Ramazana Özel 30 GB İnternet Kampanyası! Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone Bedava internet Dağıtıyor!

2021 yılının Ramazan Ayı’na özel büyük operatörler peş peşe hediye internet kampanyaları düzenliyor. Vatandaşlar, Ramazan ayı fırsatı 30 GB bedava internet kampanyalarından haberdar değil… Bu Haberimizde siz okuyucularımız için Ramazan Ayı’nda sahurda uyanık olan vatandaşların büyük bir avantajla kullandığı 30 GB bedava internet kampanyasını ve farklı operatörlerin kampanyalarını size sunuyoruz.

Küresel pandemi olarak tüm dünyayı kasıp kavururken Covid-19, 2021 yılının Ramazan Ayı’nda da etkisini sürdürürken, dev GSM operatörleri tıpkı geçtiğimiz yıl gibi vatandaşa moral veren 30 GB’ye varan hediye internet kampanyaları düzenledi. İşte Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’dan 30 GB’ye varan internet kampanyaları hakkında hazırladığımız haberimiz… 30 GB hediye internet Ramazan fırsatına düşük rağbet!

Dev operatörlerin kampanyaları, 2021’in Ramazan Ayı’nda geçtiğimiz yıl kadar yoğun ilgi toplamadı. Bu durum, operatörlerin kampanyalarını kitlelere yeterince duyurmamış olmasına istinaden ifade edilirken kimi çevrelerde de vatandaşların, sıkılaştırılan pandemi önlemleri ile evlerine kapanmasıyla ve bu vesileyle 4.5G internet paketlerine ihtiyaç duymamasıyla ilişkilendiriliyor.

Haber sitesi uzmanları, normal şartlarda en çok rağbet gören haber ve duyuru içeriklerinin birinin de bedava internet kampanyaları olduğunu belirtiyor. Bedava internet kampanyalarından faydalanılmasının azalmasına ilişkin görüş ise halkın evlerinde olduğu ve evde internetten wi-fi üzerinden yapılan bağlantıların sıklaştığı şeklinde ifade ediliyor. Dev GSM operatörleri hediye internet kampanyalarını artırdı!

2021 yılı, artan Covid-19 vakaları nedeniyle oldukça zorlu geçiyor. Ramazan Ayı’nda, salgının yayılma hızını yavaşlatmak için önlemler artırıldı. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom gibi dev GSM şirketleri, abonelerine 30 GB’ye kadar hediye internet dağıttı. Halen vatandaşın ilgisini yeterince çekmeyen hediye internet kampanyalarından kolayca yararlanabilirsiniz. İşte, Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’un avantajlı hediye internet kampanyaları… Türk Telekom’dan 30 GB internet sudan ucuz!

Türk Telekom,  Ramazan ayı fırsatı 30 GB’ye varan internet kampanyasını duyurdu. Kampanyaya göre, Ramazan ayı boyunca sahura kadar bekleyenler oldukça avantajlı 30 GB internet kampanyasını doya doya kullanabilecek. Türk Telekom’un “30 GB Sahur Kampanyası” adını verdiği kampanyadan yararlanmak oldukça kolay… Saat 00.00 ila 06.00 arasında faydalanılabilen 30 GB internet kampanyası yalnızca 9.18 TL’ye sunuluyor. 10 GB bedava İnternet! Türk Telekom 10 GB bedava internet paketini de, numarasını Türk Telekom’a transfer eden ya da yeni faturalı hat satın alan müşterilerine anında 10 GB hediye internet veriyor. Vodafone’dan 10 GB 15 GB hediye internet!

Vodafone, Yanımda uygulamasında yer alan Çark oyunundan 20 GB’ye varan hediye internet kazanmanız Ramazan Ayı’nda an meselesi… Çark oyunun yanısıra Süpermarket Yanımda’dan sipariş vererek 10 GB bedava internet kazanabilirsiniz. Vodafone aynı zamanda, 15 GB internet hediyesini Trendyol’da 50 TL ve üzeri alışveriş yapan abonelerine anında sunuyor. Turkcell’den Ramazan Ayı’nda da 2 GB hediye internet!

Turkcell, her Ramazan olduğu gibi bu yıl da bedava internet kampanyasını abonelerine sunuyor. Turkcell, 2021 yılında Salla Kazan oyunu ile anında 2 GB hediye internet tanımlıyor. Dev GSM operatörü, Ramazan Kampanyası ismini verdiği Turkcell Pasaj ile avantajlı indirimler sağlıyor.