1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 1 Kasım 2020 Günlük Burç Yorumları: Bu Burçları Adeta Felaket Bekliyor…
1 Kasım 2020 Günlük Burç Yorumları: Bu Burçları Adeta Felaket Bekliyor…

1 Kasım 2020 Günlük Burç Yorumları: Bu Burçları Adeta Felaket Bekliyor…

1 Kasım 2020 burç yorumları hangi burcun hayatında neler getirecek merak ediyor musunuz? Gelin astrolojik olaylar kimin hayatında hangi etkileri ile yer alacak beraber odaklanalım.

A+A-

1 Kasım 2020 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu geçmiş zamanlarda hayatınızda oluşan kırgın anların ne kadar sizleri üzdüğünü yeniden hatırlayacaksınız. Bu hatırlama insanlardan artık kurtulmak istediğiniz ve her birinin ihanet dolu olduğunu da gösterecek. O kadar çok yorulmuşsunuz ki en iyisi bile gelse artık kabul edecek halim yok dediğiniz zamanlarda yer alıyorsunuz. Son zamanlarda hayatınıza girmek isteyen biri olabileceğini sizlere anlatacak. Bu hem yeni bir kişi olabileceği gibi hem de daha eskilerden gelen bir kişi olması da söz konusu olabilir. Aklınızda gelen ya da gelmesi yakın olan kişi ile yatmayan durumlar olması da dikkatleri çekecek.

1 Kasım 2020 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu son zamanlarda hayatın çok aktif ve hareketli bir şekilde devam ediyor. Bu daha çok hayatınıza sizlerin beklediğinden daha özel biri gireceğine işaret eder. Her şeyi ile sizleri bu kadar mutlu edecek biri ile yan yana olmak farklı adımlarda hareket eden kişi olmanıza yardımcı olacak. Bir telefon alınacak ve bu telefon ile kalbin yerinden çıkacağı günler hayatınıza girecek. Bir anda hayatınızda girmek için can atan biri olacağını da gösterir. İnsanlar ile tekrar yan yana olmak ve hayatınızın mutlu anlarında başarı dolu olmak çok kolay olacak. İstemediğiniz kadar hayaller ötesinde yer alan biri ile devam edecek ve kalbinizin yerinden çıkacak kadar özel anlar olacağını göreceksiniz. Bu kişi çevrenizde yer alan biri de olabilir.

1 Kasım 2020 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu geçmişte bazı anlarda aşk olarak çok mutlu bir hayatınız olsa bile genel olarak kırgınlıklar içerisinde yer aldığını göreceğin bir gün. Bu durumlar karşısında bazen sorun acaba bende mi diye düşünmüş olsanız bile genel olarak karşı tarafın suçları ile acı çeken kişi olmuşsunuz da diyebilirim. Bu da sizlerin bu konuma gelmesine neden olmuş. İçinizde yer alan güç ile savaştığınız bu anlarda hayatın tekrar neşe dolu olarak geldiğini de göz ardı etmemelisin. Bu ara hayatınıza girmek için emek veren biri olduğunu görebilirsin. Daha çok sizlerin naz yapan ve kendini geri çeken kişi olduğunu da söylemem söz konusu. Bu da sizler için aslında daha farklı anların hayatınızda istediğiniz kadar rahat bir şekilde yer alamamasına da neden olmuş. Artık her şey düzene girmiş gibi.

1 Kasım 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu bu aralar aşk hayatının yeniden düzelmeye başlıyor. İnsanlar her ne kadar geçmiş zamanlarda sizleri bir hayli kırmış olsalar bile yeniden umut dolu olarak devam edebildiğinizi unutmamalısınız. İnsanlardan tekrar umut dolu olarak yüz bulduğunuz bu anlar aşkın özelliklerini görüyorsunuz. Bu ara sizler için en müjdeli haberler gelecek. Hayatınıza olmasını istediğiniz her ne var ise artık durmadan en özel anları ile gelecek. Bu hayatınıza girecek kişinin bir arkadaşınız aracılığı ile olması da söz konusu. Her nasıl olur ise olsun istediğiniz her şey sizler için daha hızlı ve uygun bir şekilde yer alacak da diyebilirim.

1 Kasım 2020 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu aile hayatında ufak tefek kopmalar meydana geliyor. Her ne kadar herkesi bir arada tutabilmek için çok uğraşıyor olsan bile maalesef ki bazı anlarda bu durum pek de senin gücünün yeteceği gibi olmuyor. İnsanlara karşı tahammül seviyen her geçen gün biraz daha azalıyor. Aslında biraz sabır biraz daha metanetli davranmayı seçsen her şeyin daha sorunsuz ilerlediğini göreceksin. Bu ara maddi anlamda elin darda olabilir. Fakat yakın bir zamanda her şey yoluna girecek. Bu yüzden biraz sabırlı olmayı dene.

1 Kasım 2020 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu son zamanlarda hayatında etkisiz anlar olduğunu düşünebilirsin. Bazı anlarda kaçmak istediğiniz ve buna bile uygun olan gücünüzün olmadığını gösterir. Hayatınızda yer alan birçok şey adeta sizleri kırmak için elleri arasında olan durumları sunmuş. Bu da her şeyi ile istemediğiniz kadar farklı adımlarda olmasına etki etmiş. Son günler aşk hayatınızın bir anda durgun anlardan kurtulmasını istediğinizi gösterecek. İnsanlar ile yeniden yan yana geliyor ve adeta aşk dolu bir ortama giriyorsunuz. Bu da sizlerin her şeyi ile mutlu bir isim olmasına etki ediyor da demek doğru olacak. Kalbiniz bu ara yerinden çıkacak gibi.

1 Kasım 2020 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu daha çok hayatının en karamsar anlarında sürpriz bir şekilde gelen aşk gecelerine etki edecek bir günde olacaksın. İstemediğiniz kadar özel olan bir aşk hayatınızın yer alacak olması sizler için özel olan hayatı da gösterir. En farklı anlarda bu kişi ile yer almak konusunda başarınızı tam anlamı ile kanıtlamak adına devam edeceksiniz. Hayatınızın en temelinde yer alacak bu kişi çok yakında sizlerin de yanlarında yer alacak. Bu ara gelecek zamanların hareketini ve aşk dolu olan günlerini göreceğin bir zaman diliminde olacaksınız. İnsanlar ile yeniden mutlu bir şekilde yan yana olmanız sizlerin istediğiniz kadar mutlu olan günlerine etki eder. Her şeyi ile sizleri etkiyen birilerinin olması sizler için mutlu olan adımlara etki eder. Kalbinizde yer alan biri olacak ve adeta bu kişi her şeyi ile ayakların yerden kesilmesi için elleri arasında yer alan durumları sunacak.

1 Kasım 2020 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu daha çok kırgınlıklardan gelen güç durumlarını bu ara sonuna kadar hissedeceksin. Sizlerin insanlar yüzünden ne kadar yorgun bazı anlarda da ne kadar acı dolu olan günlerden geçtiğini da unutma. Fakat buna rağmen o kadar güç dolu olan bir isimsiniz ki a dan z ye kadar en kötü olan günleri geride bırakmak konusunda çok başarılısınız. İstedikleriniz hayatınızda yerini almayı başarmış. Bu da sizlerin kalbiniz ile yer alan bir adımı getirecek. Çevrenizde sizler ile ilgilenen biri ya da birileri var. Bu kişi her ne kadar mantıklı gibi gelse bile bazı anlarda aklınıza yatmayan durumlar olduğunu da eklemek isterim. Her şeyi geride bırakmayı başardığınız bu anlara aşkla devam ediyorsunuz.

1 Kasım 2020 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu kırgınlıkların yeniden ön plana geliyor. Fakat bu süreçleri bir hayli zor bir şekilde geride bıraktığını unutmaman gerekir. İnsanlar arasında yaşanan bu durumları geride bırakmak konusunda en çok zorlanan isim olmanız ile biliniyorsunuz. Bu da sizleri tabi ki hem güvensiz hem de çok kırgın bir halde olmanız ile alakalı olan bir durum olmuş. Bu aralar sizlerin hayatınızda hareketlerin başlamış olduğunu göreceksin. Son zamanlarda tek düze olarak devam eden aşk hayatınıza hem girmek isteyen hem de girmesini istediğiniz birileri olduğuna işaret ediyor. Eğer sizler bu güç ile devam etmeyi başarırsanız gerçekten de hak edilen özel anlarda yer almak konusunda çok başarılı olacaksınız.

1 Kasım 2020 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu son zamanlarda daha çok aşk hanesinin bir süre daha durgun ve ondan sonra istemediği kadar hareketli olacağını gösterir. Kalbinize hitap edecek bir yandan da mantığa yatacak olan kişinin bir süre daha gelmek için vakti olduğunu gösterir. Bu kişi ile yan yana gelmek için biraz daha sabırlı olun. Ve içinizde yer alan güç ile devam edin. Aslında her şeyin farkında olarak hareket etmeyi seçersen birçok konuda sorunsuz bir şekilde devam edebileceksin. Hem iş hem aşk hem de eğitim hayatında biraz daha iyi olmak istiyorsan biraz da kendin ile vakit geçirmeli ve buna göre bir yön seçmeyi tercih etmelisin. Ardından her şey daha rahat gelecektir.

1 Kasım 2020 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu geçmiş zamanlarda yaşamış olduğu kırgınlık dolu durumlar bu gün yeniden hatırlamana ve aslında bunlar yüzünden durduk yere çekmene neden olacak. Aşk hanenizde genelde alttan alan ve insanlar için emek veren biri olduğunuzu gösterir. Bu da ister istemez insanların her şeyi ile sizleri yormalarına ve yorgunluk süreçlerini geride bırakmak için çok zorluk çekmenize neden olacak. İnsanlar ile yeniden yan yana dahi gelmek istemiyorsunuz. Son günlerde geçmişi tam anlamı ile a dan z ye kadar her şeyi ile geride bırakan bir kişi olduğunuzu gösterir. İnsanlar ile tekrar bir araya geliyor ve kalbiniz için en doğru kişinin gelmesini istediğinizi gösterir. İnsanlardan kaçmaktan ise onlar ile direk iç içe olacak ve hayaller ötesinde olan güzellikler ile devam edeceksiniz. Bu da kalbinizin en mutlu anlarda olmasına yardımcı olacak.

1 Kasım 2020 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu daha önce hiç tanımadığınız biri ile yan yana gelmeniz muhtemel olacak. Çok yakın bir zamana kadar gelecek biri olduğuna ve bu kişi ile hayatınızın en temel anlarında yer almak istediğini fark edebilirsiniz. Kalbinizin yerinden çıkacak kadar heyecan dolu bir şekilde atması bu süreçlerde istediğiniz her anın sizden yana olmasına yardımcı olur. Bu kadar iyi olan biri ile devam etmek için sizlerin de biraz kendinden ödün vermesi yeterli olacaktır. Her şeyi yaşamak için sabırlı olun. Aslında ne kadar sabır ile devam ederseniz hayatınızda istediğiniz her şey daha iyi olacak. Bu yüzden biraz hayatınızın önüne kendinizi almanız gerektiğinin de farkına varmayı tercih edin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.