Turkcell, Turk Telekom, Vodafone Bedava İnternet Paketleri.... Tüm Operatörlerde Ücretsiz İnternet Nasıl Yapılır?

Turkcell, Turk Telekom, Vodafone Bedava İnternet Paketleri.... Tüm operatörler, kısa süre önce müşterilerine özel ücretsiz internet paket kampanyalarını duyurdu. Peki, Bedava internet paketi nasıl yapılır?

Son yıllarda akıllı telefonların bir hayli artmış olması, vatandaşların internet kullanım miktarlarının da artmasına neden oldu. Neredeyse her işlemin internet ile yapılıyor olması hatlarında yer alan internetlerin yetersiz kalmasına neden oluyor

Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyaları

Türk Telekom bedava internet kampanyaları sayesinde faturalı ya da faturasız tüm hat kullanıcılarının yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Abonelerin bedava internet haklarından yararlanabilmek için sadece belirli adımları yerine getirmesi gerekiyor. İşte yararlanılacak bedava internet yöntemleri;

  • 4.5 G sim kart almak; Abonelere bir ay boyunca 30 GB internet verilecektir. Yerine getirilmesi gereken tek şart kişilerin 16.07.2016 tarihinden önce Türk Telekom'lu olması ve yeni 4.5 G hat almasıdır.
  • Coşturan 3 GB tarifesine geçen abonelere verilir. Farklı operatörlerden Türk Telekom hattına geçmek gerekir. Bir sene boyunca her ay 1 GB ücretsiz internet verilecektir.
  • Selfy 1 GB kampanyasından yararlanmak isteyen abonelerin Selfy'li olma şartı bulunuyor. Tek seferde 30 ve üzerinde TL yükleyen aboneler için 1 GB internet verilecektir.

Turkcell Bedava İnternet Kampanyaları

Turkcell aboneleri için birçok farklı internet kampanyası sunuyor. Turkcell bedava internet kampanyaları incelenecek olursa;

  • Joker hediyeli kampanyalardan yararlanmak isteyen abonelerin paketlerini mevcut olan paketten daha yukarılara taşıması gerekir. Tarifelerin ücreti ve abonelik süreleri ne kadar bedava internet verileceğini belirler.
  • SİM kupon biriktir kampanyası sayesinde 1 ve 4 GB internet kazanmak mümkün. Bunun için vatandaşların SİM uygulamasını telefonlara indirmesi yeterli olacaktır.

Vodafone Bedava İnternet Kampanyaları

Vodafone her an abonelerinin yüzlerini güldürmeyi başarıyor. Bu sefer de verdiği hediye internet paketleri ile aboneleri mutlu edecek. Bedava verilen Vodafone internet paketleri için;

  • E-fatura kullanımı sayesinde abonelere her ay 1 GB internet verilecek.
  • Vodafone yanımda uygulamasını cihazlarına indiren aboneler he hafta farklı internet kampanyalarından yararlanacaklar.