Masumlar Apartmanı dizisinden kötü haber! Ünlü Oyuncu Hayatını Kaybetti! Dizi Çekimleri Durduruldu

Masumlar Apartmanı dizisine veda edip ayrılacak oyuncu belli oldu. Tansel Öngel'in diziden ayrılması gündemde. Ünlü oyuncu Naci karakterine veda edecek.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, Salı akşamları izleyicileri ekranları başına kilitlemeye devam ediyor. Yayınlandığı her yeni bölümüyle izleyicilerin heyecanını katlamaya devam eden diziden şaşkına çeviren bir ayrılık haberi geldi. Bu haber izleyicileri derinden sarstı.

Masumlar Apartmanı dizisinde yaşanan ayrılık haberi, izleyicilerin neye uğradıklarına şaşırmalarına neden oldu. Diziden o karakterin ayrılmasının ardından hikayesinde nasıl bir gidişat olacağı da şimdiden araştırılmaya başlayan konular arasında yer alıyor. İşte Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılan o isim ve habere ilişkin olarak merak edilen diğer detaylar…

Masumlar Apartmanı Dizisinde Büyük Veda…

Daha önceden de diziden bir ayrılıp bir gelen oyuncu Tansel Öngel diziden veda ediyor. Dizi içerisinde Naci karakterini canlandıran Tansel Öngel’in diziden ayrılacak olması haberi özellikle de Safiye hayranlarının büyük bir yıkım yaşamalarına neden oldu.

Şimdilerde Fox TV ekranlarının sevilen programı Maske Kimsin Sen programında sunuculuk yapan Tansel Öngel’in diziye vakit ayıramadığı ortaya çıktı. Belirtilen sebepten dolayı da ünlü oyuncunun diziye veda edeceği belirtildi. Bu kez dizi içerisinde Naci karakteri ölerek diziye veda edecek. Böylelikle de bu kez gerçekten diziden ayrılmış olacak.

Dizi severler Tansel Öngel’in diziden ayrılması ile birlikte özellikle de Safiye açısından dizide nasıl bir gidişat olacağını araştırmaya başladı. Dizinin gidişatı ile ilgili detaylar ilerleyen bölümlerde izleyiciler tarafından anlaşılacak.