Kızları Elleme Hastalığı Olan Hasan Kiraz Nerede? Müge Anlı İle Tatlı Sert 25 Eylül 2020’de Neler oldu?

Yaklaşık 3 yıldır kayıp olan ve ailesi tarafından henüz bulunamayan Hasan Kiraz, 25 Eylül tarihin

Hasan Kiraz 3 yıldır kayıp olması nedeni ile Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 25 Eylül 2020 bölümünde Hasan Kiraz’ı aramaya başladı. Kaza geçiren Hasan Kiraz kazadan sonra kızlara dokunma hastalığına yakalanıyor. 23 yaşındaki Hasan Kiraz kayıp mı? Yoksa öldürüldü mü?

Hasan Kiraz Nerede?

Muğla’da yaşayan ve tarlada çalışan Hasan Kiraz’dan yılardır haber alınamıyor. 3 yıldır kayıp olan Hasan Kiraz 11 Mayıs 2017’ de Muğla’nın Dalaman ilçesinde kayboldu. Geçirdiği bir kaza sebebi ile psikiyatrik sıkıntılar yaşayan Hasan Kiraz kaza nedeni ile sigortadan 220 bin TL aldı. Fakat bu parayı kim ve nasıl çekti? Tarladan evine dönmek için Hasan Kiraz’dan 3 yıldır haber alınamadı.

Muğla’nın Dalaman ilçesinde ailesi ile birlikte yaşayan Kiraz 11 Mayıs 2017 günü kaybolmadan önce babasının yanına gitti. 30 dakika boyunca babası ile birlikte çalışan Hasan daha sonra eve gideceğim diyerek yola koyuldu. Daha sonra köylülerle selamlaşarak yolun aşağısına doğru indi. O saatten bir saat sonra eve giden baba oğlunun evde olmadığını gördü ve oğlunu aramaya başladı. Hasan Kiraz daha önce Marmaris’e gittiği için yine oraya gitmişti diye düşünen aile bir süre bekleme kararı aldı.

Hasan Kiraz Kızlara Neden Elliyordu?

Baba Cemil Kiraz oğlunun kaybolduğu zamandan beri farklı noktalarda sinyaller verdiğinin bilgisini de ekledi. Kiraz kaybolmadan önce yaşadığı kaza nedeni ile bedensel ve ruhsal problemler yaşamak durumunda kalmışı. Sağ tarafından kısmi felç olan Hasan Kiraz, kadınlara ve kızlara bilinçsiz bir şekilde dokunmaya çalışıyordu.