Kıvanç Tatlıtuğ’un Büyük Üzüntüsü

Hayvan sever kimliği ile de tanınan başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yavruyken alıp büyüttüğü köpeği Mars’ın kanser olduğunu öğrenmesi başarılı sanatçıyı oldukça üzdüğü iddia ediliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ daha önce beraber reklam filminde de oynadığı ve çok sevdiği köpeğinin kanser olduğunu öğrenmesi ile birlikte büyük üzüntü yaşadığı ifade ediliyor. Bu üzücü haberden hemen sonra harekete geçen başarılı oyuncu köpeğinin kanseri yenmesi ve eski sağlığına kavuşması için tüm imkanlarını seferber ettiği ifade ediliyor.

Köpeğinin Hareketlerinden Şüphelendi

Oyuncu geçtiğimiz aylarda köpeğinin normalin dışında tuhaf hareketler yaptığını gözlemliyor. Bu hareketlerin bir süre daha devam etmesi sonucu Köpeğini veterinere götüren başarılı oyuncu Tatlıtuğ acı gerçeği, köpeğinin röntgen filminin çekildiğinde öğreniyor. Köpeğinin beyinde tümör olduğu öğrenen Tatlıtuğ, haberi alınca oldukça üzüldüğü ifade ediliyor. Kısa süre sonra harekete geçen Tatlıtuğ, kendi dalında en başarılı veterinerlerle köpeği hakkında konuşuyor. Bu doğrultuda hiçbir masraftan kaçınmayan oyuncu tedaviye köpeğinin kanını değiştirterek başlıyor. Ayrıca köpeğinin kanseri yenmesi için özel tedavi yöntemlerini de köpeğine uygulatıyor. Oldukça sevdiği ve küçüklükten beri yanına olan can dostu için bütün imkanlarını seferber eden Kıvanç Tatlıtuğ, veterinerlerin “Uyutalım” şeklindeki önerisine ise şiddetli bir şekilde karşı çıktığı belirtiliyor. Ünlü oyuncu yapılan tüm tedailere rağmen çok fazla ilerleme kaydedemeyen köpeği Mars için son çare olarak köpeğini Amerika’da tedavi ettirme kararı aldığı ifade ediliyor.