Karakomik Twitter’da TT Oldu

Cem Yılmaz Defne Samyeli ile ayrılık söylentileriyle gündeme gelirken iki filmli Karakomik Filmler prohesi de bugün gösterime girdi

Defne Samyeli ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan Cem Yılmaz, uzun süre bu durumun ekmeğini yemişti. Ayrılık iddiaları son günlerin popüler magazin haberi olurken bugün vizyona giren Karakomik Filmler ise Twitter’da TT oldu. Kullanıcılar olumlu olumsuz görüşlerini yansıtırken, genel kanı beğenilen bölümün ilk film olduğuydu.

Biletler Pahalı Eleştirisi

Kullanıcılar bilet fiyatlarının pahalılığından şikayet ederken, birinci bölümün çok iyi ikincisinin de bir o kadar kötü olduğu eleştirilerinde bulundu. Bazıları Cem Yılmaz’ın en başarısız eseri derken, farklı bir proje deneyip başarılı olmuş diyenlerin sayısı da bir hayli fazla oldu. Cem Yılmaz alışılageldik kadrosunu korurken yeni isimleri de buraya dahil etmiş. Ozan Güven, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Uraz Kaygılaroğlu, Cem Davran gibi isimlerle kamera karşısına geçmiş. Geçen yıl bilet ve mısır krizi nedeniyle filmlerini vizyondan geri çeken Yılmaz’ın merakla beklenen serisinin ilk iki filmi de böylece gösterime girdi.

Biri Dram Biri Komedi

2 Arada ve Kaçamak olarak iki ayrı film şeklinde 3 saatlik izlenceye sahip olan filmin biletleri 30 TL’den başlıyor ve sinema salonuna göre değişiyor. Cem Yılmaz’ın gösterime giren filmlerinden daha çok konuşulan özel hayatı da sosyal medyanın dilinden düşmüyor. Defne Samyeli olayla ilgili konuşmazken, yaz aylarında aynı iddiaların karşılığı olarak ikili birlikte oldukları bir videoyu paylaşmıştı.