1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 1 Ekim 2021 Günlük Burç Yorumları: Yeni Bir Dönem Başlıyor…
1 Ekim 2021 Günlük Burç Yorumları: Yeni Bir Dönem Başlıyor…

1 Ekim 2021 Günlük Burç Yorumları: Yeni Bir Dönem Başlıyor…

1 Ekim 2021 burç yorumları, ay ikizler burcunda ilerlemeye devam ediyor, bu hafta sonu bolca kendinizle ilgilenmeli ve gelecek planlamalarınızı yapmalısınız.

A+A-

Bugün haftaya iyi başlamak için bolca enerji toplayacak ve bu süreçte para ve sağlık konularında dikkatli olmanız gerekecek. Gökyüzünde başlayan hareketlilik ile beraber burcunuz üzerinde genel olarak bir olumlu hava hâkim olacak, 12 burç için aşk, sağlık, para ve sosyal ilişkiler hakkında…

1 Ekim 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

1 Ekim koç burcu günlük yorum, kendinizle inatlaşmayı bir kenara bırakmalı ve geçmişte yaşadığınız sorunlardan ders çıkartmalısınız. Olumlu düşünceleriniz ile beraber olumsuz durumlara tamamen son vereceksiniz. Şu sıralar yaşadığınız duygu selinden çıkmalı ve daha fazla kontrollü olmalısınız. Olumlu düşünceler ile beraber partnerinizle olan konularla bir karar verme aşamasında olabilirsiniz. Sinirli hale gelmeden önce karşılıklı sevgi ve saygıyı yıpratmadan bir sonuca varmalısınız. Daha fazla kontrollü olmalı ve partnerinizle alakalı sorunları çözmek için uğraşmalısınız.

1 Ekim 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

1 Ekim boğa burcu günlük yorum, sosyal yaşantınızdaki konuşmalarınızda karşı tarafa daha olumlu cümleler kurmalısınız. Karşı tarafı eleştirirken sesinizin şiddetine ses vermeli ve ses tonunuza dikkat etmelisiniz. Yarını düşünerek hareket etmeli ve iletişimlerinizde duygusal diyaloglar içerisinde olmanız sizleri karşı tarafa karşı daha yumuşatacaktır. Kırılgan bir yapıya sahip olduğunuzu saklamamalısınız. Karşı tarafı eleştirirken düşünerek konuşmalısınız. Bu durum hem arkadaşlık olaylarınızda hem de partneriniz için geçerli olmaktadır.

1 Ekim 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

1 Ekim ikizler burcu günlük yorum, bugün sevdiğiniz aktiviteler ile gününüzü değerlendirmeli ve ruhunuzu dinlendirmelisiniz. Umutla dolmalı ve aynı zamanda kendinize inanmalısınız. Duygusal kırgınlığınız konusunda bugün baskın bir şekilde hissedebilirsiniz. Alınganlık seviyenizi kontrol etmeli ve finansal yatırımlarınızla alakalı gözden geçirmeniz gereken durumlar olabilir. Gerginliğe sebep olarak konuşmalar meydana gelebilir ve özellikle bu durum iş hayatınızda sizlerin canını sıkabilir. Kendi sorumluluklarınızla ilgilenmeli ve zaman geçtikçe karşınızdaki kişi düşünerek hareket etmelisiniz.

1 Ekim 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

1 Ekim yengeç burcu günlük yorum, karşınızdaki kişiler ile konuşurken onları hayal kırıklığına uğratmamak için kelimelerinize dikkat etmelisiniz. Hayatınıza daha objektif yaklaşmaya çalışmalı ve enerjiniz ile çalışkanlığınız sayesinde sorumluluklarınızın üstesinden gelebileceksiniz. Kendinizi daha fazla sorumluluk alarak yıpratmamalısınız bu sebeple sorumluluklarınızı aileniz ile paylaşabilirsiniz. İletişimlerde gerginliklere dikkat etmelisiniz. Karar aşamasında olduğunuz konularla alakalı duygusal bir şekilde hareket etmemeli ve olabildiğince çevrenizdeki kişilerden destek alarak çözmelisiniz.

1 Ekim 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

1 Ekim aslan burcu günlük yorum, hatalarınızdan ders alarak kendinize bir plan hazırlamalı ve o plan dışına çıkmamalısınız. Zihninizi sakinleştirmek daha kolay hareket etmenizi sağlayacaktır. Duygularınız bugün daha yoğun olabilir ve bir sevgi arayışı içerisinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızda zamanın getirdiklerine uyum sağlayarak dengede kalırsanız ilişkiniz istediğiniz ölçüde ilerleyecektir. Partneriniz ile mesafeli davranışlarınız konusunda sıkıldığını düşünebilirsiniz yine de tüm bu durumları partneriniz ile kavga etmeden konuşmalısınız.

1 Ekim 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

1 Ekim başak burcu günlük yorum, borç ve gider mevzuları sıkça konuşulabilir ve aynı zamanda karşınızdaki insanlarla derinliği olan konuları konuşarak paylaşım içerisinde olabilirsiniz. Maddi olarak rahata kavuşmayı düşünebilir fakat bu sıralar para harcamanız gereken durumlar olabilir. Özellikle karşı partneriniz ile alakalı masraf içerisinde girebilirsiniz. Bu aralar iş güç derken fazla bir koşuşturma içerisine girebilirsiniz bu sebeple ilişkinize zaman ayıramadığınızı fark edebilirsiniz. Empati kurmakta zorlanabilir ve aynı zamanda girişimlerinizi en doğru zamanda eyleme koymak için planlama yapabilirsiniz. Yine de bu tarz planlarınız konusunda sizinle yaşayanlarla görüşmelisiniz.

1 Ekim 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

1 Ekim terazi burcu günlük yorum, bugünlerde güven ve sorumluluk duygularınız gündemde olabilir. Çalışma hayatınızda kafanıza takılan bazı konularda sezgilerinizi dinlemenin yararını görebilirsiniz. Bu ara her şeyi dengede tutmaya çalışabilir ve kendinizi dağılmış bir şekilde hissedebilirsiniz. Özel ilişkilerinizde veya ekonomik konularda yaşayabileceğiniz krizleri yönetmek konusunda zaman zaman zorlanabileceğiniz durumlar içerisinde olabilirsiniz. Ev ve aile konularında zorlandığınız ve fazlaca tepki verdiğiniz konular gündeme gelebilir. Hobilerinizle uğraşarak veya ufkunuzu genişleterek sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz.

1 Ekim 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

1 Ekim akrep burcu günlük yorum, aile içerisinde yaşanan gerginliklerden dolayı biraz uzak kalmak isteyebilirsiniz. Eğer özgürlüğünüzün kısıtlandığını düşünüyorsanız tüm bunlara son vermeyi düşünebilir ve kendinizi uzaklaştırmak isteyebilirsiniz. Bugünlerde iş hayatınız içerisinde iş birliklerinize açık olmalısınız. Aşk ilişkilerinizde aldığınız kararlarla alakalı herkesin karlı çıkması için üstesinden gelmeye çalışabilirsiniz. Evinizin içerisinde veya işyerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Eğer yeni bir işe başlamak istiyorsanız bununla alakalı kurs ve eğitimlere katılabilirsiniz.

1 Ekim 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

1 Ekim yay burcu günlük yorum, motivasyonunuzun genel olarak yüksek olacağı bir gün içerisindesiniz. Bununla birlikte sosyal çevreniz içerisinde gelişebilecek olası maddi ve manevi konularla alakalı hırsınıza yenik düşmemelisiniz. Yakın bir arkadaşınız ile beraber aranızdaki meseleyi çözmek için uğraşmalısınız. Zararlı alışkanlıklarınız konusunda uzak durmaya çalışarak gerek görülürse bir yaşam planı çizmelisiniz. Günlük yaşamınız konusunda yer alan işlerinizi basitleştirmek adına yeni çözüm yolları arayabilirsiniz.

1 Ekim 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

1 Ekim oğlak burcu günlük yorum, güçlü ve söz sahibi olan insanlarla bir araya gelebilir ve yeni sorumluluklar alma konusunda kendinizi daha hazır hissedebilirsiniz. İstediklerinizi gerçekleştirmek adına nasıl bir yol haritası çizmeniz konusunda fikir alabilirsiniz. Özellikle kadın kişilerden duyacağınız bazı sözler sizlerin üzerinde bir değersizlik hissi yaratabilir bu sebeple daha dikkatli olmanız gereken durumlar içerisinde olabilirsiniz. Fikir ayrılıkları konusunda bazı inanç ve görüşleriniz konusunda yaşayabileceğiniz günün olumlu enerjilerinden yararlanabilirsiniz. Ne olursa olsun kişisel çizginizi korumaya çalışmalı ve paylaşmaya açık olmalısınız.

1 Ekim 2021 Kova Burcu Günlük Yorum

1 Ekim kova burcu günlük yorum, hayat standartlarınızı yükseltmek için maddi konularda daha planlı bir şekilde hareket edebilirsiniz. Elinizdekilere sıkı sıkıya sahip çıkmak isteyebilirsiniz. Bu sıralar ekonomik sıkıntılar çekseniz de genel olarak ailenizin zaman zaman baskılarına maruz kalabilirsiniz. Aile fertlerinize karşı daha tutumlu olmak konusunda çeşitli nasihatler verebilirsiniz. Ayın olumlu enerjileri içerisinde olsanız da genel olarak endişe ve huzursuzluk içerisinde olabilirsiniz. Bu sebeple sizleri keyif ve huzur veren kişiler ile yan yana olmalı ve kontrolünü elinizde tutmalısınız.

1 Ekim 2021 Balık Burcu Günlük Yorum

1 Ekim balık burcu günlük yorum, bugün daha sakin olmayı ve genel olarak akışta kalmayı seçtiğiniz bir gün olabilir. Özellikle gayrimenkul alımlarınız konusunda alım ve satım konularıyla uğraşabileceğiniz bir gün içerisinde olabilirsiniz. Yaşam alanınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınız ve zihin gücünüz ile beraber başarılı işlere imza atabilir ve aynı zamanda çalışma arkadaşlarınızla sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Edinmiş olduğunuz beceriler konusunda ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Bugün yeteneklerinizi sezgileriniz konusunda farklı bir tarz oluşturabilirsiniz. Olayları daha analitik zekânız ile çözüme kavuşturabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.