Özlem Yıldız’ı çıldırtan yorum! Canım senin işin ne, değirmenin suyu nerden geliyor?

Tatil sezonunu İzmir Çeşme’de açan Özlem Yıldız, bronzlukta kendisine rakip tanımıyor. Oğlu ile birlikte tatiline devam Yıldız, oldukça bronzlaştı. Özlem Yıldız konu ile alakalı daha önce yaptığı espride ‘’ Bronzlukta tek rakibim Fedon abi’’ dedi. Özlem Yıldızın bu hâlini görenler nasıl u kadar bronzlaştığına dair gözlerine inanmadı.

Sosyal medyada bir takipçi kendisine ‘’Canım senin işin ne? Değirmenin suyu nerden geliyor? Bir iş yaptığını görmüyorum. Hep otellerde ve pahalı yerlerdesin… Ha bu arada seviyorum seni kolay gelsin’’ şeklinde yorum yaptı.

Bu yoruma sinirlenen Özlem Yıldız ise, meraklı takipçisinin sorusunu hemen yanıtladı. Yıldız: ‘’ Hemen gidereyim merakınızı. Beş yıldır devam eden bir TV programım var, yenisi yakın başlayacak. Düzenli olarak ödül törenleri sunumu ile açılışlar ve bayi toplantıları yani ekstra olarak yeterince yoğunum. Sosyal medyayı saymıyorum bile. Üstelik çoğu otellerde tanıtım amaçlı misafir ediliyorum. Umarım açıklayıcı olmuştur ‘’ dedi.

Özlem Yıldız Kimdir?

Aslen Çerkez kökenli olan Yıldız, 13 Aralık 1980’de Antalya’da doğdu. Katıldığı yarışmada güzellik derecesi alamadı fakat bu yarışma ona bambaşka kapıları araladı.

ATV’de yayına başlayacak bir TV kanalı için teklif aldı. Özlem Yıldız’ın tanınmasında en etkili olan program ise Mehmet Ali Erbil ile birlikte sunduğu Çarkıfelek oldu. Yıldız bu yarışmada hostes olarak görev aldı.

2005’de Armatör Sinan Serter ile evlendi ve bu evlilikten Demir adında bir çocuğu oldu. 2013’de ise Sinan Serter ile olan evliliğini noktalayan Yıldız çeşitli TV programları ile ekranlarda olmaya devam ediyor.