Tuvana Türkay'ın ablası güzelliğiyle kardeşini solladı! Katre Türkay kimdir?

Geçmişte Mehmet Ali Erbil'in hostesliğini yapmış ve sansasyonel aşklar yaşayarak gündem olmuş. İşte Tuvana Türkay'ın ablası Katre Türkay

Onu Tuna il başrollerini oynadığı 'Ağır Romantik' filminin galasında yaptığı gafla eleştiri yağmuruna tutulan güzel oyuncunun ablası Çağrı Katre Türkay'ı tanıyor musunuz?

1987 doğumlu Katre Türkay, güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakıyor.

Katre Türkay, dünyanın çeşitli şehirlerinde çektirdiği fotoğrafları takipçileriyle paylaşıyor.

Eğer iyi bir televizyon izleyicisiyseniz ve magazin gündemini takip ediyorsanız Katre Türkay'ı gözünüz bir yerlerden ısırıyor olabilir.

Mehmet Ali Erbil'in programıyla tanındı!

1987 doğumlu Katre Türkay, profesyonel modellik hayatına 15 yaşında başlamış ardından kendisini sunuculuk ve reklam oyunculuğu yaparken buldu.

Fiziği ile dikkat çeken Katre Türkay, Metin Uca'nın sunuculuğunu yaptığı Passaparola yarışmasında hosteslik yaptı. Diyalog, spikerlik ve sunuculuk eğitimi alan Türkay'ın yıldızı, Mehmet Ali Erbil'in sunduğu "Ya Şundadır Ya Bunda" isimli programda parladı.

Katre Türkay, İlk kez Sevgisiz Nereye isimli film için kamera karşısına geçti. 2009 yılında vizyona giren 'Abimm' adlı film ile de ilk sinema deneyimini yaşadı. Ardından pek çok dizide ve reklamda boy gösterdi.

Ayrıca bir zamanlar yaşadığı sansasyonel aşklarla da magazin gündeminde çokça konuşuldu. Ali Ağaoğlu da bu isimlerden biriydi.

Ayrıca Hacı Sabancı ve Baran Süzer gibi iş adamlarıyla bir aşk geçmişine sahip.

Şimdilerde ekranlardan uzak bir hayat yaşayan Katre Türkay, sürekli seyahat ediyor.