Kadınların orgazm süresini uzatan çarpıcı tüyolar!

Kadınların geneli seks sırasında orgazm sorunu ile karşı karşıya kalabiliyor. Hangi pozisyonda orgazm olduğunu keşfeden kadınlar ise daha uzun orgazm dakikalarının yollarını arıyor. Yatakta kadınları zevkten uçuran ve orgazm süresini uzatan şahane tüyoları sizler için derledik.

Kadınların geneli seks sırasında orgazm sorunu ile karşı karşıya kalabiliyor. Hangi pozisyonda orgazm olduğunu keşfeden kadınlar ise daha uzun orgazm dakikalarının yollarını arıyor. Yatakta kadınları zevkten uçuran ve orgazm süresini uzatan şahane tüyoları sizler için derledik. Birazdan vereceğimiz tüyoları deneyerek orgazm sürenizi daha uzun hale getirerek, sekste doyuma ulaşabilirsiniz! Peki, orgazm nedir ile başlayalım…

Orgazm; seks sırasında oluşan cinsel uyarım ve zevkin doruk noktası olarak tanımlanabilir. Erkeklerde boşalma sırasında yaşanan haz kadınlarda ise orgazm sırasında yaşanıyor. Ancak ne yazık ki her kadın orgazm olamıyor ya da henüz nasıl orgazm olacağını keşfetmemiş olabiliyor. Seksin kısa sürmesi, partnerin bencil olması, hissiz sevişmeler, meta gibi görülen beden ve zihindeki tabular, psikolojik etkenler ve çok daha fazlası kadınların orgazm olmasını engelleyen nedenler arasında sıralanabilir. Tüm bunları bir kenara bırakıp bazı tüyoları deneyerek orgazm olabilir ya da orgazm sürenizi daha uzun hale getirebilirsiniz. Nasıl mı?

Sesli Seks Yapmak!

Evet, seks sırasında ses çıkarmanız veya inlemeniz sadece karşınızdaki erkeğinizi değil sizi de tetikliyor ve tahrik ediyor. Sesli sevişmeniz orgazm olmanız için de büyük fayda sağlıyor. Tabi sadece sizin değil, erkeğin ses çıkarması da sizi hazzın doruklarına ulaştırıp baştan çıkarabilir. Partnerinizden bunu talep ederek sesiyle sizi tahrik etmesini istediğinizi söyleyebilirsiniz.

İlişki Sırasında Keşfe Çıkıp G Noktasını Aramayın!

Kadınların orgazm olmasını sağladığı bilinen G noktası furyası bitmediği için, sürekli bunun arayışı yatakta devam ediyor. Seks sırasında G noktası aramak yerine,  kadının üstte olduğu pozisyonda ileri geri sürtünerek orgazm olmasını sağlayabilirsiniz. Sürtünme, beyinde mastürbasyon tekniğini hatırlattığı için seks sırasında orgazm olmayı sağlıyor.

Seks Yaparken Her Şeyi Dışarıda Bırakın!

Orgazm olabilmeniz için psikolojik düşüncelerin ve odaklamanın da etkisi yadsınamaz. Yatağa girip sevişmeye başladığınız andan itibaren tüm dünya ile bağlantınızı kesercesine, sorunlarınızı kapının dışında bırakın ve odaklanmaya çalışın. Çünkü odaklanmak orgazm olmanızı oldukça kolay hale getiriyor. Stresi, siniri bir kenara bırakıp dokunuşları hissedin ve hazzın doruklarına ulaşın!

Partneriniz İle Erotik Filler İzleyin!

Erotik filmler izlemek seksten önce sizi hazırlayacağı için orgazm olmanızı da daha kolay hale getirir. Siz de cinsel ilişkiye girmeden önce partneriniz ile ya da yalnız başınıza erotik filmler izleyerek he daha rahat orgazm olabilir hem de orgazm sürenizi uzatmanın tadını çıkarabilirsiniz!

Kegel Egzersizlerini İhmal Etmeyin!

Bu madde sadece kadınları ilgilendiriyor. Hızlı orgazm olan ve orgazm süresi çok kısa süren kadınların vajina kaslarını güçlendirmek için kegel egzersizleri yapmaları büyük fayda sağlıyor. Tabi, bu egzersizleri tek seferliğe mahsus değil düzenli periyotlar ile yapmanız etki göstererek orgazm sürenizi daha uzun hale getirecektir.