1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 1 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesi Yine Üzmeye Devam Ediyor…
1 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesi Yine Üzmeye Devam Ediyor…

1 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları Herkesi Yine Üzmeye Devam Ediyor…

1 Mayıs 2021 burç yorumları yaşanan bu zorlu günler içerisinde yine herkesi üzmeye devam ediyor. Kimse bu kadar sıkıntılı günler içerisinde isyan etmesin. Bu zorlu günlerde sadece sabır ile devam etmek gerekir. Ben evrene verdiğim pozitif enerji ile bir an önce yorumlara odaklanmaya başladım.

A+A-

1 Mayıs 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu sizin ne kadar kararlı olduğunuzu gösteriyor. Buradaki anlamı ise ruh eşinize olan güveniniz. Ruh eşinize güvendiğiniz için bu kişiye fırsat vermeyecek, hatta bu kişinin ağzını kapatacaksınız. Bu kişiyi çevrenizden uzak tutmanızı tavsiye ederim. İleride yine aynı hareketleri yapmaya kalkışacağı şüphesiz. ruh eşinizin ve sizin başınıza gelebilecek birçok iftiraya karşı ayaklarınız yere hep böyle sağlam basacaktır. Sevginizin her şeyden üstün olduğuna ve birbirinize inanıyorsunuz.

1 Mayıs 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu ilişkinizde bir savaş içerisinde olduğunuzu simgeliyor. Sürekli bir şeylerin kavgasını veriyor ve huzurlu gün birbirinize yaşatmıyorsunuz. Aynı evin içinde iki rakip gibi davranıyor ve birbirinizin resmen açığını kolluyorsunuz. Artık birbirinize karşı olan sevginizi bile hatırlamıyor birbirinizi tam aksine üzmeye çalışıyorsunuz. İki tarafın da bencil olduğu bir ilişki yaşıyorsunuz. İlişkinizin sağlığını bozmuş ve geleceğinizi riske atıyorsunuz. Aynı evi paylaşırken bencil olmak sizi sadece birbirinizden uzaklaştırmış ve aranıza oldukça fazla mesafe koymuş.

1 Mayıs 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu birbirinize çok da büyük bir aşkla evlenmemişsiniz. Baştan beri ikiniz de bu ilişkinin yanlış olduğunu düşünüyorsunuz. Yanlış olduğunu düşündüğünüz bir ilişkide tek yapabildiğiniz birbirinize zarar vermek olmuş. Hayatı hiç paylaşmamış, birbirinizi hiç anlamayı denememişsiniz. Olduğu gibi kabullenmiş, bu ilişkinin yürümeyeceğine ikiniz de inanmışsınız. İlişkinizde dış etkenlerin tesiri oldukça fazla. Evlendirilirken yine de bunu çok istememişsiniz. Dış etkenlerle başlayan ilişkininiz baş başayken yürümemiş.

1 Mayıs 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu sizin kendi kendinizi üzdüğünüzü gösteriyor. Kendinize sorunlar yaratıyor sonrasında bu sorunların büyüklüğüne ve gerçekliğine inanarak psikolojik bunalıma giriyorsunuz. Her şeyi kafaya takan ve büyüten bir insansınız. Ruh eşinizin küçük bir davranışını büyüterek bir sorun haline getirebilirsiniz. Hatta bu sorun ardında büyük kavgaları getirebilir ve siz ayrılmayı dahi düşünebilirsiniz. Aslında büyütecek bir sorununuzun olmadığını anlamanız için sakin bir şekilde kendinizle baş başa kalmanız gerekebilir. Kendinizi dinlediğiniz zaman ruh eşinize daha çok hak verebilirsiniz.

1 Mayıs 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu sizin karşınızdaki kişinin dürüstlüğünü simgeliyor. Sizin her ne kadar hoşunuza gitmeyen konular bile olsa dürüstçe size geliyor ve açık açık sizinle sorunlarını paylaşıyor. Bu kadar açık sözlü olunması hoşunuza gitmiyor olabilir. Fakat ruh eşiniz böyle olduğu için İlişkinizin bu kadar sağlıklı bir biçimde devam ettiğini söyleyebilirim. İlişkinize yalan asla bulaşmamış ve daima dürüstlük temelinin üstüne kurulmuş. Kimi zaman kızsanız bile oldukça temeli sağlam bir İlişkinizin olduğunu söyleyebilirim.

1 Mayıs 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu düzelecek olan sorunları, hayati karar değişikliklerini simgeler. Ruh eşinizle bütün olan sorunlarınızı bir masaya yatırıp halledebilir hatta bir bebek kararı bile alabilirsiniz. İkinizin de uzun zamandır düşündüğü bu konu dile geldiği zaman iki taraf da oldukça sevinecek. Bir bebeğin gelişiyle siz çoğu şeyi kafaya takmayı bir kenara bırakacaksınız. Bütün ilginiz ile sevginizi ruh eşinize ve bebeğinize ayıracak İlişkinizin daha güzel gitmesine sebep olacaksınız. Birbirinize karşı olan sevginizle birlikte sevgi dolu bir bebek yetiştireceksiniz.

1 Mayıs 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu bazı sonlara işaret eder. İlişkinizi bitirme kararı almış olduğunuzu ya da bunu düşündüğünüzü söyleyebilirim. Fakat bunu düşünürken kendinizi oldukça mutsuz hissediyorsunuz. Bitmesini istemiyor fakat toparlanması için de karşı taraftan bir çaba göremiyorsunuz. Tek başınıza yürüttüğünüzü düşündüğünüz bu ilişkiden artık yorulmuş olduğunuzu görüyorum. Bütün sorumlulukları tek başınıza sırtladığınızı düşünüyorsunuz. Ruh eşinizle karşılıklı bir konuşma henüz sağlamamış olabilirsiniz. Bu yapacak olduğunuz konuşma sırasındaki ruh eşinizin tavrı İlişkinizin gidiş yolunu belirleyecek.

1 Mayıs 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu suskunluğu temsil eder. Ruh eşinizin sizinle konuşmaktan kaçınacağını söyleyebilirim. Bu kaçış sizinle konuşmak istemediğinden değil de duymak istemediği kararları duymaktan kaçmasından dolayı olabilir. Sizden ayrılmak istemeyen bir ruh eşiniz var. Ruh eşinizin sizi sevdiğini söyleyebilirim. Sadece iletişimi güçlü olmayan bir ruh eşiniz olduğunu ve sevgisini gösteremediğini bilmeniz gerekiyor. Sandığınızdan daha fazla seviliyorsunuz. İlişkinizi bitirme kararını tek aldığınız gibi bu kararınız onaylanmayınca da ne yapacağınızı bilmeyeceksiniz. Ruh eşinizin suskunluğu sizin dengenizi bozacak.

1 Mayıs 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu verilen kararların gerçekleşeceğini gösterir. Yani ruh eşinizle karşılıklı bir konuşma söz konusu. Eğer ruh eşiniz size ılımlı yaklaşırsa ilişkininiz bugüne kadar hiç olmadığı bir düzeyde iyiye gidebilir. Fakat ruh eşiniz suskunluğuna devam ederse siz artık yorulup bu ilişki kurtarmaya çabalamayacaksınız. Kendinizi birçok sorumluluğun altında eziliyor hissediyorsunuz. Ruh eşinize bütün her şeyi açıkça anlattığınız zaman karşılaşacağınız tepki İlişkinizin geleceği olacaktır. Bu kadar keskin düşünmemenizi tavsiye ediyorum.

1 Mayıs 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu ilişkide araya birisinin gireceğini gösterir. İlişkiniz araya bir üçüncü kişinin girişiyle sarsılabilir ve kurtarmak için çaba verebilirsiniz. Ruh eşinizin aslında bir suçu olmayacağı bu durumda suç tamamen karşı tarafın olabilir. Belki de ruh eşiniz sizi aldatmayacak ama aldatmış gibi gösterilecektir. Bunu yapacak olan kişi oldukça sinsi ve ruh eşinizde gözü olan birisi olabilir. Siz hemen ruh eşinizden vazgeçip cümlelerine inanmazsanız eğer ilişkininiz boş yere bitecek ve İlişkinizi bitirmeye çalışan kişi amacına ulaşacaktır.

1 Mayıs 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu sizin bu olaylar karşısındaki duruşunuzu temsil ediyor. Olaylar karşısında bağırıp çağırmayacak ve sakince kanıtlar bekleyeceksiniz. Sizin sakinliğiniz karşısında kar taraf ne yapacağını bilemeyerek yalanlarını itiraf edecektir. Ruh eşinize ve kendinize olan güveniniz ile bu olayı atlatacak ve ne kadar sağlam bir duruşunuz olduğunu göstereceksiniz. Ruh eşinizin size karşı olan sevgisinden eminsiniz ve bundan bir saniye dahi olsun şüphe etmemişsiniz. İlişkinizin yıllar sonrasında bile sevginizin aynı kalacağını söylemek isterim.

1 Mayıs 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu gerçekleri temsil eder. Gerçekler zeytinyağı gibi gün yüzüne çıkacak ve o sinsi insanı hayatınızdan tamamen çıkaracaksınız. Ruh eşinizi sevdiğiniz kadar ruh eşinize güvenmeniz de bu durumda oldukça büyük rol oynayacak. Gerçeklerin hayatınızda hep karşınıza çıkacağına inanıyor hiçbir zaman yalanlara kanmıyorsunuz. Bu konudaki hislerinize güvenmenize tavsiye ediyorum, sizi kolay kolay yanıltmayan hislere sahipsiniz. Bu hislerinizin sebebini kalbinizin temizliği ve iyi niyetiniz olarak açıklayabiliriz. Hayat çoğu zaman sizin yüzünüze gülecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.