Merve Boluğur doğuştan sosyal mesafeliyim dedi, bir anda gündem oldu!

Geçtiğimiz günler içerisinde sokakta maske takmadan görüntülenmiş olan ünlü genç oyuncu Merve Boluğur; bir hayli eleştirildi. Konu ile alakalı olarak konuşma yapan Merve Boluğur; herkese karşı doğuştan mesafeli hareket ettiğini ve bu yüzden de maske takma gereksiniminde olmadığını dile getirdi.

Herkese karşı her anlamda hayatında mesafeli davranmayı tercih etmenin bu süreçlerde faydasından yararlanıyor olduğunu da ifade etmiş oldu.

Merve Boluğur hakkında son dönem paylaşımları

Son dönemler içerisinde Merve Boluğur hem paylaşımları hem de yaptığı açıklamalar ile bir hayli gündemde yerini alıyor. Geçtiğimiz günler içerisinde de Youtube kanalarından bir programa katılım sergiledi.

Cihan Şensözlü tarafından yöneltilen sorulara karşı hem özel hayatı hem de dizi sektörü hakkında farklı açıklamalarda bulundu. Sokakta maskesiz görüntülenmesine karşı yoğun eleştiri altında kalan genç oyuncu sorular için mesafeler ile hayatına devam eden bir kişi olduğunu söyledikten sonra bu huyundan dolayı maske takmadığını ve dengeli olarak devam ettiğini düşünmesinden dolayı sadece kendine bir şeyler katma düşüncesi ile ilerlediğini dile getirdi. Burak Dayı ile meydana gelen ayrılıklarından sonra sadece kendisini meditasyona yönlendiren Merve Boluğur; daha derinlerde yer alan Merve'yi keşif edebilmek adına bir takım çalışmalarda yer aldığını da dile getirdi. Konuşması sırasında pek bir şeyi umursamadan, içinden  her ne gelirse ona göre yaşamaya devam ettiği söyledikten sonra tek derdi kendi hayatını keyifli bir şekilde geçirmek olduğunu söylemeyi ihmal etmedi. Kendisine sorulan sorulardan bir tanesi de Gökçe Bahadır gibi pavyon kadını rolünde olup olmayacağına da bayılarak oynayacağını ve şu an cevap verirken bile ne kadar heyecanlandığını dile getirdi. Yeniden evlenmeyi düşündüğünü dile getiren Merve Boluğur çocuk sahibi olmak istediğini dile getirdi.