Aleyna Tilki Hakkında Tehdit ve Hakaret Suçlamasından Dava Açıldı

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Havalimanı’nda bir yolcu ve güvenlik görevlisi ile tartışan Aleyna Tikli hakkında ‘’tehdit’’ ve ‘’hakaret’’ suçlamasından soruşturma açıldı.

Son dönemde adı sıklıkla skandallarla gündeme gelmeye başlayan şarkıcı  Aleyna Tilki 9 Ocak 2020 günü İtalya’ya gitmek için geldiği İstanbul Havalimanı’nda aynı uçakla seyahat etmek için sırada bekleyen Ünal A. ile tartışma yaşamıştı.

Yaşanan tartışma esnasında Aleyna Tilki, A.’nın şikayetçi olacağını söylemesi polis çağırması gerektiğini belirtirken olay yerine gelen güvenlik görevlisi Neslihan Ö. ile de tartışma yaşadığı anlar kameralara yansımıştı.

Yaşanan olaylardan sonra polis merkezine götürülerek ifadesi alınan Aleyna Tilki sinirlerinin bozulduğu gerekçesi ile İtalya’ya gitmekten vazgeçerek evini yolunu tutmuştu. Başarılı şarkıc ıolaydan sonra sosyal medyadan yaptığı açıklama ile karşı tarafı suçlayarak şiddet görmekten korktuğu için böyle bir tartışmanın içine girmek zorunda kaldığını iddia etmişti.

Aleyna Tilki’den Uzlaşma Talebi

Konunun Aleyna Tilki cephesinden anlatıldığı gibi olmadığı ise olayda yer alan tarafların Aleyna Tilki’den şikayetçi olması ve verdiği ifadelerde ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı Aleyna olay esnasında bavulunu X-Ray cihazına koymak için sıra bekleyen Ünal A.’nın sırayı beklemeden önüne geçip bavulunu cihaza koyduğu için uyardığı fakat Aleyna Tilki’nin buna küfürle karşılık vererek ve “Seni buradan aldırırım” diye tehdit ifadeleri yer alıyor. Hakkında soruşturma açılan Aleyna Tilki’nin yetkililerin uzlaştırma isteyip istemediği yönünde ki soruya ise evet cevabı verdiği ve geri adım attığı belirtiliyor