer alacağına eder. Her ne kadar geçmiş zamanlarda çok zorlu süreçler atlatmış olsa bile bitecek. Çünkü her şeyin hayatında güzel bir şekilde yer alması için çok uygun zamandasın. Biraz daha sabır edip gereken emeği vermeyi başardıktan sonra istediğin anların tek sahibi olacaksın. Bu ara bir haber gelecek gibi görüyorum. Bu haber sayesinde ayakların yerden kesilecek ve kalbinde kelebekler yeniden uçuşmak için can atacak. Çok farklı süreçlere geçmek için hazır olduğunu hissediyorum. Ne olur ise olsun en iyi anlar gelecek. Bunu bize en iyi eden anlar hayatındaki başarı dolu günleri ifade eder. Merak ettiğin her ne var ise yakın zamanda gereken yanıtları bulacak. Bu ara eline yüklü miktarda bir para geçecek. Bunun ile yapmak istediğin birçok değişikliği başarabilecek olduğunu görüyorum. Bu noktalarda ama dikkatli olmanda fayda var. Hayatına girmek için emek verecek kişiye karşı dikkatli olun. Çevrende yer alan kötü niyetli insanlar yer alabilir. Bunlar aranız olmasın diye ellerinden gelenleri yapabilir. Ama ben yine de aşkın sadece senden yana olacağını hissediyorum.

10 Ocak 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu kariyer hayatında sallantılı ve gel git durumlarının olduğu bir dönem içerisinde olduğunu görüyorum. Aslında bu duruma sebep olan kişi yalnızca sensin. Bazı zamanlar kendini kandırmak istediğini görüyorum. Özellikle de başarısızlıklarını başka insanlara mal etmeye çalışıyorsun. Ancak bu tutumundan kesinlikle vazgeçmen gerekecek. Aksi halde başarıya giden yolda her zaman ciddi sorunlarla karşı karşıya kalacaksın. Kariyer hayatın için bu durum büyük ölçüde uyarı anlamını taşımaktadır. Sürekli olarak düşüncelerini değiştiren birisi olduğunu görüyorum. Ancak başarıya ulaşmak adına kesinlikle bu tutumundan vazgeçmen gerekecek. Aksi halde sürekli bir şeyler düşünmeye devam edeceksin. Bu durum da harekete geçmen konusunda sürekli olarak önüne engeller koyacak. Harekete geçemediğin için başarıya bir türlü ulaşamayacaksın. Aslında gizli düşünceler demektir. Kafanda yer alan bazı düşünceleri kimseyle paylaşmıyorsun. Bu hayatında aldığın oldukça doğru bir karar. Düşüncelerini paylaşmadığın için ortada lafların dönmesine de engel oluyorsun. Bu tutumunu sürdürmeye devam ederek üzülen kişi olmaktan kendini kurtarmaya devam edeceksin. Harekete geçtiğin takdirde mutlu olacağın gelişmeler yaşayacaksın. Bunun için gerekli emeği vermen gerekecek. Karşına çıkan durumlar bir zorluğu ifade etmektedir. Kariyer hayatında yaşadığın sıkıntı olarak gözlenebilir. İçinde bulunduğun sıkıntılı olaylara bir süre daha çıkış yolu bulamayacaksın. Deneyeceğin yollar olmaya devam edecek. Ancak doğru yolu bulana kadar çok fazla emek vermen gerekecek. Bu noktada emek vermekten yılmaman ve kendini bırakmaman gerekecek. Çünkü yılmadığın takdirde işin sonunda çıkış yolunu bulacaksın. Bu durum biraz zorlu süreçleri beraberinde getirecek. Ancak yılmadan ilerleyerek bu zorlu süreçlerin üstesinden gelmeyi başaracaksın. Aslında yine içerisinde bulunduğun sıkıntılı durumdan kurtulacaksın demektir. Verdiğin emeklerin karşılığını kesinlikle er ya da geç alacaksın. Yakın zamanda atmanız gereken adımlar için artık harekete geçmen gerektiğidir. Saat zamanın artık aleyhine ilerlediğini gösteriyor.

10 Ocak 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu ayaklarını çok da yere basmadığınızı söyleyebilirim. Bazen hayallere dalarak gerçek yaşamı unutuyor ve bütün sorumluluklarını kaçırıyorsun. Hayalindeki gelecek hemen olsun isterken şu sıralar hayallerini gerçekleştirmek için gerekli adımları atmıyorsun. Bir şeyleri hayal ederek gerçekleştirmenizin pek mümkün olmadığını söylemek isterim. Sanırım ihmal ettiğin ve yapman gereken birçok sorumluluğun var. Hayalperest yanını bir köşeye koyup biraz da sorumluluk alma vakti olarak düşünüyorum. Bazen büyüdüğümüzün farkına varmamız gerekiyor. Seni bekleyen güzel geleceği bir köşeye bıraktığını, bazı şeylerin kolayına kaçmaya çalıştığını söyleyebilirim. Böyle devam ettiğin sürece bazı şeyleri zora sokacağını gösteriyor. Hayallerine ulaşmak gün ışığı kadar yakınınızdayken mağaraya itmeyi tercih ediyorsun. Diğer bir yandan el yeteneğinin olduğunu görüyorum. El sanatlarıyla uğraşmak sana göre olabilir. Hem hayal dünyanda seyre dalarken sanat yaratabilir hem de sürekli hayal kurmanın faydalarını görebilirsin. Çizeceğin resimlerde herkes bir anlam ararken aslında beyninin içinde yarattığın o güzel dünyaya tüm bakan insanları dahil edebilme şansı vereceksin. Atman gereken adımları atman için artık son düzlükte olduğunu görüyorum. Bu zamanları en iyi şekilde değerlendirdiğinde başarıya ulaşacaksın. Ancak adım atmak adına vakit kaybetmeye devam edersen sorunlarla yüz yüze geleceksin. Bu ara başlanacak olan faaliyetlere etmektedir. Daha fazla beklememe gerekecek.

10 Ocak 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu aslında yapmadığını sandığın kişiler tarafından bazı durumların yapıldığına işaret ediyor. Aynı kurumda olduğun bu kişiler senin birçok işiniz yolunda gitmemesine çaba gösteriyorlar. çok başarılı olduğunu görüyorum muhtemelen bu durumu kıskanan kişilerden birisi. Okuduğunu hemen kapan ve kelimelerle arası çok iyi bir insansın, girdiğin her ortamda zekanla ön plana çıkabiliyor ve ilgi odağı oluyorsun. Aslında içten içe seni kıskanan insanların olduğuna ediyor bu minik. Etrafındaki kişileri biraz incelemeye kalkarsan kim olduklarını hemen anlayacaksın. Bir dolmakalem görüyorum. Bu dolmakalem çok sözü geçen bir insan olacağına ediyor. Üst mevkilerde iş sahibi olup hayatında maddi anlamda çok bolluk çekeceksin. Ders çalışırken bazen hiç sonu gelmeyecekmiş gibi düşündüğünü görüyorum fakat en sonunda bu çalışmalarının karşılığını alacaksın. Bir dolabın içinde defter görüyorum, öğrendiklerin sana kalsın istiyorsun. Başkalarıyla paylaşmayı doğru bulmuyorsun fakat paylaştıkça önünüze öğrenebileceğin daha çok bilgi çıkacak. Karşılıklı yoğun bir şekilde aylar süren bilgi alışverişi görüyorum. Yakın zamanda bir kitap ya da makale hakkında konuşacağın bir ortamda senin kadar bilgili birisine denk gelecek ve bilgi alışverişini keyifli bir hale getirebileceksin. Bu bilgi alışverişinin sonunda aynı sınıfta bulunduğunuz kişilerle güzel dostluklarının olacağını söyleyebilirim. Özellikle de iş konusundaki söylemleriyle etrafında canını sıkmak isteyen birisi olacak. Bu kişiyi umursamaman gerekecek.

10 Ocak 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu kısa vakit içerisinde yeni hedefler ve planların olacak. Bu planlar doğrultusunda hayatının gidişatının büyük bir miktarda değişeceğini söyleyebilirim. Eğitim hayatın bittikten sonra kendini boşlukta hissedeceksin bir süre ve bu boşlukta yapacağın uğraşların tamamen senin kendini geliştirmene yönelik olmasını tavsiye ediyorum. Çünkü bu boşlukta uğraşacağın aktivite derslerin konusunda hiç beklemediğin bir yerde önünüze çıkarak işini çok kolaylaştıracak ve aslında büyük bir beklenti olmadan yaptığın aktivitenin sana derslerde nasıl yardımcı olduğunu göreceksin. ının devamında ise derin bir kuyu var, içi su dolu kuyudan bir şeyler almak istiyorsun. Aslında kendine katmak istediğin bir yeteneğin kendiliğinden olmasını bekliyor gibisin. Her şey elinin altında olmasına rağmen sen denemiyorsun. Oysaki kuyunun yanında duran boş kova senin bu bilgileri kendi kendine çok rahat edinebileceğini gösteriyor. Fakat hazır gelecek bir bilgiyi beklemeye devam edersen hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Yakın bir zamanda açıklanacak bir sonuç görüyorum sanki bir yere başvurmuş da haber bekliyor gibisin. Haberlerin sonucu beklediğin gibi çıkmadığında üzülmeyip, öğrenecek çok yolunun olduğunu hatırlatmak isterim. Aslında çok çalışmayı sevmeyen fakat hep bir şeyleri başarabilen bir insansın ve sivri zekanın bu durumda büyük rol aldığını söyleyebilirim.

10 Ocak 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu şu sıralar üşengeç zamanlarınızda olduğunu görüyorum, yapman gereken birçok sorumluluğu ertelediğini ve bunun eğitim hayatındaki ilerlemeyi kısa bir süreliğine de olsa engellediğini söyleyebilirim. Bu gördüğümü yapman gereken ama aslında yapmadığın sorumlulukların olarak yorumluyorum. Beklenmedik bir anda gelen güzel bir gelişmeyle daha odaklı bir biçimde çalışmalarına yoğunlaşacaksın. Çalışma isteğinizi tetikleyen olayları sen yaratıyorsun ve bunu fark ettiğinde güzel bir döngüde bulacaksın kendini. Kocaman bir ay görüyorum bir bina üzerinde. Eğitimini devletin güzel bir kurumunda sürdürüyorsun ve bu kurumda bulunmuş olmanın yararını gelecekte çok göreceğini söyleyebilirim. Yapamayacağını düşündüğün zorlu bir proje var. Bu projeye adım atmaktaki çekincen seni tamamen başarısızlığa itiyor, unutma başarısızlık bile bir deneyimdir. Doğruları hata yapa yapa öğrenir insan. Aslında adım atmaya çekindiğin bu projeyi yapmaya başladığında bu konuda ne kadar yetenekli olduğunu göreceksin. İstediğinde yapamayacağın hiçbir şey yok. Geleceğe çok odaklanarak şimdiyi yaşamadığını görüyorum, ileriyi düşünerek hareket etmek elbette güzel bir davranış olacaktır fakat geleceğin derdine düşerek şu an neleri kaçırdığını görmenizi isterim. Sürekli ders çalışarak iyi bir noktaya gelinebilir fakat bunu belirli etkinlik ve projelerle destekleyebilirsin. Bu durum oldukça başarılı güzel bir eğitim hayatının sonunda seni güzel bir geleceğin beklediğini gösteriyor. Hazır olduğun anda kendi kanatlarınla çok güzel yerlere varabileceksin. . Çalışanlar tarafından sevilen ve imrenilen birisi haline geleceksin. Özelikle de bu dönemlerde oldukça dengesiz bir yapıya sahip olduğunu göstermektedir. Bu dengesiz yapınızın aile bireylerini d üzebilir. Özellikle de istemeden sarf edeceğin sözler karşındaki kişileri incitebilir. Anlık gerginlikler için ağzından çıkacak olan söze dikkat etmen gereken bir dönemdesin. Aksi halde durumlar düzeldiğinde bile bu gününde söylediğin bir söz gelecek vadede canını sıkabilir.

10 Ocak 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu işini hakkıyla yapmayan kimseler olduğuna işaret eder. farkında olduğun bu kişilere uzun süredir göz yumduğunuzu görüyorum. Bu kişilerin belirli bir süreçten geçtiklerini ve eski çalışma azimlerini kazanabileceklerini düşünüyorsun. Fakat bu kişiler bir süredir senin yanında çalışıyor olmanın verdiği rahatlıkla işlerini aksatıyor durumdalar. Senin için oldukça değerli olduklarının farkında olan bu kimseler işten çıkarılmayacaklarına emin oldukları için işleri aksatarak yapıyorlar ve oldukça fazla şikayet aldıklarını söyleyebilirim. Senin gibi çalışma prensibine sahip bir insana oldukça zıt olan bu duruma daha fazla dayanamayabilir ve karşına alıp ciddi bir biçimde konuşma gerçekleştirebilirsiniz. Bu konuşma esnasında kalp kıracağını görüyorum. Aslında senin son zamanlardaki durağan işlerini gösteriyor. Kazancının oldukça düşüşte olduğunu ve küçülmeye gitme kararı alabileceğini görüyorum. Her ne kadar kimseyi çıkarmak istemesen bile hem işleri aksatmalarının etkisiyle hem de işlerinde olan düşüşle birkaç kişinin işine son vermen mümkün. Bu durumda vicdanınla oldukça derin bir muhasebeye gireceğini görebiliyorum. Fakat başka bir çarenin kalmadığını düşünerek hem de hak ettiklerini söyleyebilirsin. Sana yaşanan durumlar geri dönüşleri simgeler. İşlerini birkaç aya kalmadan yoluna koyabilir ve çıkarım yapacak olduğun kimseleri geri işe alabilirsin. İşe geri alımdan sonra bu kişilerin nasıl istekle çalıştıklarına şahit olacak ve her şerde bir hayır olduğuna bir kez daha inanacaksın.

10 Ocak 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu işyerinde gergin bir ortamı getiren durumlar olabilir. Bu gergin bir ortamın oluşma sebebinin zayıf bir kimse olduğunu görüyorum. Bu kimse son zamanlarında projelerinde başarısızlıklar yaşamış ve bunun kendisine kattığı negatif enerjiyle çevresindekilere zarar vermeye çalışıyor. Vermek istediği zarar tamamen psikolojik olarak görünüyor, kendisi başarısızlıklar yaşadığı için çevresindekilerin başarılı olmasını istemiyor ve bu kişilere sürekli başaramayacakları konusunda telkinler veriyor. Sen ise bütün bunlardan bir haber olarak çalışanlarının başarısızlıklarının sebebini anlamaya çalışıyor ama mantıklı bir açıklama bulamıyorsun. İşyerindeki sorunları öğrenmek adına atacağın bir adım her şeyi öğrenmene yardımcı olacaktır. Yakın zamanda sana gelmekte olan bir haberi gösteriyor. Gelecek olan bu haberle işyerinde sıkı bir çalışma ortamı olacağını ve herkesin işine dört elle sarılacağını söylemem mümkün. Bu yeni projede yer alması için sorun çıkaran çalışanına şans vereceksin. O kişinin bu şansı değerlendireceği çıkmış. Bu proje sayesinde işyerinde huzursuz ortamdan uzaklaşmış ve ortak bir projeye vermişler. Bu durumdan oldukça memnun olduğunuzu görüyorum. Yakın bir zamanda yeni bir yemek organize edebilirsin. Bu yemekte bütün işyerinin sorunlarının açıkça konuşulacağı gözüküyor. Konuşulacak olan sorunlara çözümler arayacak ve oldukça rahat bir iş ortamı sunmaya çalışacaksın. Sorunlarının dinlenmesini ve çözülmesini seven çalışanların sana minnetlerini aldıkları işleri hakkıyla yaparak gösterecekler. Bu durum senin firmanın diğer firmalara oranla daha başarılı bir firma olmasını sağlayacak. İşyerinde hem sevilen hem de oldukça saygı gören bir işverensin. Çevrendeki firmalarda da saygınlığınla biliniyorsun.

10 Ocak 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu senin yakın bir zamanda iftiraya uğrayacağını gösteriyor. Fakat bu iftira kişisel olarak uğrayacağın bir iftira değil. Firmana atılacak olan bu iftira karşısında şaşıracak ve bu olayın nereden çıktığını bilemeyeceksin. Rakip firmalarından birisi işlerinin onlardan iyi gitmesini kabullenememiş ve sana iftira atarak yeni projelerde bulunmana engel olmaya çalışmış. Maalesef başarılı da olmuşlar ve işlerinde düzenli olarak bir düşüş gerçekleşmiş. İşlerinde olan bu düşüş hem de çevrendeki diğer firmalar arasındaki kötü itibarın nedeniyle oldukça huzursuz ve sinirli günler geçirdiğini söyleyebilirim. Bu günleri atlatamayacağını düşünüyor ve firmanız işlerinin son bulmasından endişe ediyorsun. Aslında iyi şansa işaret eder. Şans eseri bu iftirayı atan firmayı bulup kendi yöntemlerinle bu işin altından kalkmayı başaracaksın. Bu sorunu çözdükten sonra belirli reklam kampanyaları düzenleyerek eskisi kadar iş almaya başlayabilirsin. Bu sorun çözüldükten sonra firmanız itibarı yeniden eski haline gelebilir ve eski huzurlu halini dönebilirsin. Güzel günlerin uzakta olmadığını görüyor ve sadece sabırla beklemeni tavsiye ediyorum. Sabrın ve sakinliğin sayesinde bu kişileri haksız çıkaracak ve kendini daha rahat aklayabileceksin. Senin sakin karakterinin de bunu uygun göreceği şüphesiz duruyor. Çalışanlarına güzel bir hareket yapmak adına ve daha azimli olmaları adına bir prim söz konusu olacak, bu durum firmanın yükselişinde oldukça etkili olacak.

10 Ocak 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu artık düşlerin uğrunda birtakım çabalar vereceğini göstermektedir. Bu düşler iş hayat ile ilgili olabilir. Bu sıralar istediğin gibi ir işe girebilmek adına daha fazla emek vereceksin. Daha fazla araştırma yaparak sürekli görüşmelere gideceksin. Bunun nihayetinde aradığını sonunda bulacaksın. Yakın zamanda şansının açık olacağı anlamına gelmektedir. Şansının da yanında olmasıyla birlikte beklediğinden bile daha güzel kapıların açılacağını göreceksin. Ancak şansını iyi bir şekilde değerlendirmen gerekecek. Bu bir uyarıcı niteliğini taşıyor. Eğer gereken emeği ve çabayı göstermezsen şansının yanında olmasının bir anlamı olmayacak. Beklediğin yerden hiçbir şeye sahip olamayacaksın. Ancak harekete geçtiğinde hayatına bereketin gireceğini göreceksin. Aslında ekonomik açıdan daha rahata ereceğin bir sürece gireceğini ifade etmektedir. Ekonomik durumunun düzelmesi havadan gelecek olan bir iş ya da para ile ilgili olmayacak. Bu kendi çabaların ile elde ettiğini bir iş vasıtasıyla olacak. Tırnaklarınla kazıyıp çabalayarak gelmek istediğin yerlere geleceksin. Ancak bunun için önünde zamanın olacak. Bu zamanı iyi bir şekilde değerlendirdiğin zaman güzellikleri yaşayacaksın. Bu ara psikolojik olarak kendini çok iyi hissetmediğini görüyorum. Bu durum bir süre daha devam edecek. Ancak daha fazla olayların üzerine gitmemen gerekecek. Sürekli olarak olaylara karı karamsar yaklaşmaktansa artık harekete geçmen gerekecek. Aksi halde bu karamsar düşüncelerin psikolojinin giderek kötü bir hal almasına neden olacak. Bir zaman sonra ayağa kalkmasını bileceksin. Atacağın adımlar ciddi anlama yanı uyandıracak. Elini attığın işlerde son derecede başarılı olacaksın. Biraz daha zamanı var ancak istediğin gibi bir işe gireceksin. Girdiğin bu işte kendini kanıtlamayı başaracaksın

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.