İzzet Yıldızhan’dan Demet Akalın İçin Sert Sözler

Youtube’da ki ‘’ Acı Gerçekler’’ programına yaptığı itiraf ile bir anda magazin camiasında büyük ses getiren Demet Akalın için İzzet Yıldızhan sert sözler kullandı.

Youtube platformunda katıldığı ‘’Acı Gerçekler’’ programında isim açıklamadan 23 yıl yaşadığı bir olayı anlatan Demet Akalın’ın magazin gündeminde bir anda ilk sıralara çıktığı görüldü. Demet Akalın bu sansasyon yaratan açıklamasında 23 sene önce önünü kesen İzmirli bir kadın şarkıcıdan bahsetmiş ve o şarkıcının kendisine albüm teklifi yapan şirkete baskı yaparak önünü kestiğini açıklamıştı.

O şarkıcının o gün kendisini gördükten 10 dakika sonra plak şirketinin anlaşmayı iptal ettiğini açıklayan Demet Akalın zamanla her şeyin çak çabuk değiştiğinive önünü kesen bu kişiyle yıllar sonra uçakta karşılaştığı açıkladı.

Demet Akalın'ın isim vermeden bahsettiği şarkıcının Pınar Aylin olduğu ortaya çıktı İddialar karşısında sessizliğini bozan Pınar Aylin 2. Sayfa programına yaptığı açıklamada kendisini tanıyan herkesin nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu bildiğini ifade ederken, Demet Akalın’ın bahsettiği anı hatırlamadığını, o dönemlerde isimsiz bir mankene ayıracak zamanının olmadığını dile getirdi.

İzzet Yıldızhan’dan Demet İçin Hain Açıklaması

Aylin'in yaptığı açıklama sonrasında canlı yayına telefonla bağlanan İzzet Yıldızhan'dan gündemi sarsacak ve oldukça konuşulacak bir açıklama geldi. Yıldızhan 'Yıllar önce Bülent Ersoy ile beraber program yaparken Demet Akalın sırf kendisi var diye programa gelmek istemediğini aktardı.

İzzet Yıldızhan Demet’in yaptığı tam bir hainliktir açıklamasında bulundu. İzzet Yıldızhan’ın sert açıklamasından sonra Demet’in nasıl bir karşılık vereceği merak ediliyor.