Masumlar Apartmanı dizisi setinden yürekleri paramparça eden haber geldi! Ölüm acısı herkesi tek yürek yaptı…

TRT1 kanalının son zamanlarda en sevilen yapımı olarak yerini alan Masumlar Apartmanı dizisi setinden herkesin canını yakan haber geldi. Sette görev alan bir kişi yaşamını kayıp etti ve herkes Masumlar Apartmanı dizisinin ekibinin acı dolu anlar yaşamasına neden oldu. Ansız gelen bu ölüm haberinin ardından Ezgi Mola sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile yaşadığı üzüntü dolu anları dil

TRT1 kanalının son zamanlarda en sevilen yapımı olarak yerini alan Masumlar Apartmanı dizisi setinden herkesin canını yakan haber geldi. Sette görev alan bir kişi yaşamını kayıp etti ve herkes Masumlar Apartmanı dizisinin ekibinin acı dolu anlar yaşamasına neden oldu. Ansız gelen bu ölüm haberinin ardından Ezgi Mola sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile yaşadığı üzüntü dolu anları dile getirdi.

Masumlar Apartmanı dizisi projesi ile oyunculuk kariyerinin adeta en zirvelerine kadar çıkmayı başaran Ezgi Mola, dizi seti yapım ekibi çalışanlarının birinin ani bir şekilde hayatını kayıp ettiğini dile getirdi. Oyuncuların ve tüm çalışanların ne kadar derin bir acı yaşadığını duydu dolu ifadeler ile aktardı.

Masumlar Apartmanı dizisi…

Sette çalışan görevlilerden birinin ani bir şekilde hayatını kayıp etmesi Masumlar Apartmanı dizisi ekibinde yer alan herkesin derin acılar yaşamasına neden oldu. Ezgi Mola bu anlarda taziye gönderisi yaparak açıklamada bulundu.

Yazdığı paylaşım sırasında; ‘’ yapım ekibimizden gün içerisinde ekip arkadaşımız Cüneyt’in hayatını kayıp ettiğini öğrenmemiz hepimizi derinden yaraladı. Öncelikle kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Her zaman kendisini güler yüzü ve iyi olan kalbi ile hatırlamaya devam edeceğim. ‘’ ifadelerine yer verdi.

Masumlar Apartmanı dizisi set görevlisi Cüneyt’in hayatını kayıp etmesi Ezgi Mola da yer almak üzere tüm herkesin derin acı yaşamasına neden oldu. Ölüm haberinin hala neden olduğu açıklanmazken acaba korona virüs ile mi hayatını kayıp etti sözlerini beraberinde getirdi. Masumlar Apartmanı dizisi resmi açıklaması ya da OGM Pictures yapımı sırasında açıklama gelmedi.