Fatih Portakal, Bakan Murat Kurum'a Tepki Gösterdi!

Fatih Portakal, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kendisine verilmeyen inceleme raporunun iktidara yakın medyaya sızdırılmasının ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Bakan Murat Kurum'a tepki gösterdi.

Gazeteci Fatih Portakal'ın Seferihisar'daki özel mülkünün üzerinde izinsiz bir şekilde drone uçuran ve iktidara yakınlığıyla bilinen medya, ünlü gazetecinin kaçak çiftliği olduğunu iddia etmişti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu iddialar üzerine Fatih Portakal'ın mülkünde inceleme yapmış ve yapılan inceleme sonucunda kaçak yapıya rastlanmamıştı. 

Fatih Portakal, Twitter'dan yaptığı açıklamada talep ettiği halde kendisine verilmeyen inceleme raporunun nasıl olup da bazı gazetelere sızdırıldığını Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a sordu.

"BAKAN KURUM SES ÇIKARMIYOR, MÜSTEŞARI GÖRMEZDEN GELİYOR"

Paylaşımında Bakan Murat Kurum ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı da etiketleyen Portakal, şu ifadeleri kullandı:

Devletin kayıtlarındaki kişisel verinin yandaş gazeteye nasıl sızdırıldığını soruyorum? Devletin memurunun hazırladığı bize bile bildirilmeyen bir raporun nasıl sızdırıldığını soruyorum? @csbgovtr susuyor @murat_kurum ses çıkarmıyor, müsteşarı görmezden geliyor? Hak hukuk demeyin