Fikret Orman Geri Mi Dönüyor?

Beşiktaş Spor Kulübü başkanı Fikret Orman Olağanüstü Genel kurul kararı almasının ardından bugün yapacağı sürpriz toplantı ile başkanlığa tekrar aday olacağı iddia ediliyor.

Beşiktaş’ta son dönemde oldukça çalkantılı zamanlar yaşanıyor. Rüya gibi geçen 2 sezonun ardından son 2 senede şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray’a kaptıran Beşiktaş bu seneye de beklentilerin altında kalarak başladı. Ligin ilk 7 haftasında sadece 8 puan toplayabilen siyah beyazlılar mali açıdan da son dönemde oldukça zor zamanlar yaşıyor. Geçen senende itibaren mali anlamda yaşanan zorluklardan dolayı yıldızlarının birer birer kaybeden Beşik-taş’ta yoğun eleştiri alan Fikret Orman olağanüstü kongre kararı alarak bir daha aday olmayacağını açıklamıştı. Fakat gelinen süreçte camianın yoğun baskısı ve şimdiye kadar camianın kenetleneceği bir aday çıkmamasından dolayı Fikret Orman’ın bugün 11.30’da düzenleyeceği basın toplantısında tekrar başkanlığa aday olacağı iddia ediliyor.

Şuana Kadar Sadece İsmail Ünal Adaylık Başvurusu Yaptı

Fikret Orman’ın tekrar aday olma noktasında kararını değiştiren n önemli 2 faktörün camiadan gelen tekrar aday ol baskısı ve Beşiktaş’ı düzlüğe çıkaracak başka bir başkan adayının henüz ortaya çıkmamış olma olarak gösteriliyor. İddialar doğru çıkar ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman tekrar aday olursa yönetim kurulunda köklü deşiklikler yapacağı ve birkaç isim dışında hepsinin değiştireceği konuşuluyor. Fikret Orman yeniden başkan seçilerek camiadan aldığı güvenoyu ile çeşitli konularda büyük radikal kararlar alabilir. Tüm bu soruların cevabı ise Beşiktaş başkanının 11.30’da yapacağı toplantıda cevap bulacak.