Survivor Batuhan Karacakaya'dan zehir zemberek sözler: Şampiyon olmayı kimse hak etmiyor!

Geçtiğimiz gün Survivor'dan elenen Batuhan Karacakaya, yaptığı son röportajda adeta herkese kan kustu. Karacakaya," Kırmızı takım Survivor'u gerçekten yaşayan takım. Mavi Takım kesinlikle Survivor falan yaşamadı. Mavi takımdan kimse Survivor Şampiyonu olmayı hak etmiyor" sözlerini kullandı.

TV8'de yayımlanan Survivor yarışmasından elenen Batuhan Karacakaya, bir uygulama üzerinden vermiş olduğu röportajda samimi açıklama yaptı. Verdiği röportajla adından sıkça söz ettirecek gibi görünen Batuhan'ın sözleri önümüzdeki haftalara damga vuracak gibi görünüyor.

"MAVİ TAKIM ŞAMPİYON OLMAYI HAK ETMİYOR"

Karacakaya, "Adada kalmayı senden daha az hak ettiğini düşündüğün biri var mı?" sorusuna karşılık , "Kırmızı takım gerçekten Survivor'u yaşamakta olan takım. Mavi Takım kesinlikle Survivor falan yaşamadı. Mavi takımla birleştikten sonra net bir biçimde anladım. Diyorlar ki, "Hatırlıyor musun? Bir hafta aç kaldık, Mavi takımdan hiçbir kimse Survivor Şampiyonu olmayı hak etmiyor. Bence kesinlikle Kırmızı takımdan birileri bu şampiyonluğu almalı" sözlerini dile getirdi.