1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 10 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesi Kırmaya Devam Ediyor…
10 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesi Kırmaya Devam Ediyor…

10 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesi Kırmaya Devam Ediyor…

10 Mayıs 2021 burç yorumları incelenecek olduğu zaman bu ara herkesin kalbinde kırgınlıkları getirecek. Her zaman meydana gelen bu kırgınlıklar karşısında sabırlı davranmak gerekir. Sabırlı davrandıkça her şey rayına oturacak. Ben evrene verdiğim pozitif enerji ile beraber tüm burçların hayatında meydana gelecek olaylara odaklanacağım.

A+A-

10 Mayıs 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu geçmişiniz çok da parlak dönemlerden geçmemiş. İlişkinizde bu zamana kadar belli başlı sorunlar yaşamışsınız. Bunların her ne kadar üstesinden gelmiş gibi görünseniz de içinizde hep nükteler kalmaya devam etmiş. Bazı şeylerin üstünü kapatarak devam etmek aklınızda soru işaretlerinin kalmasına neden olmuş. İlişkinizde çok daha fazla söz sahibi olduğunuz bir dönem içerisindesiniz. Ancak hayatınızdaki kişi sorunları tam anlamıyla çözmek isteyişinizi farklı türden anlıyor

10 Mayıs 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu geçmiş zamanda hayatınızdaki kişiden son derecede romantik adımlar görmüşsünüz. Yapmış olduğu sürprizler ve almış olduğu hediyeler aklınızı resmen başından almış. Adeta ayaklarınızın yerden kesildiğini hissettiğiniz kadar güzel bir aşk yaşamışsınız. İlişkinizde basit olayları çok fazla uzattığınız bir dönem içerisindesiniz. Bu durum da hayatınızdaki kişinin romantik davranmaya adeta gücünün kalmamasına neden oluyor. Sürekli bir tartışma ve çatışma halinde olmanız karşı tarafı ciddi anlamda yoruyor. Bazı konularda karşı tarafın üzerine gitmeniz ilişkiden soğumasına bile yol açıyor.

10 Mayıs 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu bir şeyleri her ne kadar tam anlamıyla çözerek geride bırakmayı düşünseniz bile hayatınızdaki kişi bu durumu dırdır olarak görüyor. Bu da sinirsel açıdan sıkıntılı süreçler geçirmenize neden oluyor. Sorun yaşadığınız durumlar her neyse çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Böylelikle de geleceğe tertemiz bir sayfa ile başlayarak mükemmel ilişki yaşayacaksınız. Gelecekte güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Ancak bu güzellikler emeklerinize bağlı olarak gerçekleşecek. Bir şeylerin üzerine gitmeye devam etmek yerine alttan alan taraf olmayı tercih ettiğiniz zaman güzellikler kapınızı çalacak.

10 Mayıs 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu geçmişte ilişkinizde birtakım bencillikler yapmışsınız. Ancak bu duruma rağmen hayatınızdaki kişi toleranslarını göstermeye devam etmiş. Ta ki yaşadığınız bir olaya kadar. Aranızda gerçekleşen bir tartışmada haksızlığınızı kabul etmeden ısrarla kendinizi haklı çıkarma çabanız karşınızdaki kişinin olaylara bakış açısını değiştirmiş. Kendinizi oldukça iyi görmeni karşı tarafın bu konuda bunalmasına neden oluyor. Her ne kadar verdiği değeri göstermeye devam etse bile bu durumdan şikâyetçi olmaya başlıyor.

10 Mayıs 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu gelecekte ayrılık gibi bir durumla karşı karşıya kalabileceğiniz anlamına gelmektedir. Hayatınızdaki kişiye karşı bencil tutumlar sergilemeye devam ettiğiniz sürece bu kişinin giderek uzaklaşmasına neden olacaksınız. Ancak haklılık payınızın olduğu yerlerde bile yeri geldiğinde alttan aldığınızda hayatınızdaki kişiyi yeniden tam anlamıyla kazanmayı başaracaksınız. Böylelikle de her iki taraf için ilişkiniz çok daha mükemmel bir hal alacak.

10 Mayıs 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu Hayatınızda kişi yakın zamanda hiç beklemediğiniz anda hoş bir sürprizle karşınıza çıkacak. Yapacağı sürpriz sayesinde ayaklarınız adeta yerden kesilecek. Böylesine güzel bir sürprizi yapması ilişkinizi çok daha ileri ve güzel bir boyuta ulaştıracak. Aranızdaki etkileşim bu sürpriz sayesinde çok daha fazla artacak. Yaşayacağınız güzelliklerin gün be gün artarak katlanacağı bir dönem içerisine gireceksiniz. 

10 Mayıs 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu geçmişinizde her ne kadar sorunlarınız olmuşsa bile bunlar fındıkkabuğunu doldurmayan sorunlar. Kafanızı ufak tefek meseleler için çok fazla meşgul etmişsiniz. İlişki hayatınızdaki bu ufak sorunları çok fazla takmış olmanız hayatınızdaki kişiyi de zor durumlar içerisine sokmuş. Ancak yine de aranızdaki muhabbeti ve sevgiyi korumayı asla ihmal etmemişsiniz. Hayatınızdaki kişi tahmin ettiğinizden bile çok daha fazla değer gösteriyor. Hislerini tam olarak ifade etmek konusunda güçlük çekse bile gün içerisinde ansızın aklına giriyorsunuz.

10 Mayıs 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu geçmişinizde de kendinizi çok iyi hissettiğiniz dönemlerden geçmişsiniz. Adeta kendinizi bir prense gibi özel hissediyormuşsunuz. Bunu da hayatınızdaki kişi sağlamayı başarmış. Bu kadar iyi gelirken etraftaki insanların birtakım dedikoduları aranıza kuvvetli olmasa da bir duvar örmeyi başarmış. Ancak bu duvarı yeniden yıkmasını çok iyi bilmişsiniz. Şu an için her ne kadar her şeyin yolunda gittiği gözükse de dikkatli olmanız gereken bir dönem içerisindesiniz. Armadanızdan bazı kişiler uçaklarını kuruyorlar. Bir açığınızı yakalayarak hayatınız kişi ile aranıza girmek için adeta an kolluyorlar. Bu kişiler aranızdaki dengeyi her an bozabilirler.

10 Mayıs 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu iki aşığın birbirleri ile mükemmel uyumunu ifade eder. Hayatınızdaki kişi ile aranıza her kim girmeye çalışırsa çalışsın çabalarının boşa gitmesine neden olacaksınız. Karşılıklı harika iletişiminiz ve sevginiz sayesinde hiçbir rüzgârın aranızdaki aşkı bozmasına izin vermeyeceksiniz. İlişkinizin son bulmasını isteyen kişileri mağlup etmek bir yana oldukça güzel bir ilişki yaşamaya çok daha emin adımlarla devam edeceksiniz.

10 Mayıs 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu geçmişte bir takım durumlar nedeniyle adeta savaş vermeniz gerekmiş. Ancak sorumluluklarınızdan kaçmayı tercih etmişsiniz. Savaşmak yerine kaçmayı tercih etmeniz hayatınızdaki kişi ile aranızda birtakım sorunların oluşmasını da beraberinde getirmiş. Artık sorunlarınızdan kaçmak yerine bu sorunlara çözüm getirmeye başlamışsınız. Ancak bunun için biraz geç kaldığınızı düşünebilirsiniz. Hayatınızdaki kişinin artık eskisi gibi yaklaşımlarda bulunmuyor olması ciddi anlamda moralinizi bozuyor. Ancak bu noktada her ne olursa olsun çabalarınızı vermeyi bırakmıyorsunuz.

10 Mayıs 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu bir süre daha sorunların üstesinden gelmek adına zorluklar göreceksiniz. Yaşayacağınız zorlukların her biri ilişkinizde ileride tecrübe olarak kalacak hayatınızda. Hayatınızdaki kişinin yeniden ilgisini göstereceğiniz çabalar doğrultusunda kazanmayı başaracaksınız. Artık sorunlar meydana geldiğinde kaçmak yerine bunlara bir çözüm getirme düşüncesini kazandığınızı ispatlamayı başaracaksınız. Bunun yanında kendinizi kanıtlarken hayatınızdaki kişinin güvenini yeniden kazanmayı da başaracaksınız. Böylelikle de tıpkı eski günlerdeki gibi oldukça mutlu olduğunuz şekilde ilişkinizi yaşamaya devam edeceksiniz. İçinizdeki heyecanın sönmesine kesinlikle engel olmayı başaracaksınız.

10 Mayıs 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu aşk hayatınızda çok fazla baskıcı bir tarafsınız. Bu zamana kadar hayatınızdaki kişiye sürekli olarak baskılar uygulamışsınız. Ancak bu durum hayatınızdaki kişinin artık durumdan sıkılmasına neden olmuş. Özellikle de gereksiz kıskançlık krizleri geçmiş dönemde ilişkinizde sorunlar çıkmasına vesile olmuş. Bir şeyleri düzeltmek yerine hala ısrarcı tavırlarınızı sürdürmeye devam ediyorsunuz. Özellikle de kısıtlamaların ve gereksiz kıskançlık krizlerinin ilişkiniz içerisinde var olması ciddi anlamda sallantılı durumlar yaşamanıza neden oluyor. Bu noktada hayatınızdaki kişi biraz daha rahat olmanızı bekliyor. Hayatınızdaki kişinin inatçı tavırları ve ısrarcı tavırlarınızdan dolayı orta yolu bulmakta ciddi anlamda güçlükler yaşıyorsunuz. Bu durum da ilişkinizin giderek tatsız ve yavan bir hal almasına neden oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.