Tüm Operatörler Anlaştı, Vodafone, Turkcell, Turk Telekom’da Ücretsiz Bedava İnternet Dağıtılıyor! Ücretsiz İnternet İçin Başvuru Yapmanız Yeterli!

Turk Telekom, Vodafone, Turkcell yine bir bedava internet kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkmış durumda. Yalnızca başvuru yaparak, onlarca GB’ı bedava alabilir ve internet keyfini sürebilirsiniz. Peki, Bedava internet nasıl yapılır? Ücretsiz internet alma yolları neler?

Turk Telekom, Vodafone, Turkcell yine bir bedava internet kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkmış durumda. Yalnızca başvuru yaparak, onlarca GB’ı bedava alabilir ve internet keyfini sürebilirsiniz. 

Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell… Dur durak nedir bilmek bilmiyor. Her zaman müşteri odaklı olarak ilerleyen operatörler; yaşanan korona virüs süreçlerinde vatandaşların en büyük destekleri oluyor. Evlerde kalarak, büyük çoğunluğunu teknolojik cihazlar başında geçirmek ile değerlendiren müşterileri için adeta her an yeni fırsatları ile karşılarına çıkmaya devam ediyor.

 Gelişen teknolojik ortamlar sayesinde internet kullanımları da bu denli artarken çok fazla ücret harcanmak zorunda kalınmasına artık izin verilmiyor. En ufak ücret ödemeden herkes bol GB’lı anların sahibi olacaklar. Eğer sizler de operatörler tarafından verilen bedava internet kampanyalarını merak ediyorsanız tam da doğru adrestesiniz.

Türk Telekom bedava internet kampanyaları ile durmak nedir bilmiyor…

Türk Telekom her zaman müşteri odaklı ilerleyen operatörlerden bir tanesi. Hem faturalı hatlar için hem de faturasız hatlar için bol GB’lı anlar sunmayı kendine ilke edinmiş gibi ilerliyor. Artık her şeyin internet ortamlarına taşınması ile beraber internet kullanımların bu kadar arttığının farkında olması a dan z ye kadar akla gelen her şey için bedava kampanya sunmasına yardımcı oluyor. Türk Telekom bedava internet kampanyaları bir kısmı için şunları sıralayabiliriz;

  1. Türk Telekom bedava 30 GB bedava internet paketi

Türk Telekom bedava 30 GB bedava internet paketi ile herkesin yüzünü güldürecek bir kampanya ile devam ediyor. Yapmanız gereken şey de çok basit. Sadece farklı hatlarda olan müşteriler Türk Telekom operatörüne hatlarını taşısınlar yeter. Hat taşıma kısmında verilen 30 GB internetin sahibi olmak için BOLBOL yazarak 5555’e kısa mesaj göndermek de yeterli olacak. Tam 1 ay boyunca geçerli olacak 30 GB internet adeta harca harca bitmeyecek kadar bol GB’lı anları sunacak fırsatları getiriyor. Eğer sizler de farklı operatördeyseniz Türk Telekom’a geçiş yapmak için hala neyi bekliyor olabilirsiniz ki?

  1. Türk Telekom sil süpür ile bedava internet kampanyası

Türk Telekom sil süpür ile bedava internet kampanyası ile dur durak nedir bilmeyen yapısı ile devam ediyor. Cihazlarına Türk Telekom’a özel olan uygulamayı indiren ve ardından da sil süpür oyununa giren müşterileri için bol GB sunacak. O halde hemen indirin ve oynamaya başlayın.

Vodafone Bedava internet kampanyaları

Vodafone Bedava internet kampanyaları ile kazanç dolu anlara hazır mısınız? Milyonlarca müşterinin vazgeçilmezi olan Vodafone; birçok sunduğu bedava internet kampanyaları ile tüm müşterilerinin yanında oluyor. Hem faturalı hem de faturasız hat sahipleri için farklı farklı sunulan internet kampanyaları a dan z ye kadar herkesi kapsayacak. Belirli adımları yerine getiren müşteriler günlük – haftalık ya da aylık internet kazançlarının sahibi olacaklar.

  1. Vodafone ile herkese 15 GB internet

Vodafone ile herkese 15 GB internet kampanyasına sahip olmak isteyen müşterilerin sadece ve sadece farklı operatör olan hatlarını Vodafone taşıması yeterli olacak. 3 ay boyunca geçerli olan 15 GB ile tüm müşteriler 3 ay boyunca rahat edecek. Her ay 5 GB olarak verilecek internetlerden yararlanmak için tek yapılacak şey en yakın Vodafone merkezlerine giderek operatör değişikliği yapmak olacak.

  1. Vodafone e – fatura ile 1 GB internet kampanyası

Vodafone e – fatura ile 1 GB internet kampanyası bir gün değil – bir hafta değil – bir ay değil… E-faturada kalınan her an geçerli olacak. Hemen faturalı hat sahiplerinin faturalarını e-faturaya taşıması yetecek. Bundan sonra her e-fatura alındıkça hatlara 1 GB internet verilecek. E-fatura devam ettiği sürece de devam edecek.

Turkcell bedava internet kampanyaları

Turkcell bedava internet kampanyaları sayesinde faturalı ve faturasız olmak üzere herkes yararlanırken bireysel ve iş hattı olan herkes de yararlanacak. İlla para ödeyerek ek paket alma durumlarını ortadan kaldıracağı gibi, bol neşe dolu anları beraberinde getirecek. Hem de her şey çok kolay olacak.

  1. Turkcell joker kampanyası

Turkcell joker kampanyası ile sadece faturalı hat sahipleri mutlu olacak. Faturalarını bir üst kademeye çıkan müşterilere verilecektir. Örnekle anlatacak olursak bir müşteri aylık olarak 20 TL ödediği faturayı farklı bir üst kademeye geçirerek 25 TL öderse bu hakların sahibi olacak. JOKER yazdıktan sonra kısa mesaj atan tüm müşteriler bol kar dolu anların sahibi olacaklar.

  1. Fizy üyeliği ile 1 GB kadar internet kazan

Fizy üyeliği ile 1 GB kadar internet kazan hakları için bir şey yapmaya gerek yok. Sadece eğlenmek ve kafa dağıtmak gerekecek. Yani kim Fizy üyeliği sabiyse ve kim ne kadar çok müzik dinlerse verilen internet de o kadar artacak. Hem neşe dolu anlar gelecek hem eğlenilecek hem de bol GB’Li anların sahibi olunacak. Dinlenen müzik miktarına göre verilen GB oranları da artış ya da azalış gösterecek. İşte o oranlar;

  1. 100 ve 249 arasında Fizy ile müzik dinlemeyi tercih edenler için 250 MB,
  2. 250 ve 499 arasında Fizy ile müzik dinlemeyi tercih edenler için 500 MB,
  3. 500 ve daha üzeri dinlemeyi tercih edenler Fizy ile için 1 GB internet verilecektir.

Nutuk.com.tr