Amazon Prime’ın En İyi Dizileri Belli Oldu! Amazon Prime’da Hangi Diziler İzlenir?

Türkiye’de henüz hizmet vermeye başlayan Amazon Prime’in oldukça kaliteli dizileri vardır. İşte Amazon Prime’ın en iyi dizileri!

Sonunda Türkiye pazarına giriş yapan Netflix’in en büyük rakibi Amazon Prime, dijital yayıncılığın en büyük isimlerinden bir tanesidir. Cüretkar bir etiket ile kullanıma hazır olan Amazon Prime, dijital yayıncılığın ötesinde ekstraları da barındırmaktadır.

Bunlar; Amazon prime üyelerinin artık Amazon’dan almış oldukları ürünleri ertesi gün teslim alabilme şansı ile bu platform üyelerine sunulan ayrıcalıklardan faydalanabilecek olmalarıdır. Ancak bahsi geçen bu platformun en değerli yanı Prime Video servisidir.

Uzun yıllardır hizmet veren bir kuruluş olan Prime Video, Netflix kadar yoğun bir içeriği olmasa dahi sağlam bir dizi ve filmleri vardır.

Son dönemlerde içerikleri ile yoğun eleştirilerin hedefi olan Netflix’e nazaran Amazon Prime Video’da içerik yelpazesi daha sade ancak kalite standartları çok daha yüksektir. Peki, en kaliteli Amazon içerikleri nelerdir? Bosch, Catastrophe, Fleabag, Mozart,n The Jungle ve One Mississippi’dir.