1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 1 Temmuz 2021 Günlük Burç Yorumları Yeni Başlangıçlar İçin Hazır Olun Sinyalleri Veriyor...
1 Temmuz 2021 Günlük Burç Yorumları Yeni Başlangıçlar İçin Hazır Olun Sinyalleri Veriyor...

1 Temmuz 2021 Günlük Burç Yorumları Yeni Başlangıçlar İçin Hazır Olun Sinyalleri Veriyor...

1 Temmuz 2021 burç yorumları incelenecek olduğu zaman ayın ilk günü içerisinde yeni başlangıçlar için hazırlıklı olun diye sinyalleri veriyor. Ne kadar sabırlı olunursa o kadar güzel günlerin geleceğinin sinyallerini verecek. Aşktan eğitime, sağlıktan maddiyata kadar güzellikler gelecek. Ben içimde olan enerji ile bir an önce odaklanmak istiyorum…

A+A-

1 Temmuz 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu çevrenizde sizi kıskanan, hakkınızda kötü konuşan insanlar olabilir. Bunlara aldırış etmeyin. Çünkü rüzgarın kayadan alıp götürebileceği sadece toz olduğu gibi bu durum sizden de bir şey götürmeyecektir. Yakınlarınızdan biri sizi özlemiş olabilir. Ailenizi bu ara ihmal ettiğinizi düşünüyorsanız en kısa sürede onlara vakit ayırabilirsiniz. Hayatınızda olan buhranların son bulması gelecek günlerde hayatınıza resmen güneş doğmuş gibi hissetmenize yardımcı olacak. Aklınızda gerçekleştirmek istediğiniz ne varsa harekete geçtiğiniz an bir bir gerçekleştiklerini göreceksiniz. Sadece kendinize güvenerek harekete geçin.

1 Temmuz 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu hayatınızdaki kişi ile artık ciddi bir yola girmek üzere olduğunuz. Sürekli git geller ile yaşanan bu ilişkinin sonunda istediğiniz gibi rayına oturmak üzere olması, hayatınıza birçok alanda güzellikleri getirecek. Bunun için oldukça sabırla beklemeniz ve sevgiyle yaklaşmanız sizlerin yararına olacaktır. Kısa süre içerisinde adeta yeniden doğmuş gibi olduğunuzu göreceksiniz. Tek bir alanda değil her alanda başarılı olmak istediğiniz zaman dilimleri yaşayabilirsiniz. Fakat birçok alana yönelerek her biri için belirli bir miktar zaman ayırmaktansa, tek bir alana yoğunlaşmak sizlerin faydasına olabilir. Ufak şeyleri bile kafanıza takıyor, her şeyi dert ediyor olabilirsiniz. Bu düşünceli yapınıza kısa sürede son vermeniz gerekir.  Aksi halde sağlığınızı ufak çaplı da olsa riske atabilirsiniz.

1 Temmuz 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu kalabalık bir davete katılabilir ve burada herkesin gözdesi haline gelebilirsiniz. Eğer işsizseniz yeni iş teklifleri alabilir, hali hazırda bir işiniz mevcutsa daha üst düzeylere yükselebilirsiniz. Bunun için oldukça dikkatli bir şekilde davranmanız sizlerin yararına olacaktır. Son günlerde beklediğiniz bir telefon varsa bu oldukça kısa sürede sizlere gelebilir. Geldiği an her şeyin sizlerin yararına olduğunu ve aslında güzel günlerin gelmek için vaktini beklediğini anlayabilirsiniz.

1 Temmuz 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu yeni bir arkadaşlık ilişkisi gözlere çarpıyor. Bu kişiye karşı temkinli olmanızda, içinizdeki her şeyi bir anda anlatmamanızda fayda var. Sonradan pişman olmamak adına ilk başta temkinli tanımak sizlerin yararına olabilir. Hayatınızda uzun zamandır yer alan dostunuzun sizden gelecek bir yardıma ihtiyacı olabilir. Sizin vereceğiniz yardım sayesinde sorunlarından kurtulabilir ve aranızdaki bağ daha güçlü bir hal alabilir. Bu ara bir yolculuk görünüyor. Aklınızda bir tatil planı varsa bunu erteleyin, size oldukça iyi gelebilir.

1 Temmuz 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu son zamanlarda yaşadığınız ruhsal bunalımlar artık son bulacak. Aşkın her ne kadar sizi teğet geçtiğini düşünüyor olsanız bile, pek de öyle gözükmüyor. Kısa süre içerisinde karşınıza çıkacak kişi ile sizler de mutlu bir birliktelik yaşayabileceksiniz. Maddi konularda kendinizi bazı anlarda her ne kadar eksik kalıyor gibi hissediyor olsanız da 3 vakte kadar bu sorun ortadan kalkacak. Hiç beklemediğiniz yerden gelecek bir paranız var gibi gözüküyor. Biraz daha sabretmeniz sizin yararınıza olacaktır.

1 Temmuz 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu bir yandan iş yerinde liderlik eden aslan ya da koç kadını birisinden bir fikir alabilir ya da tam aksi yönde aranızda bir sürtüşme yaşıyor olup fikir ayrılığına düşebilir hatta bu kadından dolayı işinizi değiştirme durumlarını bile düşünebilirsiniz. Attığınız her adıma biraz daha dikkat edip iş yerinde fevri davranışlarınızdan uzak durup, olaylara daha ılımlı fakat kendini ezdirmeyen bir tutum sergilerseniz kazanan siz olacaksınız. Ağzınızdan çıkacak cümlelere dikkat ettiğiniz sürece haklı çıkma ihtimaliniz çok yüksek ve bu olaylar üst mevkilerin gözünden kaçmayabilir. Sizin tarafınızı tutmaları adına sakinliğinizi korumanız önemli.

1 Temmuz 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu hayatınızda alacağınız radikal değişiklikleri simgeler. Kariyer hayatınızın bir değişikliğe ihtiyacı olduğunu, daha rahat bir nefes alabilmek adına kollarınızı şöyle bir geriye esnetip artık huzurla bir sonraki nefesinizi düşünmeniz için bir iş değişikliği düşünüyor olabilir ve daha iyi bir maaş için farklı birçok projeleri değerlendirmeyi isteyebilirsiniz. Fakat her projeye aynı anda müdahil olamazsınız. Sizden beklenen hepsine dahil olmak değil hangisini tam yaptığınız olacaktır. Bu konuda seçimlerinizi biraz daha yatkın olduğunuz konudaki projeniz yönünde yaparsanız sizin için daha iyi bir mevki ve daha iyi bir maaşın önünün açılması artık an meselesi haline gelecek. Fakat maaş konusunda daha rahat nefes alabileceğiniz görev ve sorumluluklarınızın ciddiyetinin arttığı bir konuma yükselme durumunuz var. Bu konumda size oldukça büyük iş düşecek ve sizden beklentiler çok olacak. Stres altında geçecek olan günlere hazırlıklı olmanızı tavsiye ediyorum.

1 Temmuz 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu çalışanlar müşterileri memnun etmek amaçlı değil de direk iş bitsin diye baktıkları için çok güzel iş çıkarmamaya başlıyorlar. Orta derecede yapmış oldukları işler de ne sizi memnun ediyor ne de firmanızın adını daha ileriye taşıyor. Bu durumda prim verme politikasına başvurabilirsiniz. Her müşteri aldığı hizmeti puanlayabilir ve buna göre primlerde bir dağılım yapabilirsiniz. Daha fazla maaşı gören çalışanların ne kadar da azimle işlerine çalıştıklarını görmek sizi şaşırtacaktır. Üstünüzün işten çalışan çıkarma teklifi getirmesi mümkün. Sebebi ise maddi kriz olacak. İşte sizin böyle bir durumda iyi düşünmeniz gerekecek. Bir kategorilendirme yapıp kimin daha az ihtiyacı olduğuna karar vermeye çalışacaksınız. Fakat paraya herkesin ihtiyacı olduğu gerçeğiyle yüzleşeceksiniz. Her soruna sıra dışı çözümler bulan bir insan olarak bu konuya da bir çözüm getirmeniz mümkün gözüküyor. Bütün elemanların maaşlarında indirim yaparak eşit paylaşılmasına herkesi ikna edebilirseniz kimse işten çıkmak zorunda kalmayacak.

1 Temmuz 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu işyerinizde üst bir mevkide olduğunuzu söylemek mümkün. Kafanızda oldukça fazla yoğunluk var ve kimi zaman işlerin üstesinden nasıl geleceğinizi bilemiyorsunuz. Hiçbir müşteriyi kaçırmak istemiyor ama hepsine de yetişemiyorsunuz. Sizin planlı çalışan bir insan olduğunuz ortada. Fakat bütün çalışanları bütün kişilere dağıtmak yerine gruplara bölmeyi deneyebilirsiniz. Gruplar arasında müşterileri dağıtırsanız tek müşteriye odaklı olduğundan gruplar işlere daha düzgün yoğunlaşabileceklerdir. Bu yapacağınız dağılım karşısında üstünüzden olumlu dönüşler alacaksınız. Müşteriler daha fazla ilgi gördüklerini ve durumdan oldukça memnun olduklarını iletecekler.

1 Temmuz 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu gizli bir düşmanı işaret eder. Size karşı kini olan birisi var. Bu kişi sizinle aynı birimde ve sizi çok sevdiğini düşünüyorsunuz. İçten içe sizin açığınızı arayan bu kişiden uzak durmanızı tavsiye ederim. Esmer, orta boylu olan bu kişi size daima dost gibi gelmiş ve siz de dost olduğunu düşünmüşsünüz. İşyerinizle alakalı şikayetleri bu kişiye dostça anlatmanız durumunda bile üst taraflara yanlış iletilecek konular olabilir.

1 Temmuz 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu - sizin çalışma stilinizi gösteriyor. Birçok üstle çalışan bir çalışma ortamınız mevcut. Siz de bu piramitte en altta çalışmaya başlamışsınız. Zamanla yükseliyorsunuz. Şu an çevrenizdeki başka işyerlerine bakarak daha hızlı bir yükseliş söz konusu. Yıllar geçtikçe sürekli artan bir mevkiiniz ve buna bağlı olarak sürekli yükselen bir maaşınız olacak. Sağlam yatırımlar yapmanız mevcut. Öyle ki yaptığınız yatırımların size sürekli dönüşü olacak. Herhangi bir bina ya da daire satın almanız gibi bir durumunuz olabilir. Kişilerle ortaklık yapmak size göre değil, kendi lafınızı geçirmeyi seviyorsunuz. Baskın olan bu yapınız ortak işlere girmenizi engelliyor. İnsanları kendinizden iş konusunda çok uzaklaştırıyorsunuz.

1 Temmuz 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu Sizin işyerinizdeki konumunuzu sarsacak olan bu konuya şimdiden önlem almanız gerekli. Sizin kendinizi herkese karşı açan bir yapınız var. İnsanlara rahatça kendinizden bahsedebiliyor ve size karşı kullanmaları için koz veriyorsunuz. Kimseden zarar gelmez diye düşünüyor ama yanılıyorsunuz. İnsanlara güveninizi sarsacak bu olay sonrası konuşmalarınıza ve çevrenizdekilere daha dikkatli yaklaşacaksınız.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum