1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 1 Aralık 2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı burçlar çok dikkatli olmalı!
1 Aralık 2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı burçlar çok dikkatli olmalı!

1 Aralık 2020 Günlük Burç Yorumları: Bazı burçlar çok dikkatli olmalı!

1 Aralık 2020 burç yorumları kimin hayatında yeni ayın gelmesi ile neler getirecek merak ediyor musunuz? Aklınıza takılan birçok şey belki de bu gün yanıt bulacak. Gelin beraber gün içinde hangi burcun başına neler gelecek beraber bakalım. İşte sizler için gün içinde burçların yorumlarını hazırladık.

A+A-

1 Aralık 2020 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç burcu günlük yorumu sıkılmış ve bezgin bir ruh halinden enerjik birine doğru dönüşeceksiniz. Hayatınızda son zamanlarda çok sorgulamaktan yıpranmış bedeniniz büyük bir ferahlığa ulaşacak. Bu zamana kadar taktığınız tüm olaylardan arınacak ve kendinizi tabiri caizse nirvanada bulacaksınız. Yeniliklere açık olmanız gerektiğini söyleyebilirim.

Çünkü hayatınızın rahatlayacağı bu dönemi sizlere yenilikler getirecek. Hikayenize yeni uğraşlar ve yeni insanlar girecek. Bu noktada ön yargılarınızdan kurtularak hayatınıza birilerini dahil etmelisiniz. Çünkü size kurtuluş bu insanlardan gelecek. Bu zamana kadar yaşadığınız sorunlar aynı çevre ve aynı insanlarla bir değişime uğramamış. Artık çözümü bu yeniliklerde bulacaksınız. Bu süreçte sizlere dost tavsiyesi gibi algılamanızı isteyeceğim bir tavsiye vermem gerekirse sadece yeniliklere açık olun ve kendinizi kapatmayın diyebilirim. Bu şekilde davrandığınız takdirde o güzel mutluluğun meyvesini alacaksınız. Bu da sizlere her yönden güzel bir rahatlama sunacak. Sağlık konusunda da hiçbir sorun görmüyorum. Ancak çevrenizden yeni bir bebek haberi alabilirsiniz. Bunu da ayrıyeten bilmenizi isterim.

1 Aralık 2020 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa burcu günlük yorumu güzel haberlerle geldiğimin müjdesini sizlere verecek insanlar gelecek hayatınıza. Zorlu süreçlerden geçtiğiniz şu dönemlerin ardı aydınlıklar içinde sizleri mutlu edecek. Hayatınız büyük bir huzur ile dolacak. Hem maddi hem de manevi alanda kendinizi bu süreçte çok rahatlamış hissedeceksiniz. Zaten bu rahatlama ile birlikte de sizler de bir oh çekeceksiniz. Öncelikle bu güzellikleri sizlere müjdelemek istedim.

Eğitim ya da iş alanında hanenizde güzel bir gelişme olacak. Bu gelişme ile hayatınıza pozitif bir enerji hakim olacak. Bu güzel mutluluğu hep birlikte yaşayacak ve birbirinize daha da çok kenetleneceksiniz. Herhangi bir sağlık sıkıntısının da olmayacağı bu anlarda bu mutluluğu çok daha güzel bir şekilde yaşayacaksınız. Ancak bu noktada etrafta sizleri çekemeyen birtakım şahısların da olduğunu söylemek isterim. Bunun için bir tavsiye vermem gerekirse herkese kendinizi açmayın ve insanların eline bir malzeme vermeyin. Aslında hayatınızda sizlere bu kötülüğü yapmak isteyenler resmen size yapışmış bir vaziyette. Sakın ola bu şahıslara izin vermeyin. Çünkü onlar bu mutluluğunuzu kıskanıyor. Siz ellerine koz vermedikçe de sizlerden uzaklaşıp gidecekler hayırlısıyla.

1 Aralık 2020 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler burcu günlük yorumu hayallerinizin gerçekleşeceği bir döneme giriyorsunuz. Bunun müjdesini sizlere en başta vermek istedim. Gerçekten büyük bir enerji hissettim bu assa ilk bakışımda. Tamamen olumlu bir şekilde bana gelen bu enerji hayatınızda köklü ve güzel değişiklikler yapacağınıza işaret. Bu değişikliklerin sizi her zaman iyi yönde etkileyeceğini söylemek isterim. Bu ara hayatınızda beliren bir kişinin sizi izlediğini görüyorum. Bu kişi bu zamanlarda sizlere engel olmak isteyecek. Bu yüzden bu süre zarfında yapacağınız hareketlere ve adımlarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Dikkatli ve sakin bir şekilde bu zamanda ilerlediğiniz takdirde kısa sürede başarıya ulaşacaksınız. Bunun yanı sıra yine bu süreçte yeni birkaç insan ile tanışacaksınız. Bu insanlar da sizin enerjinizi arttıran türden insanlar olacak. Bu yüzden bu insanları hiç çekinmeden hayatınıza alabilirsiniz. Bu gelişmeler sizi uzun sürecek bir mutluluğun kapısına götürecek ve sizi bu noktada aydınlıklar içinde bırakacak. Sizin bu süreçte sadece sabırlı olmanız ve adımlarınızı dikkatle atmanız gerekiyor. Güzel günler çok yakında.

1 Aralık 2020 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç burcu günlük yorumu uzun zamandır beklediğiniz bir güzel haberin kapıda olduğunu sizlere söylemek gerekir. Mutluluğunuzun hayatınızdaki kaynağı olarak da bunu gösterebilirim. Bu haber ile hayatınız resmen yeniden şekillenecek. Bu değişim hayatın her anındaki gibi güzellikler ile sizlere gelecek. Bunun garantisini sizlere tüm kalbimle veriyorum. Birtakım anlaşmazlıkların da hayatınızda olduğunu görüyorum. Ancak silikleşen bu anlar hayatınızdan yavaş yavaş bu olayların ortadan kalkacağını gösteriyor. Bunun üzerine maddiyatı simgeleyen birtakım simgeler oluşacak. Yakın zamanda bir haberle elinize yüklü meblağda para geçebilir.

Ancak bunun için gerçekten gözünüzü dört açmanız gerekiyor. Çünkü bu para bir detayın içinde olacak ve sizin onu gelip almanızı bekleyecek. Bu süre zarfı içinde fırsatları sakın kaçırmayın ve her şeyi de detaylı bir şekilde düşünün. Ayrıca hayatınızda sizi mutlu edecek bir insan da görüyorum. Bu çevrenizden bir kişi gibi. Yani hayatınızda sıfırdan girmeyecek. İnsanları bu noktada iyi gözlemlemenizi tavsiye ediyorum. Çünkü bu kişinin hareketlerinde biraz çekingenlik görüyorum.

1 Aralık 2020 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan burcu günlük yorumu yüksek ve olumlu enerjisiyle beni de etkileyen bu hayat sizler için güzellikler ile dolu bir gün olacak. Yeniliğe açık güzel zamanların sizlere çok yakın olduğunu görüyorum. Hayatınız uzun bir süredir sıradan ve son derece monoton bir halde. Ancak artık bir değişime gitmeye karar vereceksiniz.

 Bu değişime de bu süreçte kendinizden başlayacaksınız. Artık dünyanın merkezine kendinizi koyup bireysel yatırımlar yapacağınız bu zaman zarfında her şey olumlu bir noktaya doğru dönecek. Bu noktada kendinizi daha da iyi hissedeceksiniz. Bu da çevreniz tarafından fark edilecek. Sizdeki bu değişimi fark eden herkes sizin yanınızda olmak isteyecek. Ancak bu noktada seçimlerinizi doğru yapmanız gerekiyor. Bu yakınınızdan bir insanın sizi karanlık bir enerji ile gözlediği anlamına geliyor. Bu kişiyi fark edeceksiniz fakat bunun erken olması sizin elinde. Ne kadar erken olursa o kadar iyi. Çünkü güzelliğe doğru olan bu yolculuğunuzu sadece geciktirecek bu kişi.

1 Aralık 2020 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak burcu günlük yorumu son zamanlarda biraz sıkılmış ve üzgün gördüm sizi. Ama yakın zamanda gerçekten güzel günler göreceğinizi sizlere çok kesin bir şekilde söyleyebilirim. Yüksek bir enerjisi var bu günlerin. Özellikle önümüzdeki iki hafta içinde çok güzel haberler alacaksınız ve alacağınız bu haber ile kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Hatta bu alacağınız haberin enerjisi o kadar yüksek olacak ki kendinizi gerçekten yeniden doğmuş gibi hafif hissedeceksiniz. Aynı zamanda bu süreçte yaz aylarında olması tabii ki muhtemel, yeni insanlar ile tanışacaksınız.

Yeni tanıştığınız bu insanlardan biri hayatınıza olumlu bir şekilde girecek. Kadın ya da erkek gibi bir ayrıma gidemeyeceğim. Çünkü bu konu hakkında bir belirli durum yok. Ama öyle veya böyle bu kişi hayatınızı tüm samimiyetiyle olumlu yönde etkileyecek. Maddi anlamda da önümüzdeki günlerde bir rahatlama içine girmeye başlayacağınızı söylemek isterim. Ama özellikle yaz mevsiminin bitişi ile bu anlamda inanılmaz bir rahatlama içinde olacaksınız. Bu yıl size gerçekten güzellikler ile gelecek. Sadece biraz bekleyin.

1 Aralık 2020 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burcu günlük yorumu hayatınızda yeni renklerin olacağı günlerin mutluluğunu çok yakında yaşayacaksınız. Sizlere karşı bu güzel haber ile başlangıç yapmak istedim. Bezmiş ve sıkılmış bir halde zamanınızı geçiriyorsunuz. Yakında bu günlerin çok yakında sona ereceğini söylemek isterim. Özellikle önümüzdeki iki hafta içinde güzel haberler kulağınıza gelmeye başlayacak. Bu haberler sizin duygu durumunuzu oldukça yüksek bir seviyeye çıkaracak.

Zaten modunuz bu şekilde yükseldikten sonra hayatınızda daha iyi odaklanacak ve alacağınız kararlar da bir kadar güçlenecek. Eğitim ya da iş hayatınızda bu süreçte güzel bir yükselişe geçeceksiniz. Bu yükseliş ile birlikte artık tamam diyebileceğiniz bir durumda olacaksınız. Maddi ve manevi anlamda mükemmel bir mutlulukla çok güzel bir zaman dilimi geçireceksiniz. Sağlık konusunda da sizde ya da ailenizde ciddi bir sıkıntı görmüyorum. Sadece haneye yakın birisinde küçük bir hastalık olacak. Fakat onu çok güzel bir şekilde atlatacak. Bu canınızı kesinlikle sıkmasın. Çünkü bu yıl özellikle yaz mevsimi gerçekten sizin ve yakın çevreniz ile çok ama çok güzel geçecek.

1 Aralık 2020 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep burcu günlük yorumu zor zamanlardan geçiyorsunuz ve bu durum sizi gerçekten oldukça yıpratıyor. Ancak bu sıradan hayatınızın içinden aydınlığa çıkacağınızı söylemek mümkün. Fakat sizi üzmek istemem ama bu biraz uzun sürebilir. Özellikle geçireceğiniz bir ay sizin canınızı daha fazla sıkabilir. Fakat yeni yılın ikinci aydan itibaren hayatınızda olumlu değişiklikler olacak. Kendiniz için alacağınız kararlar siz fark etmeseniz bile hayatınızı etkilemeye başlayacak. Tabii ki de bu pozitif yönde olacak. Siz kendinize odaklandıktan sonra etrafınızdan da güzel bir haber sizi mutlu etmek için geliyor olacak. Bu alacağınız haberle gerçekten kuşlar gibi hafif ve mutlu bir şekilde kendinizi bulutların üzerinde hissedeceksiniz.

Bunun yanı sıra güzel bir maddi rahatlamanın da size çok yakın olduğunu görüyorum. Zaten bu rahatlama size geldiği zaman kendinize odaklanacak ve kendiniz için harekete geçeceksiniz. Size bu konuda bir tavsiye vermem gerekirse sadece sabırlı olun ve inancınızı asla kaybetmeyin diyebilirim. Çünkü bu mutluluk sizi geç de olsa 3 ay içinde gelip bulacak. Sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle…

1 Aralık 2020 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay burcu günlük yorumu hayatınızın sıradanlığı son bulacak ve hayatınıza yeni renkler girecek. Monoton ve sıkılmış bir haldesiniz sanırım uzun zamandır. Artık bu günlerin çok uzakta kalacağını sizlere söylemek isterim. Önümüzdeki bir ay içinde sizlere yeni bir yolculuk görünüyor. Güzel bir yolculuk ile yeniliklere açık olacaksınız. Birazcık ben merkezli yaşamaya başlayacak ve bunun meyvesini de çok kısa sürede alacaksınız.

İş veya eğitim hayatınızda oluşacak küçük bir değişim ile de üzerinizde bunu hissedeceksiniz. Bu süre zarfında hayatınıza yeni birtakım insanlar girecek. Aslında düzgün insanlar ile bağlantı kurarsak içlerinden bir kişiye çok dikkat etmeniz gerektiğini söyleyebilirim. Çünkü bu insanlar hayatınızda herkes tarafından sevilen ve kuşku bile duyulmadan övülen kötü bir şahsa işarettir. Siz bunun farkına varacaksınız. Ama sadece biraz dikkat etmeniz gerekiyor. Siz buna dikkat ettiğiniz anda artık çevreniz tarafından da fark edilir bir şekilde olumlu tepki alacaksınız ve bu da size gerçekten pozitif yönde etki edecek. Güzel haberlere kavuşmanız dileğiyle.

1 Aralık 2020 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak burcu günlük yorumu maddi ve manevi olarak güzel bir rahatlamanın içine gireceğiniz dönem çok yakınınızda. Bunu gerçekten tüm kalbimle hissediyorum. Uzun zamandır almayı beklediğiniz bir haber var. Bu haber size biraz geç de olsa önümüzdeki ay içinde gelecek. Önünüze iki farklı yol çıkacak gibi görünüyor. Eğer planladığınız bir yolculuk var ise bunun da çok yakında gerçekleşeceğini sizlere söylemek isterim. Bu yolculuktan sonra hayatınızda her şeyin de yavaş yavaş yoluna girdiğini söyleyebilirim.

Çünkü bu yolculuğun tam bitiminde aydınlıklara vesile olan bir haber hayatınızda belirecek. Artık engelsiz bir yolculukta ferah bir yolculuğun kapıda olduğunu gösteriyor. Sağlık konusunda da yakınlarda bir sıkıntı görmüyorum. Bu süreçte bu konuda gerçekten hiç endişe duymamalısınız. Çünkü mutlu, huzur dolu ve sağlıklı günler sizlere o kadar yakın ki…  Bu günler ile gelen neşe yüzünüzden hiç eksik olmayacak. Önünüzde hem maddi olarak hem de manevi olarak yüksek bir huzur olacak.

1 Aralık 2020 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova burcu günlük yorumu son zamanlarda karamsar bir tavırda olduğunuzu düşünüyorsunuz. Kafanızdaki karmaşık sorular içinde cebelleşiyor ve canınızı günün her dakikası da daha fazla sıkıyorsunuz. Ancak bu günlerin geçeceğini ve sıkıntılarınızdan arınacağınızı hemen göstermek istiyorum. Bunu da hayatınıza çok etki ediyor. Altınızdaki bataklıktan kurtulacak ve ferah gökyüzünün içinde huzuru bulacaksınız.

Özellikle iki hafta içinde çok güzel bir haberle tüm duygularınız olumlu yönde değişecek. Bu haber biraz uzak mesafeden ama yakın birinden gelecek. Bu süreçte etrafınızdaki kişileri iyi gözlemleyin. İki ay içerisinde küçük bir yolculuğa çıkacaksınız. Alacağınız haberle ilişkili olabilir bu yolculuk. Çıkacağınız bu yolculukta gerçekten kendinizi çok iyi hissedeceğiniz şeyler ile karşılaşacaksınız. Bu noktada bu yolculukta karşınıza biri çıkabilir. Karşınıza çıkan saf ve tertemiz iyi niyetli biri fakat siz yine de biraz temkinli yaklaşın. Çünkü bu şahsın çevresi yılanlara kaplı görünüyor. Bu süre zarfında sadece sabırlı halde olmanız gerekiyor. Bu tamamen sizin yararınıza.

1 Aralık 2020 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık burcu günlük yorumu uzun zamandır bir boş vermişlik içinde gidip geliyorsunuz. Ancak bu günlerin sona ermesi çok yakındır. Her anlamda hayatınızın yoluna gireceği günler iki ay içinde size kendisini hissettirecek. Bunu çok net bir şekilde söyleyebilirim. Özellikle bir ay içinde gelecek bir haberle hayatınıza renk gelecek ve enerjiniz çok güzel bir şekilde yükselecek. Yaz mevsiminin ortasında da küçük bir seyahatiniz olacak. Bu iş ya da eğitim hayatınız ile alakalı olabilir. Çünkü bunu çağrıştıran anlar hayatınızda beliriyor.

 Bu noktada tanışacağınız yeni insanlarda yol gösterici olarak sizlere rehberlik edecek. Gerçekten bu noktada çok şanslı olacaksınız. Tüm bunların yanı sıra sağlık konusunda da hiçbir sıkıntı görmüyorum. Ailenizde sağlık durumu sabit ilerleyecek ve küçük sıkıntılardan sonra da her şey iyiye gitmeye başlayacak. O yüzden küçük sıkıntılara da canınızı sıkmanıza neden olmasın. Her şey çok güzel olacak ve daima iyiye doğru gidecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.