Bebek Sahibi Olamayan Larissa Gacemer'e Eşinden Destek! Larissa Gacemer kimdir?

"Neden çocuk yapmıyorsun, çocuğun olmuyor mu?" sorularına sinirlenen Larissa Gacemer "Ben kabullendim, Burak da kabullendi" dedi. İşte Larissa Gacemer'in çok konuşulan açıklamaları...

Burak Gacemer ile evli olan Brezilyalı model Larissa Gacemer, sosyal medyadan gelen "Neden çocuk yapmıyorsunuz?" sorularına isyan etti.

Bir video yayınlayarak kendisine yönelik çocuk sorularına yanıt veren Larissa Gacemer, "Ben kabullendim, Burak da kabullendi" ifadelerini kullandı.

Larissa Gacemer açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bana sürekli neden çocuk yapmıyorsun diyorlar. Çocuğum olmuyor. Allah beni böyle yaratmış. Yine de denedik Burak’la ama olmuyor. Eşim bunu kabul etti, ben de bu duruma alıştım. Kötü yorum yazmayın artık.”

LARİSSA GACEMER KİMDİR?

Larissa Gacemer, 5 Kasım 1988 tarihinde Brezilya'nın Sao Paulo kentinde doğmuştur.

17 yaşında modellik kariyerine başladı. Türkiye'ye gelmesinden önce Brezilya'da 4 yıl tiyatro eğitimi almış.

Görev aldığı reklam kampanyaları sebebiyle ABD, Fransa, İngiltere, Japonya ve Türkiye'nin de içinde bulunduğu bir çok ülkede çalışmalarda bulunmuştur.

2011 yılında İzmir'e bir reklam kampanyasıyla çalışmaya giden Larissa Gacemer bir İstanbul defilesinde eski basketbolcu eşi Burak Gacemer ile tanışmıştır, tanışıklıkları; Brezilya döndükten sonra da internet üzerinden görüntülü konuşmaya devam eden ikili, Larissa'nın sonra da İstanbul'a gelerek Mayıs 2011'de evlenmeleriyle son bulmuştur.