1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 1 Kasım 2022 Günlük Burç Yorumları: Akrep, Boğa, Aslan ve Kova Burçları Çok Dikkat Etmeli!
1 Kasım 2022 Günlük Burç Yorumları: Akrep, Boğa, Aslan ve Kova Burçları Çok Dikkat Etmeli!

1 Kasım 2022 Günlük Burç Yorumları: Akrep, Boğa, Aslan ve Kova Burçları Çok Dikkat Etmeli!

Akrep burcu, Boğa burcu, Aslan burcu ve Kova burcunun 2. periyodunda ikinci 10 günlük döneminde doğanları güneşleri 10 derece ile 20 derece arasında olan sabit burçları çok fazla etkileyecek. Hayatınızda belli bitişler, belli sonlanmalar zaman zaman bazı krizler yaşayabileceğiniz 1 Kasım ayından bahsediyoruz. Ama tabii ki de her zaman krizi fırsata çevirmek sizin elinizde.

A+A-

Venüs ile Güneş de akrep burcu kavuşumu ile başlıyoruz. Etkili güzel bir enerji akrepte olmasına rağmen tutkulu, sıradışı zaman zaman gizli saklı kalması gereken ilişkileri de anlatır. Bu etki mars retrosu ile devam ediyor. Mars artık Kasım ayında Retroya geçti. Ocak ayının ortalarına kadar da retroda kalacak. Venüs Güneş kavuşumunda olacak ama aynı zamanda güney ay düğümü ile de kavuşumda olacak.

Özellikle 2-3-4 Kasım bu tarihlerde hayatınıza giren, karşınıza çıkan kişiler sadece bu hayatta tanıdığınız değil geçmiş yaşamlarda da tanışık olduğunuz, selam verdiğiniz ve bir deneyim yaşadığınız eski sevgilileriniz de olabilir. Eski sevgililer geçmiş yaşamdaki sevgililerin de döndüğü bir zaman dilimi olacak. Güney ay düğümü kavuşumunda olduğu için ilişkilerde karnı hesaplaşmalar dönemi olacak bu dönem.

Ve tabii ki de tutulma aksındayız Ekim sonunda bir güneş tutulması vardı Akrep burcunda şimdi de 8 Kasım'da Boğa burcunda bir ay tutulması var. 2022 yılında gerçekleşen tüm tutulmaların son hesaplaşma turu yani son tur diyebilir, son şans diyebiliriz. Bazıları için o tutulmalarda almadığınız dersler varsa alacağınız bir dönemde diyebiliriz. 8 kasımdaki tutulmanın etkisi kasım ayı itibariyle zaten bangır bangır kapımızı çalıyor olacak boğa burcunda bir ay tutulması. 

HANGİ BURÇLARI ÇOK ETKİLEYECEK?

Merkür ile kavuşumu, bir ay tutulması özellikle akrep burcu, boğa burcu, aslan burcu ve kova burcunun 2. periyodunda ikinci 10 günlük döneminde doğanları güneşleri 10 derece ile 20 derece arasında olan sabit burçları çok fazla etkileyecek. Hayatınızda belli bitişler, belli sonlanmalar zaman zaman bazı krizler yaşayabileceğiniz 1 Kasım ayından bahsediyoruz. Ama tabii ki de her zaman krizi fırsata çevirmek sizin elinizde.

1 Kasım 2022 Koç Burcu Günlük Yorumu

1 Kasım Koç Burcu Günlük Yorumu: kasım ayı maddi anlamda gelirlerinizin artabileceği finansal anlamda bir kredi bekliyorsanız o kredinin çıkabileceği ev almak istiyorsanız belki bir akrabanızdan, belki aileden destek alabileceğiniz miras konularında bir takım işlerinizin çözümlenebileceği ve Ay'ın ortalarından itibaren yurtdışı seyahatlerine yolculukların gündemde olacağı bir süreç sizi bekliyor sevgili koç burçları.

1 Kasım 2022 Boğa Burcu Günlük Yorumu

1 Kasım Boğa Burcu Günlük Yorumu: Sevgili Boğa burçları, Kasım ayı sizin için önemli çünkü güneşinizin üzerinde bir ay tutulması var. Bu ne demek? Hayatınızda ciddi anlamda bir konuda sizi yoran size ağırlık veren sizi, zorlayan ve problem yaratan kişileri hayatınızdan çıkaracağınız yepyeni başlangıç yapma imkanınız olduğu ama zaman, zaman gerileceğiniz zaman zaman kendinizi değersiz ve yalnız hissedeceğiniz bir dönem olabilir. İkili ilişkilerde tartışmalara biraz açık bir dönemdesiniz. Ama bu dönemde size bir ortaklık teklifi birlikte bir iş yapalım teklifleri gelirse bunları açıksınız bunları değerlendirebilirsiniz. 

Zaman zaman açık saldırılara iletişim olarak iynemeler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. burada biraz sakinliği korumak da fayda var ve Sabit fikirli boğaların da bu ay itibariyle biraz hayatta neye sıkı sıkıya tutunduysanız orada bir çatlama gerilme kopma olacak ya işte o yüzden öyle bir deneyim alanı var. Boğa burçlarına tavsiyem değişin çünkü ayın üzerinde size değişim getiriyor ve değişimden korkmayın.

1 Kasım 2022 İkizler Burcu Günlük Yorumu

1 Kasım İkizler Burcu Günlük Yorumu: Kasım ayı sağlığınıza dikkat ediyorsunuz, günlük hayatta çözümlenemeyen bir takım problemler ve sıkıntılar ay ortası itibarıyla çözülmeye başlar. Kadınlardan yana oldukça destek alabilirsiniz sevgili ikizler burçları. Aynı zamanda belki finansal destek de alabilirsiniz.

Venüs'ün yay burcuna geçişi ile Merkür'ün yay burcuna geçişi böyle bir destek de söz konusu olacak. Zaman zaman da kendi fikriniz dışında başkalarının fikirlerine önem vermeniz gereken bir aydan bahsediyoruz ikizler burçları için.

Birtakım krizler aybaşında açığa çıkabilir sağlıkla ilgili ötelediğiniz ve sağlık probleminin uzun zamandır ertelediğiniz bir sağlık probleminin tekrar gündeme gelmesi söz konusu olabilir.

1 Kasım 2022 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

1 Kasım Yengeç Burcu Günlük Yorumu: Sevgili Yengeç burçları, sizler için Kasım ortasına kadar şanslı karlı adımları atacağınız yeni adımlar atabileceğiniz hayatınızda yeni başlangıçlar yapacağız ya da hayatınıza hiç beklemediğiniz beyaz atlı prensiniz ya da beyaz atlı prensesinizin gireceği bir dönem olabilir.

Yeni insanlarla tanışabilirsiniz bu ay o tanıştığınız insanlar size hayatınızda bambaşka kapılar açabilir. O yüzden kendinize eve kapamayın bu ay sosyalleşmeye bakın diyorum. Ay ortaları itibariyle de iş hayatınız oldukça yoğunlaşacak ve koşturmacalı bir döneme gireceksiniz hazır olun.

1 Kasım 2022 Aslan Burcu Günlük Yorumu

1 Kasım Aslan Burcu Günlük Yorumu: 

Aslan burçları için ayın ortalarına kadar biraz gergin sıkıntılı aile bireyleri ile ilgili iletişim savaşları ve problemlere sebebiyet verecek ya da fazla sorumluluk almış hissede bileceksiniz kendinizi. Ayın ortasından sonra Aslan burçları rahatlayacak bir nefes alacaklar, aşk ve ilişkiler ile ilgili hayatlarına yeni insanları çekebilecekler. 

Özellikle de ay sonundaki yay burcun da 24 kasımda ki yay burcundaki Yeniay aslanlara böyle tekrar güneş doğuyor gibi hissettirecek. Yeni başlangıçlar, yeni adımlar ve bebek bekleyen aslan burçlarının bebek sahibi olacağı müjdeli haberler alacağı bir dönem diyebiliriz.

1 Kasım 2022 Başak Burcu Günlük Yorumu

1 Kasım Başak Burcu Günlük Yorumu: Sevgili başaklar Aybaşında ayın ortalarına kadar sizlerin sosyalleşeceği yeni yolculuklar, seyahatler bu seyahatlerde tanıştıkları yeni insanlar hayatlarına dahil edebilecekler. Yakın çevreden komşulardan destek alabileceksiniz. Taşınma işlemleriniz varsa eğer özellikle ayı ortalarına kadar yapmanız gerekiyor.

Ayın ortasından itibaren ikinci yarıya baktığımızda o Mars'ın ikizlerde olması Venüs’ün Yay’a Merkür Yay’a geçmesi kendinizi rahat ifade edemeyeceğiniz zaman zaman ikili ilişkilerde kadınlarla ilgili diyaloglarınızda gerginlikler yaşayabileceğiniz yanlış anlaşılmalar yaşayacağız bir döneme işaret eder. Patpat konuşmak ve mükemmeliyetçi olmak yerine biraz daha dengede tutmak da fayda fayda var ikili ilişkilere.

1 Kasım 2022 Terazi Burcu Günlük Yorumu

1 Kasım Terazi Burcu Günlük Yorumu: Sevgili Terazi burçları, Kasım ayı sizin için maddi konularda güçlenebileceğiz yeni kararlar alabileceğiniz belki uzun zamandır ödediğiniz bir krediyi bitirebileceğiniz ya da çok uzun zamandır beklediğiniz bir borcu yakınınızdan ailenizden temin edebileceğiniz yeni maddi kaynaklar bulacağınız bir ay.

Bunun dışında bir borcunuz var ise bu borcunuzu doğru planlamanızı da tavsiye ederim. Çünkü zaman zaman Kasım ayında maddi krizlere dönüşebilir ve size zaman zaman yorabilir. Terazi burçları yeni bir işe başlamak için iyi bir zamanlama, yine yer değiştirme ve yeni insanlarla tanışma için ay ortasından itibaren iyi bir zamanlama diyebilirim.

1 Kasım 2022 Akrep Burcu Günlük Yorumu

1 Kasım Akrep Burcu Günlük Yorumu: Sevgili Akrep burçları, Kasım ayı tabii sizin ayınız, çünkü biliyorsunuz ki kurt puslu havayı sever. Niye? Çünkü avına gözükmez ve avını daha iyi görür. Kasım ayı Akrep burçları için iyi avcılık yapacakları, her anlamda kendilerini daha parlatacakları evli ve ilişkileri olan akrep burçları, ilişkilerini sorgulayacağı ve arada bir denge tutturmak durumunda olacağı ben mi, biz mi noktasında zaman zaman ciddi kararlar vermeleri gereken bir dönem olacak.

Geçmişte yaptığınız her ne varsa ya bunun ödülünü ya da bedelini ödersiniz. Kasım ayı iki uçlu yani burada hangi tür akrep olduğunuz önemli yani akrebin sokan türünden misiniz? Şifacı türünden misiniz? Şifacı akreplere karnik hak edişler o sokan akreplere ise karnik bedeller ödetecek bir Kasım ayından bahsediyoruz.

O yüzden çok önemli kendinizle ilgili fiziksel olarak da büyük bir değişim dönüşüm aşamasında olacaksınız. Ayın ortalarından itibaren maddi konularda yeni adımlar yeni fırsatlar atabilirsiniz ve oldukça da bu alanda şans ve fırsat elde edebilirsiniz.

1 Kasım 2022 Yay Burcu Günlük Yorumu

1 Kasım Yay Burcu Günlük Yorumu: Sevgili Yay burçları, Kasım ayı sizin için rüyaların çokça dikkat edilmesi gereken zihinsel anlamda gelgitleriniz olabilir. Kafanızın içi böyle kazan gibi kaynıyor olabilir, şunu mu düşünsem, şunu mu düşünsem bu bana düşman, bu arkamdan böyle diyor Mars ikizlerde çünkü açık düşmanlarınızın da ortaya çıkacağı zaman zaman manipülasyonları uğraya bileceğiniz bir dönem. 

Yay burçları aman diyorum, fevri davranmayın Ay ortasından itibaren şans sizden yana olacak, fırsatlar sizden yana olacak kendinizi daha rahat ifade edeceksiniz. Ay ortasına kadar sakin geri planda ve inzivada kalmak daha doğru olacak. 

Ay ortasından itibaren özellikle de 24 Kasım yay burcundaki Yeniay ile birlikte yeni adımlar, yeni başlangıçlar, ilişkide ve işte parasal konularda atmanız söz konusu olacak.

1 Kasım 2022 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

1 Kasım Oğlak Burcu Günlük Yorumu: Sevgili Oğlak burçları, Yönetici değişikliği çalıştığınız yerde iş yerinde ya da arkadaş çevrenizde zaman zaman krizde durumlar söz konusu olabilecek ve bu krizlerde sanki siz çözücü olacaksınız. Oğlak burçları böyle her şeyi beğenmez negatiftir ama çok adaletlidir ve genelde soğukkanlıdır. O yüzden arkadaş çevrenizdeki sorunları odak noktasını siz bir hakem gibi olup problemi çözüyor olabileceksiniz ve sorumluluk alabileceksiniz.

Yeni bir ilişki başlangıcı da aslına bakarsanız bu ay tutulması ile gerçekleşebilir. O yüzden kendinizi yeni aşklara açın diyorum. Hayatınıza İhtiyacınız olan aşkı çekmek için sevgiyi çekmek için Oğlak burçları da bu ay ilişkilerle ilgili dönüm noktaları yaşayabilecekler.

1 Kasım 2022 Kova Burcu Günlük Yorumu

1 Kasım Kova Burcu Günlük Yorumu: Sevgili Kova burçları, Son virajdaki sizi yoracak, yorabilecek ve zorlayabilecek yaşam enerjinizi biraz düşürecek son tutulma. Boğa burcundaki ay tutulması 8 Kasımda ki iş ve kariyer ile ilgili bir şeyi noktalama işareti ile ilgili zaman zaman çalıştınız insanlarla ilgili yaşayabileceğiniz krizler ama bunu doğru iletişim ve doğru strateji ile çözebileceksiniz sevgili kovalar. 

Çünkü Mars Retro da olsa da sizden yana geçmişte problem yaşadığınız, çözemediğiniz ve kulak arkası ettiğiniz her ne varsa önünüze çıkacak. Ve bunu çözmek durumundasınız çözerek de o problemleri aşacaksınız. Ama iş hayatında özellikle bu ay biraz böyle kaynayan kazan gibi olacak. Mevcut bazı işleri belki bırakıp veya sonlandırıp yeni şeylere adım atabileceksiniz. 

Yeniliğe, yeni adımlar atmak için size tavsiyem 20 Kasım sonrasında beklemeniz. Venüs Yay’a geçiyor, Merkür Yay burcuna geçiyor. Kendinizi rahat hissedeceksiniz ve daha destek alacaksınız. Zihinsel anlamda gerginliğiniz ve huzursuzluğunuz da gidiyor olacak.

1 Kasım 2022 Balık Balık Günlük Yorumu

1 Kasım Balık Burcu Günlük Yorumu: Sevgili Balık burçları, Tutulmaların kazananlarından daha enerjik daha rahat bir alanda olacaksınız. Tabii şu var Mars ikizlerde olduğu için zaman zaman böyle zihinsel gelgitler ve yorgunluklar olabilir ama evren sizden yana yeni adım at, yeni hamleler yap, yerini değiştir, seyahat et yeni bir şey öğren, kendine yeni bir şeyler kat, ruhsal olarak gelişime açık ol ve bakış açını değiştir. Önüne bir sürü fırsat çıkaracağım senin demek istiyor. 

Bu dönemde tanıştığınız insanlar hayatınıza uzun dönemde sizi çok etkileyecek. Özellikle de önümüzdeki 6 aylık dönemde hayatınızdaki düzeni etkileyecek kadar önemli kişileri olacak. O kişilere dikkat edin diyorum. Ayın ortasından itibaren özellikle de Balık burçları aile ilişkileri, ikili ilişkiler ve iş hayatı ile ilgili gelgitler, huzursuzluklar sıkıntılar ve yanlış anlaşılmalar yaşanabilir gereksiz alınganlıklara girmeyin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.