İŞKUR’dan müjde! Çift maaş ödemeleri geliyor. Katılan herkes için işsizlik maaşlarına ek olarak ödemeler verilecek. Detaylar belli oldu…

Yaşanan bu zorlu günler içerisinde binlerce kişi için İŞKUR tarafından müjdeli haberler gelmeye başladı. Bu süreç içerisinde çift maaş ödemeleri geliyor. Katılan herkes için işsizlik maaşlarına ek olarak ödemeler verilecek. İŞKUR işsiz kalan vatandaşlar için ekonomik anlamda zorluk çekmelerine engel olmak için destek ödemeleri vermeye devam ediyor.

Yaşanan bu zorlu günler içerisinde binlerce kişi için İŞKUR tarafından müjdeli haberler gelmeye başladı. Bu süreç içerisinde çift maaş ödemeleri geliyor. Katılan herkes için işsizlik maaşlarına ek olarak ödemeler verilecek. İŞKUR işsiz kalan vatandaşlar için ekonomik anlamda zorluk çekmelerine engel olmak için  destek ödemeleri vermeye devam ediyor. Bir yandan korona virüs ile mücadele edilen süreçler içerisinde ek olarak ekonomik anlamda destekler geliyor.

Yaşanan bu zorlu günler içerisine verilen destek ödemelerine bakılacak olduğu zaman vatandaşların İŞKUR meslek kurslarına katılım sağlamaları yeterli olacak. Nasıl bir çalışma ile ödeme alabilecekleri, kimlere hangi şartlar ile ödemelerin ne zaman ve ne kadar verilecek olduğu en merak edilen detaylar içerisinde yer almaya devam ediyor. Üstelik bunların yanı sıra işsiz kalan vatandaşlar bu işler içerisinde yer alsalar bile 10 aylık bir ek ödeme ile ek bir fırsat elde edebilecekler.

İŞKUR tarafından binlerce kişi için açıklama geldi! Çift maaş ödemeleri geliyor. Katılan herkes için işsizlik maaşlarına ek olarak ödemeler verilecek. Bu süreçlerde belirlenen meslek kurslarına katılmak için neler yapmak gerektiği ve hangi şartların yerine getirilmesi gerektiği en merak edilen konulardan bir tanesi olmaya başladı.

İŞKUR tarafından işsizlik maaşı alanlariçin müjdeli haberler gelmeye başladı. Meslek kurslarına katılım sağlayan vatandaşlar için ek ödeme fırsatları ile beraber korona virüs süreçlerinde destekler geliyor. Korona virüs salgın süreçleri içerisinde meydana gelen ekonomik anlamların bir nebze de olsa önlerine geçebilmek için ikinci maaş ödemeleri verilmeye devam ediyor. Bu sayede 10 aya kadar artan işsizlik maaşı ödemeleri ile beraber vatandaşlar ek bir ödeme alabilecekler. Peki, İŞKUR tarafından hangi şartlar ile ödemeler nasıl verilecek?

İşsiz kalanlar için müjde!

Yaşanan bu zorlu günler içerisinde gelen son dakika açıklamalarına bakılacak olduğu zaman özellik ile korona virüs salgın süreçleri içerisinde alınan tedbirlere bakılacak olduğu zaman istihdam fırsatlarının önlerini açmak için birçok teşvik ile beraber uygulamalar devreye girmeye başladı. Kısa çalışma ödenek süreçlerinden nakdi ücret desteklerine varana kadar işe geri dönüş teşvik durumları kadar birçok uygulama ile beraber hem işsizliklerin önlerine geçmek hem de istihdamı koruma adımları devam ediyor. Bu süreç içerisinde işsiz kalan vatandaşlar için birçok düzenleme gelmeye devam ediyor.

10 ay maaş: İşsiz vatandaşlar belirli bir dönem prim ödemelerini tamamladıktan sonra işten çıktıkları zaman içerisinde 10 aya kadar işsizlik ödemesi alabilecekler.

İş başı eğitim ve harçlık ödemeleri: İŞKUR tarafından iş başı eğitim programları içerisinde yer alan vatandaşlar için ayda 26 gün, hafta da en fazla 45 saat olmak üzere ödemeler veriliyor.