Çukur 100. Bölüm Nefes Kesti! Yamaç’ın Başı Yine Belada…

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Ay yapım imzalı Çukur dizisi için merak ile beklenen 100. bölüm 2. fragman yayına alındı. Çukurlu olan bir genç kızın şiddet gördüğüne şahit olan Vartolu, Yamaç ve bütün Çukur halkı durum karşısında kayıtsız kalamaz ve harekete geçer. Tanıtımda bile aksiyon dolu sahneler nefesleri kesecek şekilde ekranlarda yer alıyor.

Şiddet Gören Kadına Yardım Edecek!

Çukur dizisi 100. bölüm 2. tanıtım fragmanı ile sevenlerinin karşısına çıkarken; Bu tarihten itibaren aileden yakın başka erkek kalmayacak diyen Cengiz’e karşı meydan okumaya devam ederken Çağatay Erdenet’in gelmesinin ardından heyecan doruklara kadar çıkıyor.

Şiddet gören Çukurlu bir kadın olduğunu gören Yamaç; Cengiz’in bile şaşkın hale gelmesine neden olacak. Vartolu ile beraber Yamaç hem Cengiz’in hakkından gelecek hem de Çukur’u daha iyi korumak için harekete geçme kararı almasının ardından sürpriz bir haber ile yaptıkları tüm planlar bir anda değişecek. Karaca’nın da Azer’in ölümü ile hakkında anlatacak olduğu şeyler karşısında Koçovalı evinde olan her şey bir anda alt üst olacak.

Çukur halkı için kendilerinden herhangi birinin zarar görmesi karşısında biri birilerine daha iyi kenetleme yapacaklar. Yamaç ile beraber Vartolu beraber nefes kesecek bir aksiyon içinde yer alırlar ve Çukurlu olmanın ne demek olduğuna karşı duygu dolu anlar içerisinde hatırlayacaklar. Yamaç; Cengiz’in görevini de tam anlamı ile yerine getirmesinin ardından eski bir düşmanı ile tekrar bir araya gelmek zorunda kalacaklar.

Çukur dizisi oyuncuları kimlerdir?

Senaryonu Gökhan Horzum kaleme alırken bir yandan yönetmenlik kısmını da Sinan Öztürk üstleniyor. Oyuncu kadrosu içerisinde;

  1. Aras Bulut İynemli,
  2. Perihan Savaş,
  3. Mustafa Avkıran,
  4. Erkan Kolçak Köstendil,
  5. Rıza Kocaoğlu,
  6. Öner Erkan,
  7. Necip Memilli,
  8. Damla Sönmez,
  9. Kubilay Aka,
  10.  Hazal Subaşı,
  11. Burak Dakak,
  12.  Hare Sürel,
  13. Kadir Çermik,
  14. İrem Sak,
  15. İrem Altuğ,
  16. Boncuk Yılmaz,
  17. Mustafa Kırantepe,
  18. Ece Yaşar,
  19. Cem Uslu,
  20. Aytaç Uşun,
  21. Ferit Kaya,
  22. İlkay Akdağlı,
  23. Çağrı Atakan yer alıyor.