PKK/YPG’li teröristlerden Rasulayn’da pazar yerine hain saldırı

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK/YPG’nin Rasulayn'da pazar yerinde el yapımı patlayıcı (EYP) patlatması sonucunda 5 masum sivilin hayatını kaybettiğini, 15 sivilin de yaralandığını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK/YPG’nin Barış Pınarı bölgesindeki huzur ve güven ortamına kastetmek için masum sivilleri hedef aldığını, insanlık düşmanı teröristlerin Rasulayn merkezdeki bir pazar yerinde tuzakladıkları EYP’yi patlatarak 5 masum sivili katlettiğini ve 15 sivili yaraladığını bildirdi.

Suriye'nin kuzeyindeki Rasulayn ilçesinde bomba yüklü motosikletin patlaması sonucu ilk belirlemelere göre 5 sivil hayatını kaybetti, 15 sivil yaralandı.

Barış Pınarı Harekatı kapsamında, YPG/PKK'lı teröristlerden kurtarılan Suriye'nin kuzeyindeki Rasulayn ilçesindeki bir pazar yerinde bomba yüklü motosiklet patladı.

Patlamada ilk belirlemelere göre 5 sivil hayatını kaybetti, 15 sivil de yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibinin sevk edildiği ifade edildi. Sağlık ekipleri yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı.